Følg os

Kærlighed

Tre tips til at genskabe gnisten i parforholdet

Par flirter

Befinder du dig på nuværende tidspunkt i et parforhold, hvor du mener, at der godt kunne trænge til et romantisk pift, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Vi kigger nemlig herunder nærmere på tre ting, som du helt konkret kan gøre, for at genskabe gnisten.

Det er ganske normalt, at man i et parforhold fra tid til anden får brug for at gøre noget ekstra, for at gnisten bevares. Det er de færreste par, der har været sammen i mange år, der ikke har haft brug for at gøre nogle ting sammen, som kan sætte skub i tingene og minde hinanden om, hvorfor man befinder sig i et forhold med vedkommende.

Tiden i sengen er vigtig på mange punkter

Vi skal naturligvis ikke belære nogen om blomsten og bien.

Dog vil vi gerne understrege vigtigheden af, at man nyder den tid, man har i sengen sammen med sin samlever. Det kan både være mens man sover, hvor man sørger for at putte sig godt ind til hinanden, og det kan være under sex, som for mange er en rigtig vigtig del af et forhold. Har du lyst til at pifte stemningen ekstra op, så kan du overveje at eksperimentere med sexlegetøj. Besøg forhandleren her og oplev udvalget. Måske bliver du fristet til at prøve nogle nye ting af med din partner.

Tag på en aktiv rejse sammen

Det kan lyde skørt at bruge sin ferie på at være aktiv. Det kan dog være ganske hyggeligt og sågar intimt, hvorfor det kan ende med at blive jeres bedste investering. En aktiv ferie behøver ikke at være hård. Det handler blot om at lave nogle aktiviteter, som gør en glad, og som bringer jer tættere på hinanden.

Aktive ferier kan planlægges på mange måder. Flere og flere hoteller i Europa tilbyder aktiviteter hele dagen lang. En økonomisk smart måde at gøre det på er ved selv at arrangere en tur til eksempelvis et område, hvor bjerge er en fast bestanddel af landskabet. Her kan der gås nogle flotte ture i kærligt selskab. Det vil uden tvivl være med til at genskabe gnisten i parforholdet samt gøre jer klogere på hinanden.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *