Følg os

Oplevelser

Invitér gutterne over til telt- og bålhygge

Mand på telttur

En rigtig mand tør at sove i naturen og forstår at nyde naturens mange elementer. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal fragte dig selv flere timer væk fra din bopæl for at komme på telttur. Man kan sagtens opnå maksimal telt- og bålhygge på ens egen adresse. Det kræver blot, at man har en tilstrækkelig stor have, et telt og et bålfad. Har vi allerede fanget din interesse, så læs da videre og bliv inspireret.

Sleepover med bål og røverhistorier slår aldrig fejl

Sleepovers er – måske til din overraskelse – ikke kun for piger og kvinder. Det er i lige så høj grad for mænd. Mens kvinderne bruger tid på at lægge makeup, tale om kærlighed og lytte til popmusik, så er de fleste mænd mere til bålhygge og røverhistorier under åben himmel.

Vil du gerne invitere gutterne over til et noget anderledes event, så skal du tænke lidt ud af boksen. Man kan altid spille computerspil, se fodbold i fjernsynet og drikke kolde øl i stuen, så måske er det på tide, at der sker noget andet.

Når man sover i telt i naturen, så kommer man ikke bare tættere på naturen, men også på hinanden. Man er nemlig tvunget til at sove tæt, hvilket bestemt kan være hyggeligt.

Mangler du et bålfad?

Det ville måske være lettest at starte op for gasgrillen, men der er altså bare noget særligt ved at starte et bål. Derfor synes vi helt sikkert, at du skal investere i et af de mange bålfade på markedet. Disse bålfade kan bruges igen og igen og er med til at danne de hyggeligste rammer for mange arrangementer. Der findes rigtig mange offentlige bålsteder i Danmark, men du kan også bygge dit eget, hvis du har en stor drøm om det.

Zinkbakken (www.zinkbakken.dk) kunne meget vel være stedet, hvor du finder dit ideelle bålfad. Her forhandles der i hvert fald fade til både private, virksomheder og institutioner. Skal du have et godt bålfad, så skal du forvente at skulle lægge omkring 1-2.000 kr.

Nyd skumfiduser og snobrød

Om man er mand eller kvinde, så bliver man aldrig for gammel til at nyde skumfiduser og snobrød. Er du enig, så kan du godt få købt ind til disse snacks. Skumfiduser kan med fordel nydes med kiks, hvis man lige skal sætte prikken over i’et.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *