Følg os

Gear

eSport overtager de danske TV

Mand sidder i sofa

På lige fod med at du kan se fodbold, Formel 1, tennis, og mange andre sportsgrene på dit TV, så kan du også se eSport. Den stigende popularitet som eSport oplever, betyder at mange tænder for fjernsynet for at se CS eller LoL i stedet for fodbold eller tennis. Det er et klart tegn på at eSport er nået ud til masserne.

I dag er det kun ganske få gamere, der ikke følger én eller flere former for eSport. CS:GO og LoL er blandt de største spil på eSport-scenen, men også spil som StarCraft II, Dota 2, Overwatch og Call of Duty har en større mængde seere. Battle Royale-genren med PUBG, Fortnite og Apex Legends er også på vej frem.

Sendes kun sjældent på danske TV-kanaler

Dog er det sjældent at der sendes eSport på en dansk TV-kanal. I stedet skal du benytte et streamingsite som Twitch, hvis du ønsker at følge med i eSport. TV2 Zulu er én af de eneste danske TV-kanaler, der har vist en variant af eSport på nationalt TV, da de tidligere har vist bl.a. Astralis spille ved BLAST Pro Series.

I dag har de fleste dog et Smart TV stående i stuen. På denne type TV kan du finde en applikation til enten Twitch eller YouTube, hvor hovedparten af eSport-verdenen streamer deres turneringer. Derfor er der dog fortsat rig mulighed for at se eSport på TV’et, selvom det ikke sendes på en dansk TV-kanal.

Hvis det er noget du selv ønsker at følge med i, så kræver det selvfølgelig at du har en vis indsigt i emnet. Det kan dog være svært at skabe et overblik over de mange turneringer. Den nemmeste måde er at holde dig opdateringer inden for området, hvilket du har rig mulighed for at gøre på denne hjemmeside.

Flere er begyndt at anse eSport som en reel sport

For blot et par år siden var størstedelen af samfundet imod eSport. Det blev set som en negativ udvikling, og blev bestemt ikke betragtet som værende en reel sport. Det er dog noget, der har ændret sig markant. Det er sket i forbindelse med en større udbredelse og bedre forståelse for de faktisk omstændigheder bag eSport.

Derfor er der mange, der hidtil har anset det som værende spild af tid og en aktivitet, der udelukkende er forbundet med mørke teenageværelser, der er begyndt at anskue sporten på mere positiv vis. Dertil bør det også understreges, at det ikke blot er vokset som en sport, men bestemt også som en forretning.

Kommer eSport til at indtage dansk TV?

I takt med at eSport bliver større, så er der også flere, der finder interessen for at følge med. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det på sigt er noget, der vil få mere plads på den danske sendeflade. Det vil tilmed medføre at der tilsidesættes andre typer sport, for at gøre plads til eSport på kanaler fra fx TV2 og TV3.

… og så bør det selvfølgelig også understreges at eSport bestemt ikke kun er for mænd.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gear

Årets bedste konfirmationsgaver til ham

Segboard

Skal du snart deltage i en konfirmation, så skal du selvfølgelig have købt en gave til den kære konfirmand. Det kan muligvis komme til at volde dig problemer, hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvad der hitter hos unge fyre i dag.

Denne artikel er skrevet til dig, som har svært ved at finde den perfekte konfirmationsgave til ham. I artiklen får du nogle gode idéer til, hvad du kan købe.

Segboard

Segboard, airboard eller hoverboard – kært barn har mange navne.

Rækker dit gavebudget til et segboard, kan du med fordel benytte dig af denne gaveidé. Der findes nemlig ikke den konfirmand, som ikke vil blive glad for at få et segboard i gave. Et segboard er – modsat manges opfattelse – ikke et stykke legetøj, men nærmere et moderne transportmiddel. Det typiske segboard byder på en tophastighed på 15 km/t og kan som regel køre omkring 20 km. på en fuld opladning. De mest populære segboards forhandles til et sted mellem 1500 og 2500 kr.

Rejsegavekort

Unge mennesker sætter pris på rejser og oplevelser, så hvad er mere oplagt end at give den heldige konfirmand et rejsegavekort? Et rejsegavekort er en fremragende gaveidé til konfirmanden, som ikke mangler noget. Man kan nemlig aldrig få for mange oplevelser.

Spillekonsol

12-14 år er et svært alderstrin, fordi man hverken føler sig som en voksen eller som et barn. Derfor kan det være en anelse svært at finde en god gave til en dreng i den alder. Dog vil vi mene, at en spillekonsol er en sikker gaveidé. Man bliver jo aldrig for gammel til at spille.

Du kan for eksempel købe en af følgende konsoller til konfirmanden:

  • PS4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch

Det er også muligt at købe forskellige spil og tilbehør til ovennævnte konsoller. Man kan bl.a. købe controllere, høretelefoner, tastaturer, rat og diverse holdere. Mulighederne er mange.

Læs mere

Populære indlæg