Følg os

Gear

eSport overtager de danske TV

Mand sidder i sofa

På lige fod med at du kan se fodbold, Formel 1, tennis, og mange andre sportsgrene på dit TV, så kan du også se eSport. Den stigende popularitet som eSport oplever, betyder at mange tænder for fjernsynet for at se CS eller LoL i stedet for fodbold eller tennis. Det er et klart tegn på at eSport er nået ud til masserne.

I dag er det kun ganske få gamere, der ikke følger én eller flere former for eSport. CS:GO og LoL er blandt de største spil på eSport-scenen, men også spil som StarCraft II, Dota 2, Overwatch og Call of Duty har en større mængde seere. Battle Royale-genren med PUBG, Fortnite og Apex Legends er også på vej frem.

Sendes kun sjældent på danske TV-kanaler

Dog er det sjældent at der sendes eSport på en dansk TV-kanal. I stedet skal du benytte et streamingsite som Twitch, hvis du ønsker at følge med i eSport. TV2 Zulu er én af de eneste danske TV-kanaler, der har vist en variant af eSport på nationalt TV, da de tidligere har vist bl.a. Astralis spille ved BLAST Pro Series.

I dag har de fleste dog et Smart TV stående i stuen. På denne type TV kan du finde en applikation til enten Twitch eller YouTube, hvor hovedparten af eSport-verdenen streamer deres turneringer. Derfor er der dog fortsat rig mulighed for at se eSport på TV’et, selvom det ikke sendes på en dansk TV-kanal.

Hvis det er noget du selv ønsker at følge med i, så kræver det selvfølgelig at du har en vis indsigt i emnet. Det kan dog være svært at skabe et overblik over de mange turneringer. Den nemmeste måde er at holde dig opdateringer inden for området, hvilket du har rig mulighed for at gøre på denne hjemmeside.

Flere er begyndt at anse eSport som en reel sport

For blot et par år siden var størstedelen af samfundet imod eSport. Det blev set som en negativ udvikling, og blev bestemt ikke betragtet som værende en reel sport. Det er dog noget, der har ændret sig markant. Det er sket i forbindelse med en større udbredelse og bedre forståelse for de faktisk omstændigheder bag eSport.

Derfor er der mange, der hidtil har anset det som værende spild af tid og en aktivitet, der udelukkende er forbundet med mørke teenageværelser, der er begyndt at anskue sporten på mere positiv vis. Dertil bør det også understreges, at det ikke blot er vokset som en sport, men bestemt også som en forretning.

Kommer eSport til at indtage dansk TV?

I takt med at eSport bliver større, så er der også flere, der finder interessen for at følge med. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det på sigt er noget, der vil få mere plads på den danske sendeflade. Det vil tilmed medføre at der tilsidesættes andre typer sport, for at gøre plads til eSport på kanaler fra fx TV2 og TV3.

… og så bør det selvfølgelig også understreges at eSport bestemt ikke kun er for mænd.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gear

3 produkter enhver mand bør have

glad mand med skæg

Når man færdes blandt andre mennesker, så er det rart at fremstå ren. Især hvis man er single eller blot har et arbejde, hvor man er i nærheden af andre mennesker i løbet af dagen. Hvis man har en partner, så skal man nok få at vide, når det er tid til soignering.

Det kræver ikke ret mange produkter for en mand at holde sit udseende soigneret. Ud over de helt basale ting som tandbørste, negleklipper og hyppige bade, som det må forventes allerede anvendes, så er der tre helt basale produkter, som en mand have og benytte, så han fremstår ren og nydelig.

#1 En ørespray er god at have

Det er ret ucharmerende, når der er synligt ørevoks i ørene. Mænd producerer gerne en del mængde af ørevoks. Ofte anvender de en vatpind til at rense det ud. Ulempen ved at benytte en vatpind er, at den skubber lige så meget ørevoks tilbage ind i øregangen, hvor det enten sætter sig fast, eller i stedet glider ud på et senere tidspunkt.

Derfor er det praktisk at bruge en ørespray i stedet. Den løsner ørevoksen, så den nemt kan fanges længere nede i øregangen. På Japebo.dk kan du købe en effektiv ørespray. Brug gerne øresprayen inden sengetid, så kan den virke natten over.

#2 Glem ikke en stærk tandpasta

Dårlig ånde eller beskidte tænder er en af de ting, som får en til at fremstå helt enormt usoigneret. Alle har prøvet at stå overfor et andet menneske, hvor det har været svært at koncentrere sig om, hvad den pågældende person har sagt, fordi ånden har været så rædselsfuld. Derfor er det vigtigt, ikke blot at børste sine tænder hyppigt, men ligeledes at anvende en tandpasta, som sikrer, at man bevarer en god ånde.
Hvis man i løbet af sin arbejdsdag drikker en del kaffe, så kan det være en god idé at medbringe sin tandbørste og sin tandpasta, så man lige kan børste tænderne, hvis ånden bliver for slem.

#3 En god deodorant

Sidst med ikke mindst, så er svedlugt også en af de ting, som man bør forsøge at undgå, når man færdes ude blandt andre. Med mindre at man ligefrem dyrker sport med dem, men det er jo en anden sag. I dagligdagen er det vigtigt at gøre det til en vane først at vaske sig grundigt under armene og derefter påføre en effektiv deodorant.

Hvis man har tildens til at svede i løbet af dagen, så tag gerne deodoranten med i tasken eller i lommen. Det er dog vigtigt at huske, at man skal vaske sig med vand og gerne sæbe, inden man anvender deodoranten. Ellers bliver lugten rigtig fæl.

Den velsoignerede mand

Med disse tre produkter, der ikke er spor uoverkommelige, kan man altså komme langt samtidig med, at man hele dagen igennem vil fremstå ren og velsoigneret. Det er både rart for en selv, men også for de mennesker som man omgås i løbet af dagen. Rene ører, ren mund og ingen svedlugt.

Læs mere

Gear

Årets bedste konfirmationsgaver til ham

Segboard

Skal du snart deltage i en konfirmation, så skal du selvfølgelig have købt en gave til den kære konfirmand. Det kan muligvis komme til at volde dig problemer, hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvad der hitter hos unge fyre i dag.

Denne artikel er skrevet til dig, som har svært ved at finde den perfekte konfirmationsgave til ham. I artiklen får du nogle gode idéer til, hvad du kan købe.

Segboard

Segboard, airboard eller hoverboard – kært barn har mange navne.

Rækker dit gavebudget til et segboard, kan du med fordel benytte dig af denne gaveidé. Der findes nemlig ikke den konfirmand, som ikke vil blive glad for at få et segboard i gave. Et segboard er – modsat manges opfattelse – ikke et stykke legetøj, men nærmere et moderne transportmiddel. Det typiske segboard byder på en tophastighed på 15 km/t og kan som regel køre omkring 20 km. på en fuld opladning. De mest populære segboards forhandles til et sted mellem 1500 og 2500 kr.

Rejsegavekort

Unge mennesker sætter pris på rejser og oplevelser, så hvad er mere oplagt end at give den heldige konfirmand et rejsegavekort? Et rejsegavekort er en fremragende gaveidé til konfirmanden, som ikke mangler noget. Man kan nemlig aldrig få for mange oplevelser.

Spillekonsol

12-14 år er et svært alderstrin, fordi man hverken føler sig som en voksen eller som et barn. Derfor kan det være en anelse svært at finde en god gave til en dreng i den alder. Dog vil vi mene, at en spillekonsol er en sikker gaveidé. Man bliver jo aldrig for gammel til at spille.

Du kan for eksempel købe en af følgende konsoller til konfirmanden:

  • PS4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch

Det er også muligt at købe forskellige spil og tilbehør til ovennævnte konsoller. Man kan bl.a. købe controllere, høretelefoner, tastaturer, rat og diverse holdere. Mulighederne er mange.

Læs mere

Reklamelinks kan forekomme

Populære indlæg