Følg os

Karriere

Gør hverdagen som gartner lettere med en trailer

Mandlig gartner

Er du selvstændig gartner, og lever du derfor af at servicere haveområder hos både boligejere og virksomheder, så bør du overveje, hvordan du kan gøre dine arbejdsgange endnu bedre og endnu mere effektive. En god investering kan være en trailer, idet det med denne vil være muligt for dig at fragte alt det udstyr, du skal bruge for at skabe gode resultater hos dine kunder. Dine kunder fortjener den bedst tænkelige oplevelse, hvorfor du ikke skal gå ned på udstyr.

En trailer med plads til det hele

Skal du kunne servicere kunder i et stort geografisk område, så kan du naturligvis ikke undvære en bil. Dog er det ikke sikkert, at en bil rækker. Ejer du en masse udstyr i form af plæneklipper, hækkeklipper, grensakse og diverse, så er det nemlig ikke sikkert, at du kan finde plads til det hele i din firmabil. Af følgende grund kan det måske give mening for dig at købe en trailer, så du ikke længere skal prioritere, hvilket udstyr du skal have med ud til kunderne. Med en trailer bliver der plads til det hele.

At fragte en havetraktor i en bil er mere eller mindre umuligt, hvorfor du formentlig vil finde det relevant at købe en trailer. Prof-shoppen.dk kan som en af de førende forhandlere på markedet gøre dig klogere på mulighederne. Klik dig forbi denne shop for at dykke ned i den store verden af trailere til erhvervsbrug.

Husk at købet er fradragsberettiget

Som udgangspunkt kan du få fradrag for alt, hvad du køber til erhvervsbrug. Det gælder naturligvis også traileren, hvis den vel at bemærke kun bliver brugt i professionelle sammenhænge.

For at få glæde af fradraget skal du blot huske at bestille den på vegne af din virksomhed. På fakturaen skal der helst være noteret både virksomhedsnavn og CVR-nummer. Ellers kan du komme i problemer med myndighederne. Alt dette har forhandlere af erhvervstrailere selvfølgelig helt styr på.

Tegn en god forsikring

Selvom en trailer bare er et påhængskøretøj, så skal den naturligvis forsikres. En trailerforsikring dækker både skader, reparation og tyveri, hvorfor den bør tegnes hurtigst muligt. Du kan formentlig tegne denne forsikring hos samme selskab, som har formidlet din bilforsikring. Det kan af både praktiske og økonomiske årsager være smart at samle alle sine forsikringer ét sted. Det gælder også, når det kommer til erhvervsforsikringer.

Forsikringer er generelt et dårligt sted at spare, hvorfor vi råder dig til at prioritere dette højt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *