Følg os

Bolig

Sådan monterer du nye gardiner i dit hjem

Mand sætter gardiner op

Skal du have nye gardiner i dit hjem? Så er der mange ting, du skal tage stilling til, inden du afgiver en egentlig bestilling. Du skal vælge, hvilke slags gardiner det skal være, hvilken farve de skal være, og hvad de skal kunne tilføre dit rum. Og så skal du selvfølgelig finde ud af, hvordan du skal få dem monteret ved det vindue, de skal pynte i. Og det er ikke altid lige nemt.

Det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig få hjælp til at montere dine nye gardiner nemt og enkelt, og uden at du skal røre en finger. Men det er ikke alt. Du kan nu også gøre hele processen med at vælge de rette løsninger noget nemmere.

Løsningen kommer her: Gardinbussen er en professionel gardinservice med landsdækkende service. Med dem kan du få gardinerne bragt direkte hjem til dig, og så kan du endda selv vælge både type, farve osv.

Sådan monterer du nemt dine gardiner

Er du en af de selvudnævnte handymænd eller -kvinder, der ikke er bange for et godt gør-det-selv-projekt? Så har du sikkert intet problem med selv at montere dine nye gardiner. Når du har overstået besværet med at finde de helt rigtige gardiner nede i butikken, er det tid til at få dem hængt op så pænt som muligt, så de hænger lige og med den rigtige højde. Det er ikke altid lige så nemt, som det lyder.

Har du købt en gardinstang til dine gardiner, er det dog en smule nemmere at montere dem. Du målet blot højden på dine gardiner, finder afstanden på din gardinstang og markerer den på væggen og bruger et vaterpas til at få stangen til at hænge lige. Har du valgt lamelgardiner, er processen en smule længere og arbejdet lidt mere kompliceret.

Slip for besværet med at montere gardiner

Lyder det ikke helt så nemt, som du måske havde forestillet dig? Så er der hjælp at hente hos Gardinbussen. Gardinbussen er som nævnt en professionel gardinservice, der leverer kvalitetsgardiner i alle stilarter direkte hjem til dig. Du skal altså ikke længere bekymre dig om at finde de rigtige gardiner nede i butikken. Du kan nemlig frit vælge hjemme hos dig selv.

Gardinbussen hjælper dig også gerne med at montere dine nye gardiner. De har helt styr på, hvordan de forskellige gardiner skal monteres, og hvordan de tager sig bedst ud i dit hjem. Du slipper altså for besværet omkring opsætningen, hvis du lader Gardinbussen hjælpe dig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *