Følg os

Oplevelser

Tidens bedste underholdning for mænd

Mænd ser fodbold

Som med rigtig meget andet, går der også trends i underholdning og oplevelser. Men der er dog nogle sikre vindere, som vil være verdens bedste underholdning både nu og i fremtiden. Vil du derfor gerne være med på beatet og arrangere god underholdning for drengene, så læs mere her om tidens (og fremtidens) bedste underholdning for mænd.

Spilleaften

Arranger en aften, hvor I får leveret rigtig herremad udefra, drik et godt glas rødvin, og sæt jer så tilrette i stuen – for nu er der Fifa-turnering på Playstation. Og ingen af jer går hjem, før der er kåret en vinder. Denne underholdning er en vaskeægte klassiker, og den har hittet, siden Playstation og Xbox gjorde sit indtog i Danmark.

I kan også spille poker mod hinanden. Det giver typisk også anledning til god snak rundt om pokerbordet. I behøver ikke ruinere hinanden, så nøjes med at satse småbeløb. Der skal dog penge på bordet, for at det føles rigtigt.

Alternativt kan I vælge at spille online og se, hvem der kan vinde flest penge. Prøv for eksempel Mr Green på Bonusvegas.dk eller poker online.

Mænd er typisk store konkurrencemennesker, og det kan derfor ende med at blive en særdeles livlig aften.

Ferrari-kørsel

Denne her vil sikre dig førertrøjen i vennekredsen. Du arrangerer en lørdag eftermiddag, hvor du har booket køretur for jer alle i store, lækre og dyre biler. Du kan eventuelt booke til lidt forskellige biler, så I både for prøvekørt Ferrari, Lamborghini og Porsche. Er I en forsamling af fartglade mænd med en kærlighed til lækre biler, vil sådan en dag tage kegler, og du er garanteret topunderholdning fra start til slut.

Ølsmagning

Arranger en fredag aften eller en hel lørdag på det lokale bryghus, hvor der serveres en samling øl til ølsmagning. Typisk har bryggerierne allerede en ølsmagning som en del af deres menu, og ellers kan du bede bryghuset sammensætte en ølsmagning for jer, hvor I kommer godt rundt fra den lyse ende af pilsner-skalaen og over til de helt mørke stouts.

Det kan kun blive en succes, og I vil temmelig hurtigt kunne mærke den løsslupne stemning efter et par øl. I kan vælge at blive på bryghuset bagefter og drikke videre af jeres nye favorit øl eller tage videre ud i byen.

I kan eventuelt kombinere de 3 aktiviteter – først Ferrari-kørsel, så ølsmagning og så hjem og spise god mad, drikke rødvin og kæmpe mod hinanden i Fifa.

Se, dét er en god lørdag.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *