Følg os

Biler

Tips til at få den bedste oplevelse med billeasing

Mand sidder bag rattet

Billeasing – såvel privatleasing som erhvervsleasing – er forbundet med rigtig mange fordele. Der er dog ingen garanti for, at det at lease en bil bliver en god oplevelse. Der er i hvert fald en række faldgruber, man skal passe på. Infomand.dk og dagens forfatter vil i denne artikel give dig nogle tips til at opnå en god oplevelse med billeasing.

Tilegn dig viden om leasing

Det er på ingen måde svært at finde en flot og driftsikker leasing bil til fornuftige penge. Det er dog vigtigt at forstå, at der findes forskellige leasingformer. Blandt nogle af de mest eftertragtede former findes der korttidsleasing, flexleasing, finansiel leasing og splitleasing osv. Er du helt ny og forholdsvis uvidende, så er du nødt til at sætte dig ind i, hvilke muligheder der findes inden for leasing. Uden denne viden er det nemlig svært at tage stilling til, hvordan du skal lease din næste bil.

Besøg flere leverandører digitalt

Det er altid en god idé at rette henvendelse til forskellige leasingselskaber, inden man skriver under på en kontrakt. Det ville kræve masser af tid at skulle besøge dem alle på deres fysiske adresser, hvorfor vi råder dig til at besøge dem digitalt i første omgang. Med digitalt henviser vi naturligvis til deres hjemmesider. Stort set alle leasingselskaber har i dag en hjemmeside, hvor de gør opmærksom på deres leasingydelser, bilsortiment og kontaktoplysninger.

Bed om rådgivning ved behov

Inden for leasing af bil kan der let opstå en række spørgsmål. Hvor mange kilometer man køre om året? Hvad skal der ske med bilen efter endt leasingperiode? Hvordan og hvorledes med forsikring? Disse spørgsmål og mange andre kan opstå og bør besvares på en forståelig måde, inden man går videre med en leasingaftale.

Stoler du ikke nok på markedets leasingselskaber, til at du vil spørge en sælger til råds, så kan du tage fat i en uvildig rådgiver med stor ekspertise inden for billeasing.

Læs kontrakten igennem flere gange

En leasingkontrakt skal ikke kun skimmes. Den skal i stedet gennemlæses – og gerne flere gange. En god idé kan være, at man får en anden, f.eks. ens kollega eller far, til at læse den igennem også. Derefter bør man sove på sin beslutning, så man ikke skriver under på en kontrakt, som man sidenhen vil fortryde. Den typiske leasingkontrakt har en løbetid på 3 år, hvorfor det er en aftale, du kommer til at hænge på i lang tid. Derfor skal du tænke dig godt om.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *