Følg os

Karriere

Kunsten at investere i det rigtige hegn til et landbrug

Mand og hegn

Som landbrugsejer er det næppe gået din næse forbi, hvor vigtigt det er at investere i et solidt og vedligeholdelseslet hegn. Landbrugshegn er skabt til at holde styr på både køer, får, heste og mange andre landbrugsdyr. Desværre er langt fra alle landbrugshegn lige gode målt på parametre som holdbarhed, kvalitet og sikkerhed. Netop derfor skriver vi denne artikel, da vi gerne vil sikre os, at du vælger den bedste løsning. Brug derfor lige et par minutter på at læse hele artiklen.

Hvad skal der tages højde for?

Der skal tages højde for rigtig mange parametre ved køb af et landbrugshegn. Dette kan godt være en smule overvældende for personer, som ikke tidligere har haft investeret i et hegn af denne kaliber. Du behøver dog ikke at være decideret ekspert på emnet for at træffe de rigtige valg. Under alle omstændigheder skal du selvfølgelig sætte dig ind i tingene, hvilket vi gerne hjælper dig med.

Helt kort og godt skal der tages højde for følgende parametre:

  • Udseende
  • Holdbarhed
  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Vedligeholdelse

Et hegn skal ikke kun fremstå moderne og stilrent. Det skal også gerne byde på god holdbarhed, upåklagelig sikkerhed og vedligeholdelseslette materialer. Da der er så mange ting, man skal være opmærksom på, kan man ikke bare vælge det første, man får øje på. Man bør i stedet alliere sig med en fagekspert med henblik på at sikre sig det bedste hegn ud fra egne behov og ønsker.

Vælg også hegnspæle og stolper i høj kvalitet

Det er ikke nok at vælge et hegn i høj kvalitet. Man skal også sætte penge af til køb af hegnspæle eller stolper, som ligeså bør være i højeste kvalitet. Stolper til hegn behøves ikke at koste en formue, men vi anbefaler altid, at man vægter kvalitet over pris. Hos anviste forhandler kan du købe langtidsholdbare hegnspæle- og stolper med en forventet levetid på omkring 20 år. Andre pæle og stolper holder kun i omkring 10 år, hvorfor du har mulighed for at gøre en rigtig god handel her.

Har du brug for opmåling eller rådgivning, så bør du igen alliere dig med fagpersoner. At sætte et hegn op kan være en større udfordring end som så, hvorfor det altid vil være rart at have nogle erfarne folk at trække på.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *