Følg os

Gear

Sådan vælger du det rette elektriske skateboard

Mand på elektrisk skateboard

Elektriske skateboard er ved at blive mere og mere populære, og det er ikke uden grund. Det er en super fed måde at komme rundt på byen, og du kan nemt komme frem lige der hvor du vil hen. Men der er selvfølgelig nogle ting, du skal huske på, når du vælger elektrisk skateboard. I denne guide guider vi dig igennem de vigtigste ting at se efter, så du kan finde det helt rette elektriske skateboard.

Denne artikel er lavet i samarbejde med elektriskskateboard.dk, som anmelder og tester elektriske skateboards på det danske marked.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Der er to ting, du skal have i tankerne, når du vælger størrelsen på dit elektriske skateboard. For det første skal det selvfølgelig være en størrelse som passer til dig. For det andet skal du huske på, at elektriske skateboard er lidt tungere end normale skateboards. Det betyder, at de ikke kører så godt i højden som et almindeligt skateboard. Så hvis du er en person der gerne vil kunne tage hoppene i byen, så skal du vælge et elektrisk skateboard med en lille størrelse.

Hvor lang kan rækkevide skal mit elektrisk skateboard have som minimum?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor lang rækkevide elektriske skateboard skal have. Men vi anbefaler som minimum at du vælger et elektrisk skateboard med en rækkevide på 20 km. På den måde sikrer du dig, at du kan komme rundt på byen uden problemer.

Hvilken hastighed skal elektriske skateboard have?

Det elektriske skateboards hastighed er også forskellig fra person til person. Der er nogen der gerne vil have elektriske skateboard med en høj hastighed, og andre der hellere vil have elektriske skateboard med en lav hastighed. Men vi anbefaler at du vælger et elektrisk skateboard med en hastighed på 15-20 km/t. På den måde er du sikker på at kunne komme rundt i byen, uden at det elektriske skateboard bliver for hurtigt i forhold til dansk lovgivning.

Lovligt eller ulovligt til de danske veje?

Det elektriske skateboard må ikke køre hurtigere end 20 km/t. på de danske veje. så hvis du vælger et elektrisk skateboard med en hastighed på 15-20 km/t, er det lovligt til de danske veje, vis det selvfølgelig overholder alle de andre regler der er lavet til selvbalancerende køretøjer i Danmark. Derudover skal du dog huske på, at elektriske skateboard ikke må køre på fortovet. Så hvis du vælger at køre elektrisk skateboard, skal du gøre det på en cykelsti eller et sted, hvor det er tilladt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *