Følg os

Økonomi

3 lytteanbefalinger til dig der er interesseret i finansverdenen

Mand på computeren

Det er i dag blevet en del nemmere at finde information om alt omkring os, end det tidligere har været. Sociale medier har været med til at demokratisere kommunikation, så alle nu har mulighed for at kommunikere til verden, igennem deres egen platform. Det er også blevet nemmere selv at blive set og hørt, i det alle kan oprette en YouTube kanal, en podcast, eller en profil på diverse forskellige sociale medier.

Det har gjort informationen meget mere tilgængelig, men gør til gengæld også at det er nødvendigt at sortere mere i den. Det er nu den enkeltes ansvar at være kildekritisk når man lytter til, eller ser et program der ønsker at informere dig om noget. Denne guide giver dig tre anbefalinger til podcasts med afsendere der ved hvad de snakker om, inden for finansverdenen.

Børsen Morgenbriefing

Morgenbriefingen fra Børsen er en daglig podcast der giver lytteren et overblik over det vigtigste inden for erhvervsverdenen. Den udkommer fem gange ugentligt, og er cirka fem minutter lang. Børsen er en anerkendt afsender inden for alt finans i Danmark. Du bliver naturligvis ikke ekspert på fem minutter, og værten har heller ikke tid til at gå i dybden med historierne, men er det et overblik du er ude efter, er Morgenbriefingen et godt valg.

Børsen Morgenbriefing er én Børsens fem podcasts. Dem kan du lytte til her.

Milliardærklubben

Milliardærklubben er en podcast der ”vil fortælle dig det, banken ikke vil”. Podcasten udspringer af en verden, og nogle finansielle markeder der oplever nogle vilde og urolige tider, og værterne, Andreas Steno og Mikkel Rosenvold vil oplyse dig om det som bankerne, eller de andre større instanser ikke fortæller dig, grundet egne interesser. Podcasten udkommer hver mandag morgen, og indeholder en fast struktur, med en gæst en gang imellem.

Milliardærklubben er denne listes mest investeringsrelaterede podcast. Er du interesseret i investering, er denne podcast en anbefaling værdig. Der findes naturligvis også mange andre informationskilder der kan fortælle dig om investering på internettet.

Vil du i gang med at investere, kan du tage et kig forbi Saxo Bank. Handl futures på en platform der er en af de største og bedste på markedet. Du kan naturligvis også handle med aktier, obligationer og investere i investeringsfonde.

DR’s Følg Pengene

Denne podcast handler også om ugens erhvervshistorier fra hele verden. DR er generelt rigtig gode til at forklare indviklede systemer og sammenhænge, og her er du også sikker på at indholdet er faktatjekket, og til at stole på. Følg Pengene er en podcast der gør dig kloge på penge generelt og hvordan de bevæger sig rundt i samfundet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *