Følg os

Tøj / skønhed

God idé at handle eksklusive ure på nettet?

Enhver mand bør gå op i sin stil og sit udseende – hvis du spørger os. Du skal ikke kun gøre noget ud af dig selv for at imponere kollegaerne, vennerne og familiemedlemmerne, men også for din egen skyld. Du vil nemlig sandsynligvis opdage, at du får det bedre med dig selv, hvis du prioriterer dig selv i hverdagen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har udset dig et eksklusivt ur eller et flot jakkesæt.

Et ur er ikke nødvendigvis den direkte vej til lykke – om ikke andet vil du helt sikkert kunne gøre noget godt for dit outfit og dit humør. I første omgang vil vi gerne svare på, om det i virkeligheden er en god idé at handle eksklusive ure på nettet. Vi vil i den anledning komme ind på mulige udfordringer, og hvordan du bedst muligt undgår alm. faldgruber.

Det foregår som regel helt smertefrit – og fordelene er mange

Eksklusive ure er blevet handlet på nettet i adskillige år. Lige nu er der ikke mindst stor interesse for Daniel Wellington, Rolex, Omega, Michael Kors og Skagen, som er nogle af de mest populære urmærker overhovedet. Handler du hos de rigtige forhandlere, så vil handlen som hovedregel gå helt smertefrit. Værre kan det dog udvikle sig, hvis du ender med at shoppe på en suspekt webshop, som drives af mindre reelle folk. Der opleves bl.a. massive problemer med salg af falske ure. Derfor er det bestemt en god idé at være på vagt.

Her på redaktionen har vi altid været tilhængere af at shoppe på nettet. Derfor ser vi ikke noget problem i at handle ure her. Der findes rigtig mange fysiske guldsmede, men benytter du dig af online shopping, så opnår du følgende unikke fordele:

  • Udvalget er meget stort
  • Du kan shoppe døgnet rundt
  • Du kan kigge på ure i fred og ro (ingen assistent / sælger til at puste dig i nakken)
  • Du kan sammenligne priser på det ønskede ur

Især sidstnævnte fordel kan være guld værd. For eksempel vil Rolex herreure kunne variere markant i pris fra forhandler til forhandler. Samme model kan svinge flere tusinde kroner i pris på tværs af forhandlerne, hvorfor det ikke er underordnet, hvor man køber det. Foruden prisen skal du tage højde for aktuelle lagerstatus og ikke mindst den forventede leveringstid.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *