Følg os

Biler

Derfor skal du overveje flexleasing

Luksusbil

Når det drejer sig om leasing af en bil, er der nogle få forskellige muligheder. Du kan lease for et bestemt antal år, eller du kan vælge den mere fleksible løsning, der hedder flexleasing.

Med flexleasing har du som regel mulighed for at afslutte din leasingaftale efter blot 12 måneder. Det gør det til et godt valg, hvis dine behov ændrer sig ofte, når det kommer til bilmærker og bilmodeller. Læs mere om, hvad flexleasing er, og hvorfor du bør overveje det her.

Hvad er er flexleasing?

Flexleasing er en populær leasingform, hvor du ikke betaler den fulde registreringsafgift på bilen med det samme.

Det vil sige, at du deler afgiften op i mindre bidder i stedet for at skulle betale afgiften på en gang. Skulle du i stedet have købt bilen, så ville du være nødsaget til at betale den fulde registreringsafgift på 150 % på en gang.

Denne type aftale er fordelagtig for både dig og leasingfirmaet, da det giver fleksibilitet og muligheder for begge parter. For dig giver det mulighed for at køre i en ny bil med få års mellemrum uden at skulle bekymre dig om max antal kilometer, markant kapitalbinding m.v. For udbyderen giver flexleasing mulighed for at fastholde kunder og skabe nye forretninger. Du kan med fordel overveje leasing hos Fleasing i Hørsholm, hvis du overvejer at give flexleasing en chance.

Hvilke fordele er der ved flexleasing?

Der er mange fordele ved flexleasing.

For privatpersoner kan det være en billigere måde at køre i en ny bil på sammenlignet med bilkøb og traditionel billeasing.

Du har også friheden til at skifte bil oftere, hvis dine behov eller omstændigheder ændrer sig.

Det kan også være en god måde at afprøve nye bilmodeller og bilmærker på, før du forpligter dig til at købe en bil kontant.

Hurtigt overblik over fordelene:

  1. Det giver fleksibilitet
  2. Frihed til at skifte bil oftere
  3. Det kan være billigere end direkte køb
  4. Der er ingen ejer- eller vedligeholdelsesomkostninger (kommer an på aftalen)

Hvor kan du finde flexleasing?

Hvis du er interesseret i flexleasing, er der et par ting, du skal gøre.

For det første skal du finde en god leasingudbyder, der tilbyder denne type aftale. Når du har fundet en god udbyder, skal du sørge for at læse vilkårene og betingelserne grundigt igennem, inden du underskriver noget. Du bør også spørge om eventuelle gebyrer eller afgifter, der måtte være gældende.

Endelig skal du huske, at flexleasing er en fantastisk måde at få en ny bil på uden at skulle bekymre sig om en tårnhøj registreringsafgift. Så hvis du leder efter en mere fleksibel løsning, når det gælder leasing af en bil, så overvej flexleasing.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *