Følg os

Karriere

Selvstændig og brug for professionelle billeder? Hjælpen er nær

Mandlig fotograf

Som selvstændig erhvervsdrivende kan du få brug for professionelle billeder i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være, at du driver en webshop, hvor du har brug for knivskarpe billeder af dine produkter.

Det er en realitet, at billeder sælger, så hvad skulle afholde dig fra at investere i professionelle billeder, hvis det kan give din virksomhed et skub i den rigtige retning?

I dette blogindlæg har vi fornøjelsen af at introducere dig og andre virksomhedsejere for en yderst dygtig erhvervsfotograf, som gerne vil hjælpe dig og din virksomhed på den visuelle front.

Billeder til webshop

Man kan ikke drive en webshop uden at bruge penge på produktbilleder – med mindre leverandøren leverer billederne. Man skal i hvert fald ikke forvente at sælge ret meget, hvis man ikke er villig til at bruge ressourcer – enten tid eller penge – på produktfotos.

Sælger du for eksempel sofaer i din virksomhed, så skal du sørge for at få taget billeder af sofaerne fra forskellige vinkler. Det er nemlig ikke nok at vise ét billede pr. sofa, da forbrugerne gerne vil se de helt små detaljer.

Uanset om man sælger sofaer, tøj, kontortilbehør eller værktøj, så kan det bestemt betale sig at gøre sig umage med både at tage gode produktbilleder og forfatte sælgende produktbeskrivelser.

Billeder til andre firmaer

Du kan på siden – www.blitz77.dk – hilse på en af branchens dygtigste erhvervsfotografer. Denne erhvervsfotograf tager ikke kun billeder for webshops, men også for mange andre firmaer. Fotografen har bl.a. løst opgaver for Danske Bank, Nordea, Rema 1000 og Printline.

Foruden produktbilleder kan man også få taget portrætfotos og profilfotos hos en erhvervsfotograf. Du kan evt. indhente et tilbud på et professionelt profilfoto eller portræt på nettet, hvis du skal bruge nye billeder til din hjemmeside, visitkort eller en helt tredje form for markedsføringsmateriale.

Med professionelle fotos kommer både du og din virksomhed til at fremstå mere seriøs og troværdig. Netop troværdighed er en meget vigtig faktor, når det kommer til at drive forretning, men det ved du jo allerede alt om.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *