Følg os

Biler

Sådan får du råd til drømmebilen

Bil

Stort set alle os mænd har en bil, som vi går og drømmer om. Det kan være alt fra den nyeste Lamborghini til den to år gamle Volvo, der længe har stået på ønskelisten. Det er dog ikke altid lige nemt at finde pengene i pungen, og derfor forsøger vi her at give dig et par tips og tricks til, hvordan du kommer tættere på at realisere drømmen om drømmebilen.

Få et bijob i weekenderne

Er du endnu ikke dér i livet, hvor kone og børn har reserveret dig i weekenderne, så kan en idé være at få sig et bijob i weekenderne. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at arbejde i sin fritid, men kan du finde motivationen i, at du på denne måde kan få råd til drømmebilen inden for en overskuelig fremtid, så kan det vise sig at gøre jobbet endnu sjovere. Derudover anbefaler vi at oprette en separat bankkonto udelukkende til dén lønindtægt, så du derved motiveres af at se dit indestående stige.

Leasing kan være vejen frem

En af de helt store trends de seneste år er at lease sin drømmebil. Ved at lease din drømmebil, kan du få leasingselskabet til at finansiere bilen, mod at du betaler en førstegangsydelse og dernæst ydelse måned efter måned.

Der findes et hav af forskellige former for leasing, som hver især har sine fordele og ulemper. Driver du eksempelvis selvstændig virksomhed, så kan splitleasing være det rigtige valg, hvor selskabet får lov at betale for de kilometer, som der er kørt i virksomhedsøjemed.

Der er dog en uhyre vigtig ting at have in mente, når man leaser en bil: Restværdien. Sørg for at få en realistisk vurdering af bilen, og sæt ydelsen, så du betaler af på den værdiforringelse, der måtte opstå ved brug af bilen. Mange glemmer dette aspekt, hvilket kan koste dyrt.

Mangler du lige det sidste? Så kan et kviklån være svaret

Står du og har næsten råd til drømmebilen, men mangler lige det sidste, så kan et kviklån være løsningen. Det er en dyr løsning i forhold til at låne i banken, men det går uhyre stærkt og kræver næsten ingen dokumentation, møder eller andet, som et lån i banken ville have gjort. Er du interesseret i at læse mere omkring kviklån, så klik her.

Du skal dog være opmærksom på følgende aspekter:

  • Et kviklån er dyrt
  • Sørg for at læse betingelserne igennem, så du ikke føler dig snydt, hvis du eksempelvis er bundet af lånet i minimum 12 måneder.
  • Lad dig ikke forblænde af de store summer, du har mulighed for at låne. Lån derimod kun det højst nødvendige beløb, for derved ikke at sætte dig i større gæld end højst nødvendigt.

Et kviklån er derfor ikke nødvendigvis det rigtige svar, men muligheden er der, hvis der bliver behov for det.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *