Følg os

Kærlighed

Sådan charmerer du dig ind på en kvinde

Date

Når du skal finde din kærlighed for livet, så er det vigtigt at have styr på dig selv. Kvinder mærker din charme øjeblikkeligt, hvis du hviler i dig selv, og ved hvad du søger.

Det kan dog være svært at holde styr på nerverne, når du er på date med en skøn kvinde. Dette bliver dog bedre, jo flere gange du har været på date. Vores hjerner er nemlig programmeret til at blive gode til det, som vi gør meget.

På denne måde genkender vores hjerner de samme mønstre, og du kan derfor bedre slappe af, være dig selv og bare nyde oplevelsen.

Kvinder elsker naturlig charme

Når du har været på en del dates og lært at elske denne oplevelse, så begynder du at være naturlig og slappe af. Med dette kommer din charme buldrende. Charme handler nemlig ikke om at åbne døren for kvinden, nej det handler om at være den bedste udgave af dig selv.

Når kvinden kan mærke, at du er rolig, så vil hun også tillade sig selv at være rolig. Kvinder søger derfor de mænd, som hviler i sig selv og har det godt i nuet. Der er dog ingen smutvej derhen, du bliver nødt til at gå på en masse dates og forsøge at nyde hele oplevelsen.

Charme og selvværd

Charme handler i den grad om at godt selvværd, og er selvværdet i orden, så kommer charmen faktisk af sig selv. Har du et rigtig godt selvværd, så kan en kikset date ikke slå dig ud. Der kan være mange grunde til en mislykket date, men det betyder ikke, at du er mindre værd som menneske.

Måske passer I bare ikke sammen, eller det kan være kvinden bare søger noget andet. Er du i stand til at acceptere dette uden at se det som et nederlag, så har du et godt selvværd. Og når du er nået hertil, så er du i stand til at slappe af, bare nyde nuet og daten. Herefter kommer kærligheden næsten af sig selv.

Til den gravide kvinde på date

Ammekjoler du kan bruge både under og efter din graviditet

For langt de fleste gravide, er det et kæmpe issue, at man føler sig som en oppustet hvalros og derved ikke føler sig lækker, feminin og sexet i nogle af de klude, der gemmer sig i klædeskabet eller kommoden. En ammekjole løser for de fleste disse problemer, da man kan bruge kjolen både før og efter fødslen af sin nye guldklump.

Markedet til de gravide og nybagte mødre har aldrig været i større udvikling end det er lige nu. Der findes et kæmpe udvalg af f.eks. ammekjoler, der egner sig både til hverdagsbrug en varm sommerdag og til finere og mere festlige lejligheder.

En ammekjole har, ligesom ammebluser, en åbning ved hvert bryst, der skjules af forskellige lag stof og kjolens design. Denne åbning gør dog, at du kan amme dit barn diskret uden at blotte hverken maveskindet eller brystet.

Ventetøj er ikke kun for gravide og nybagte mødre

Det er klart, at ventekjoler er skabt og udtænkt til den nybagte mor, der mange gange dagligt skal give sit barn den næring det har brug for. Dog kan man sagtens bruge sin ammekjole lang tid efter barnet er vænnet fra – ønsker man ikke flere børn, kan man f.eks. altid sy hullet til ammefunktionen sammen således at man ikke uønsket kommer til at vise bh’en indenunder.

Der er dog også flere og flere kvinder, der ikke er gravide eller ammer, der køber graviditetstøj. Det er især de lidt mere buttede piger og kvinder, der finder vej til disse produkter, da de har en bedre pasform når man ikke længere kan klemme sig ned i en normal størrelse 40.

Ammekjoler findes i så mange smukke og unikke designs, der passer til enhver garderobe og tøjstil. Samtidig er stoffet dejligt blødt og behageligt hele dagen igennem.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *