Følg os

Kærlighed

Sådan charmerer du dig ind på en kvinde

Date

Når du skal finde din kærlighed for livet, så er det vigtigt at have styr på dig selv. Kvinder mærker din charme øjeblikkeligt, hvis du hviler i dig selv, og ved hvad du søger.

Det kan dog være svært at holde styr på nerverne, når du er på date med en skøn kvinde. Dette bliver dog bedre, jo flere gange du har været på date. Vores hjerner er nemlig programmeret til at blive gode til det, som vi gør meget.

På denne måde genkender vores hjerner de samme mønstre, og du kan derfor bedre slappe af, være dig selv og bare nyde oplevelsen.

Kvinder elsker naturlig charme

Når du har været på en del dates og lært at elske denne oplevelse, så begynder du at være naturlig og slappe af. Med dette kommer din charme buldrende. Charme handler nemlig ikke om at åbne døren for kvinden, nej det handler om at være den bedste udgave af dig selv.

Når kvinden kan mærke, at du er rolig, så vil hun også tillade sig selv at være rolig. Kvinder søger derfor de mænd, som hviler i sig selv og har det godt i nuet. Der er dog ingen smutvej derhen, du bliver nødt til at gå på en masse dates og forsøge at nyde hele oplevelsen.

Charme og selvværd

Charme handler i den grad om at godt selvværd, og er selvværdet i orden, så kommer charmen faktisk af sig selv. Har du et rigtig godt selvværd, så kan en kikset date ikke slå dig ud. Der kan være mange grunde til en mislykket date, men det betyder ikke, at du er mindre værd som menneske.

Måske passer I bare ikke sammen, eller det kan være kvinden bare søger noget andet. Er du i stand til at acceptere dette uden at se det som et nederlag, så har du et godt selvværd. Og når du er nået hertil, så er du i stand til at slappe af, bare nyde nuet og daten. Herefter kommer kærligheden næsten af sig selv.

Til den gravide kvinde på date

Ammekjoler du kan bruge både under og efter din graviditet

For langt de fleste gravide, er det et kæmpe issue, at man føler sig som en oppustet hvalros og derved ikke føler sig lækker, feminin og sexet i nogle af de klude, der gemmer sig i klædeskabet eller kommoden. En ammekjole løser for de fleste disse problemer, da man kan bruge kjolen både før og efter fødslen af sin nye guldklump.

Markedet til de gravide og nybagte mødre har aldrig været i større udvikling end det er lige nu. Der findes et kæmpe udvalg af f.eks. ammekjoler, der egner sig både til hverdagsbrug en varm sommerdag og til finere og mere festlige lejligheder.

En ammekjole har, ligesom ammebluser, en åbning ved hvert bryst, der skjules af forskellige lag stof og kjolens design. Denne åbning gør dog, at du kan amme dit barn diskret uden at blotte hverken maveskindet eller brystet.

Ventetøj er ikke kun for gravide og nybagte mødre

Det er klart, at ventekjoler er skabt og udtænkt til den nybagte mor, der mange gange dagligt skal give sit barn den næring det har brug for. Dog kan man sagtens bruge sin ammekjole lang tid efter barnet er vænnet fra – ønsker man ikke flere børn, kan man f.eks. altid sy hullet til ammefunktionen sammen således at man ikke uønsket kommer til at vise bh’en indenunder.

Der er dog også flere og flere kvinder, der ikke er gravide eller ammer, der køber graviditetstøj. Det er især de lidt mere buttede piger og kvinder, der finder vej til disse produkter, da de har en bedre pasform når man ikke længere kan klemme sig ned i en normal størrelse 40.

Ammekjoler findes i så mange smukke og unikke designs, der passer til enhver garderobe og tøjstil. Samtidig er stoffet dejligt blødt og behageligt hele dagen igennem.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Flere går i parterapi

Parterapi

Parterapi har længe været lidt tabubelagt hos mange danskere. Især har den lidt ældre generation af danskere og mænd generelt, forbundet et besøg hos en parterapeut med en stor portion skepsis. Derfor har mange par ofte først søgt hjælp hos en parterapeut, når det har været den absolut sidste mulighed, inden en eventuel skilsmisse – og det er uholdbart.

Dels fordi nogle desværre har haft et indtryk af at parterapi er en slags mirakel middel, hvor parterapeuten hurtigt skal kunne fjerne problemerne i parforholdet med et trylleslag, og dels fordi det ofte er for sent at redde ægteskabet, når den ene part vil skilles.

Det er nemlig sådan, at man med lidt rettidig omhu og en forebyggede professionel indsats på et tidligt stadie, med stor sandsynlighed kan redde rigtig mange parforhold og ægteskaber.

Derfor er det jo en fantastisk god nyhed at flere og flere danskere vælger at gå i parterapi, også selv om de helt grundlæggende er tilfredse med deres parforhold. Tendensen ses dog stadig mest i de store byer:

 • København
 • Århus
 • Odense
 • Ålborg

”De mange par, som går i terapi selvom de er tilfredse og glade for deres parforhold, gør det primært for at undgå fremtidige kriser og for at forebygge, at forholdet på sigt løber af sporet” udtaler flere eksperter og parterapeuter.

Går man bare 10 år tilbage i tiden søgte de langt de fleste hjælp når skilsmissen stod for døren. Mange har dog heldigvis indset at en forebyggende indsats giver større livskvalitet og øger chancen for at forholdet holder.

Kriser i parforhold skal forebygges

Den positive udviklingen skyldes nok primært at mange unge i dag har et helt andet billede af verden end deres forældre havde. Mens den ældre generation ser parterapi som noget meget intimt, så forholder det sig helt anderledes for unge mennesker – og det er jo en rigtig god nyhed.

For de ældre generationer er det ofte en stor overvindelse, at skulle have hjælp fra en uforstående, og især når det handler om noget så intimt som ægteskabet eller parforholdet.

De unge har ikke samme frygt for at gå i parterapi og for at tale om deres følelser og deres parforhold. Tidligere skulle det virkelig være helt rivende galt, før parterapi blev bragt på banen, men nu til dags bruger mange parterapi og terapi generelt præventivt, og ofte før konflikterne når at eskalere og spidse til – og det giver nogle nye muligheder for at løse dem. For forebyggende parterapi hjælper rent faktisk og det kan være med til at øge livskvaliteten hos hele familien og samtidig styrke den generelle tilfredshed med parforholdet.

Hvilke problemer kan parterapi hjælpe med?

Parterapi kan afhjælpe de problemer der er i jeres relation og der er i princippet intet emne der er for stort eller for småt. Der er dog nogle emner som rigtig mange har udfordringer med og derfor har vi lavet denne lille liste over de ting parterapeuten typisk møder i sin praksis:

 • Utroskab
 • Kommunikationsproblemer
 • Jalousi
 • Manglende nærvær
 • Problemer med opgaver i hverdagen
 • Trivialitet og kedsomhed
 • Store skænderier og konflikter

Dette er nogle af de mest almindelige problemer og udfordringer, som par kommer i parterapi med. Især kommunikationsproblemer, konflikter og skænderier, er noget af det der volder mange problemer rundt om i danske hjem og familier.

Det kan måske overraske at store udfordringer og svigt som utroskab, er så højt placeret på listen. Men undersøgelser har jo tidligere dokumenteret at næsten halvdelen af alle danskere har været deres partner utro på et tidspunkt – og det er jo rigtig mange. Utroskab er et kæmpe svigt i den tillid som partnere har til hinanden og det kræver en kæmpe indsats fra begge parter, at komme godt videre sammen.

Vi kan varmt anbefaler denne artikel om utroskab, hvis du vil vide mere om emnet og hvis du ønsker at arbejde med de ting der typisk er årsag til at nogle mennesker er deres partner utro.

God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.

Læs mere

Kærlighed

Hvad giver man en ung fyr i studentergave?

Mandlig student

Man er ikke i tvivl, når studenterne begynder at springe ud. Der kommer ekstra liv og farve i gaden, lastbilerne spreder glæde i gaderne, og studenternes gode stemning kan nærmest kun smitte af på alle omkring dem.

Men det betyder også studentergilder, og hvad giver man en ung fyr i studentergave? Mulighederne er mange, men vi har forsøgt at komme på et par gode idéer udover den sædvanlige Kay Bojesen abe og Georg Jensen flagstang.

3 gode gaveidéer til studenten

Hvis du kender en ung fyr, som bliver student, så vil du måske gerne købe en gave til ham. Men det kan være en anelse svært at komme på et par gode idéer, så derfor har vi samlet et par gode forslag.

Køb en skjorte til studenten

En student skal se godt ud. Hvis ikke den solbrune hud og det kække smil var lækkert nok i forvejen, så skal en stilren skjorte, nok færdiggøre arbejdet. Med en pæn skjorte kommer man langt i livet – man kan have den på til studentergilderne, bryllupper, jobsamtaler, festligheder og andre begivenheder.

En god skjorte går man ikke galt i byen med.

Køb køkkenudstyr til studenten

Når man bliver student, er det også ved at være tid til at flytte hjemmefra for de fleste. Og hvis der er én ting, som de færreste ender med selv at bruge penge på, så er det et godt sæt køkkenknive eller et lækkert skærebræt.

Det er bare ikke en af de ting, som man selv prioriterer, når man flytter hjemmefra, men som man virkelig værdsætter at have, når tiden så kommer. Med en kvalitetskniv eller et veludført skærebræt, skal studenten nok være taknemmelig i årevis.

Køb gamingudstyr til studenten

Nu er der endelig blevet tid til at game, så hvis studenten kan lide at spille computer, PlayStation eller Xbox i sin fritid, så skal gamingudstyr nok falde i god jord. Det kan enten være i form af et spil, en controller, et tastatur, en mus, et headset eller måske en computer, en skærm, en PlayStation eller andet. 

Der er mange gode timers underholdning i gamingudstyr, så det skal studenten nok blive glad for at få i gave.

Find flere gaveidéer

Ramte vi ikke helt plet med ovenstående gaveidéer, eller har du blot brug for lidt ekstra inspiration? Så kig forbi https://gaveideer-til-ham.dk/ og få endnu flere idéer til studentergaven til ham.

Læs mere

Kærlighed

Disse farsdagsgaver er årets hotteste

Far og datter

Når farsdag nærmer sig er det på tide at finde den perfekte gave, der udtrykker taknemmelighed og glæde for ens elskede far. Er du lige nu på jagt efter den perfekte fardagsgave, der vil gøre din far glad? Så kan vi med garanti hjælpe dig rigtig godt på vej. Det er ikke altid nemt at skulle finde en fantastisk farsdagsgave, der vil bringe glæde og smil frem. Derfor kan det være nødvendigt at hente inspiration udefra.

Sådan indleder du din søgning efter en fantastisk farsdagsgave

I Danmark er det en uskreven regel, at børnene ikke spørger ind til, hvad farens ønsker er for farsdag. Dette skal helst være en overraskelse fra børnenes side. Af denne grund kan det blive svært at finde den perfekte gave, når man ikke har det store kendskab til, hvad ens far egentlig går og ønsker sig.

Du kan dog alligevel indlede en søgning på de ting, som du ved, at din far vil sætte særlig stor pris på. Den hurtigste måde, du kan gøre dette på, er ved at foretage en søgning på nettet efter lige netop det, du mener, at din far vil værdsætte allermest. Er du dog stadig i tvivl om, hvilken gave der vil bringe størst glæde, så fortsæt endelig din læsning, da vi i næste afsnit vil sætte fokus på årets hotteste gaver til farsdag.

Forkæl din far med et flot ur

En af de mest populære gaver til farsdag er naturligvis et flot ur. Et ur kan i sandhed være med til at sætte kulør på hverdagen, og du kan være sikker på, at din far altid vil blive mindet om din flotte gestus, når han betragter uret. Hvis din far er vild med flotte ure og accessories, så finder du de perfekte gavesæt til mænd til farsdagsgave ved at følge linket.

Tag din far med ud på en oplevelse

En anden populær gaveidé til farsdag er en oplevelse. Du kan for eksempel tage din far med ud på en fisketur, en koncert eller måske et sportsevent. Denne type gave vil din far med garanti sætte stor pris på.

Giv din far en restaurantoplevelse

Slutteligt kan du tage din far med ud på en god restaurant og forkæle ham med noget lækkert mad. Enhver far vil elske at tilbringe noget kvalitetstid sammen med børnene, og hvis dette inkluderer lækkert mad og god vin, så er vi sikre på, at din gave vil blive værdsat.

Læs mere

Kærlighed

To gaveidéer til den privilegerede mand

Mand bliver fejret af sig selv

Det er hyggeligt at give en gave, til en man holder af. Glæden i deres øjne når de åbner ens gave er noget, som man virkelig ser frem til som giver. Men hvad gør man, hvis man skal finde på en gave til manden, som har det hele?

Det kan være svært at finde på den helt perfekte gaveidé, hvis man skal give en gave til en, som virker til ikke at mangle noget eller ønske sig noget. Læs derfor med her og få to bud på noget, som man kan forære manden, der har det hele og lidt mere til.

Nyt og lækkert tøj vækker glæde

Noget af det bedste man kan forære en, som har det hele, er tøj. Tøj er noget, som alle kan bruge, og det er svært at få for meget af det. Kender man en person rigtig godt, har man sikkert også lagt mærke til vedkommendes tøjstil. Det er derfor også relativt let at give dem en gave, som de vil blive begejstrede for, når det kommer til tøj.

Der findes mange lækre mærker på markedet, som er kendt for at forsyne modeentusiaster med moderigtigt kvalitetstøj. Når man skal give en heldig person tøj i gave, kan man give dem noget, som de aldrig selv kunne finde på at bruge penge på. Derved føler de virkelig, at den gave man kommer med, er valgt med hjertet. Man kunne for eksempel købe noget fra Hugo Boss til manden, som har det hele. Han vil sikkert blive glad for at få noget lækkert modetøj fra dette eksklusive brand.

Gavekort til noget, som han har brug for

Er man på bar bund, skal man blot huske på, at et gavekort er den perfekte gaveidé. Det kan nemlig laves og bruges til næsten alting, og der er ikke nogen, som ikke synes, at det er lækkert selv at kunne få lov til at vælge en god gave til sig selv.

En anden stor fordel ved gavekort er, at man kan lave dem til selv de mest utraditionelle ting. Måske står manden, som du skal give en gave til, over for at skulle have foretaget en reparation på sin bil. Dette kunne for eksempel foregå hos Autopartner.dk. Hvorfor ikke lave et gavekort til bilreparation? På den måde tager du noget af det økonomiske af at skulle foretage en reparation på bilen. Modtager vil med al sandsynlighed blive glad for at få sådan en gave stukket i hånden.

Læs mere

Kærlighed

Sådan gør man lagengymnastik til en behagelig oplevelse for begge parter

Ægte kærlighed

Lagengymnastik, sex og samleje. Kært barn har mange navne. Det afgørende er ikke, om du bruger det ene eller andet udtryk. Det er langt vigtigere, at du gør dig tanker om, hvordan du kan gøre sex til en god oplevelse for både dig og din partner. Sex er nemlig ikke noget, som skal overstås. Det skal til gengæld være sjovt, spændende og på alle mulige måder rart.

Her på redaktionen beskæftiger vi hverken sexologer eller parterapeuter. Alligevel tillader vi os at komme med en lang række tips til at skabe et velfungerende sexliv. Du kan gøre brug af vores guldkorn allerede i dag.

Hastværk er lastværk

– også når det kommer til sex og kærlighed.

Man lyver for sig selv, hvis man undskylder sit utilfredsstillende sexliv med, at man ikke har tid nok. Ligesom det gør sig gældende for alt andet, så handler det nemlig om prioriteringer. Man kunne jo for eksempel bruge tiden, hvor man ser film og serier på at være intim med sin udkårne. Der er trods alt ingen film eller serier, som kan hamle op med lidenskabelig sex, hvor begge parter bliver tilfredsstillet. Er du enig, så bør du fremadrettet tænke over, hvordan du prioriterer din tid.

Acceptér din partners grænser

Skal du ikke kun gøre sex til en god oplevelse for dig selv, men også for din udkårne, så er det alfa og omega, at du accepterer hendes grænser. Det er for eksempel ikke alle kvinder, som holder af at blive revet i håret eller holdt fast under sex. Skal der prøves grænser af, så er det vigtigt, at begge parter er med på det. Ellers kan det ende med at blive en dårlig oplevelse.

Brug masser af smørelse

Med smørelse mener vi naturligvis glidecreme.

De fleste voksne kan nikke genkendende til, at sex tit og ofte bliver en bedre oplevelse, når der er glidecreme involveret. Det gør nemlig det hele lidt mere smooth og behageligt. Man bør ikke mindst bruge glidecreme for kvindens skyld, da ikke alle kvinder er i stand til at producere nok smørevæske, som også kaldes skedesekret eller skedevæske. Der er sågar mange kvinder, som døjer med skedetørhed, som er et udbredt problem blandt især midaldrende kvinder. Disse kvinder vil også kunne opnå stor gavn af glidecreme.

Giv dig hen

At give sig hen til sex er for mange mennesker lettere sagt end gjort. Det er ikke desto mindre noget, man bør øve sig på, da det vil gøre, at man nyder det i langt højere grad. At give sig hen handler om at glemme alt om tid og sted for en stund. Smid alle bekymringerne væk og nyd øjeblikket – så bliver det en bedre oplevelse for både dig og din partner.

Tag en snak med en sexolog

Er du ikke tilfreds med dit sexliv, men har du svært ved at gennemskue, hvad der går galt, og hvad du kan gøre anderledes, så bør du tage kontakt til en sexolog. Du kan evt. tage din partner med til konsultationen, da der som bekendt skal to til en tango. Måske skal der ikke mere end én konsultation til at gøre drømmen om et bedre sexliv til virkelighed.

Læs mere

Kærlighed

Kunsten at planlægge en fantastisk bryllupsrejse

Brudepar på rejsen

Når et bryllup står for døren, og festen skal planlægges ned til mindste detalje, må man ikke glemme den traditionelle bryllupsrejse. Bryllupsrejsen er den første rejse, parret tager ud på som ægtepar. Denne ferie skal gerne blive en uforglemmelig en af slagsen.

At planlægge en bryllupsrejse kan være en svær disciplin at mestre, men der findes ikke desto mindre råd for, hvordan planlægningen kan forløbe en anelse mere gnidningsfrit.

Hvor skal rejsen gå hen?

Noget af det første, I som par skal overveje, er hvor rejsen skal gå hen. Måske I på forhånd har nogle drømmedestinationer, I altid har drømt om at tage til hver især. I kan eventuelt skrive disse destinationer ned og sammenligne dem med hinanden efterfølgende. Hvis I ikke kan blive enige om, hvilken eller hvilke destinationer der falder bedst i jeres smag, kan I udføre en klassisk lodtrækning. Læg alle destinationer ned som små papirfoldere i en skål og udvælg én. Dermed har I taget jeres endelige beslutning.

Hvilke oplevelser vil I gerne have ud af rejsen?

Når I har fundet ud af, hvor jeres bryllupsrejse skal gå hen, så er næste skridt at beslutte, hvilke oplevelser I gerne vil have ud af rejsen. Dette kunne for eksempel være alt fra faldskærmsudspring til middag på stranden til fantastiske museumsbesøg. Alt dette er afhængig af, hvilke interesser I hver især har, og hvilke I gerne vil udleve på rejsen.

Hvad er budgettet for jeres bryllupsrejse?

Slutteligt er det altid en god idé at tænke over, hvad budgettet for jeres bryllupsrejse skal lyde på. Det vil i hvert fald være hensigtsmæssigt at blive enige om, hvorvidt rejsen skal være en luksus bryllupsrejse, eller om det skal være en bryllupsrejse på budget. Begge scenarier kan fungere perfekt, så længe at begge parter er enige.

Førhen har man set meget til den såkaldte luksus bryllupsrejse, hvor der ikke bliver sparet på noget. Dette er en super måde at få indviet ægteskabet på, men man ser i højere grad, at ægtepar begynder at spare en masse i bryllupsbudgettet. Rejser med familie og venner er blevet vigtigere end det store hvide bryllup og den dertilhørende rosenrøde bryllupsrejse. Uanset hvad I som par beslutter jer for, så findes der i dag et væld af muligheder inden for forskellige prisklasser. Der vil uden tvivl også være en helt særlig bryllupsrejse i vente for jer.

Læs mere

Kærlighed

Rigtige mænd er altid forberedte

en rigtig mand

Kondomer er lette at få og lette at bruge – så hvorfor ikke altid bruge kondomer, når man har sex? Nogle mennesker har svært ved at bruge kondomer, også når de har sex med folk, som de ikke kender og potentielt set kunne få kønssygdomme af. De hjælper med at forhindre sygdomme og graviditet – derudover kan de faktisk også gøre sex sjovere. Tro det eller ej. I denne artikel finder du gode grunde til at bruge kondomer, om det er Durex kondomer eller ej, som du har tænkt dig at bruge, så læs videre her i denne artikel.

De er yderst effektive

Ydre og indre kondomer er de eneste præventive midler, som hjælper mod graviditet og seksuelt overførte infektioner, såsom HIV, klamydia og gonorre. Selvom du allerede bruger andre midler mod graviditet som p-piller, så er det stadig en god ide at bruge kondomer, da det kan forhindre kønssygdomme, som ikke er rare at få. Det er aldrig godt at få en kønssygdom, og kan være en akavet situation el. samtale at skulle have med pigen. Så sørg for at have nogle Durex kondomer klar til næste gang – ha’ dem klar i lommen og vær en rigtig mand, der tør tænkte på jeres begge sikkerhed!

De koster ikke meget

Kondomer såsom Durex kondomer er lette at få fat i. Du kan bare gå ned i den lokale kiosk eller på den lokale tankstation eller supermarked og du vil kunne få fat i nogle med lethed. Man skal ikke bruge recept for at købe dem, og de koster ikke mange penge. Nogle gange kan man endda få dem gratis. Det kan f.eks. være ved dit lokale sygecenter el. læge el. lignende. De er små og diskrete og lette at have med rundt, så der er virkelig ingen undskyldning for ikke at have nogle på dig næste gang du skal have samleje med en pige.

Der er også mange andre fordele

Beskyttelse er vigtigt, men det er nydelse også. Heldigt for dig, så tilbyder kondomer dig nemlig begge disse ting! De kommer i mange forskellige former, størrelser og teksturer, som kan øge nydelsen ved sex for dig og din partner. Derudover kan det at sætte kondomet på penis være en del af forspillet mellem dig og din partner. Især når der er glidecreme involveret. Kondomer kan endda udsætte udløsningen, så dig og din partner kan nyde samlejet i længere tid. Du kan bruge kondomer til al slags sex. De beskytter dig mod kønssygdomme lige meget og det er anal, oral eller vaginal sex. Det lader dig fokusere på at tilfredsstille din partner, uden at skulle være bekymret om graviditet eller kønssygdomme – det er det smukke ved kondomer. Durex kondomer er f.eks. et mærke, der tilbyder alle disse forskellige størrelser, former og teksturer, så du kan komme i gang med at have passioneret og god sex med din partner. Sikker sex stopper også stress fra at ødelægge humøret. Hav sikker sex. Hav bedre sex. Brug Durex kondomer.

Læs mere

Kærlighed

Tre tips til at genskabe gnisten i parforholdet

Par flirter

Befinder du dig på nuværende tidspunkt i et parforhold, hvor du mener, at der godt kunne trænge til et romantisk pift, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Vi kigger nemlig herunder nærmere på tre ting, som du helt konkret kan gøre, for at genskabe gnisten.

Det er ganske normalt, at man i et parforhold fra tid til anden får brug for at gøre noget ekstra, for at gnisten bevares. Det er de færreste par, der har været sammen i mange år, der ikke har haft brug for at gøre nogle ting sammen, som kan sætte skub i tingene og minde hinanden om, hvorfor man befinder sig i et forhold med vedkommende.

Tiden i sengen er vigtig på mange punkter

Vi skal naturligvis ikke belære nogen om blomsten og bien.

Dog vil vi gerne understrege vigtigheden af, at man nyder den tid, man har i sengen sammen med sin samlever. Det kan både være mens man sover, hvor man sørger for at putte sig godt ind til hinanden, og det kan være under sex, som for mange er en rigtig vigtig del af et forhold. Har du lyst til at pifte stemningen ekstra op, så kan du overveje at eksperimentere med sexlegetøj. Besøg forhandleren her og oplev udvalget. Måske bliver du fristet til at prøve nogle nye ting af med din partner.

Tag på en aktiv rejse sammen

Det kan lyde skørt at bruge sin ferie på at være aktiv. Det kan dog være ganske hyggeligt og sågar intimt, hvorfor det kan ende med at blive jeres bedste investering. En aktiv ferie behøver ikke at være hård. Det handler blot om at lave nogle aktiviteter, som gør en glad, og som bringer jer tættere på hinanden.

Aktive ferier kan planlægges på mange måder. Flere og flere hoteller i Europa tilbyder aktiviteter hele dagen lang. En økonomisk smart måde at gøre det på er ved selv at arrangere en tur til eksempelvis et område, hvor bjerge er en fast bestanddel af landskabet. Her kan der gås nogle flotte ture i kærligt selskab. Det vil uden tvivl være med til at genskabe gnisten i parforholdet samt gøre jer klogere på hinanden.

Læs mere

Populære indlæg