Følg os

Andet Sponsoreret

Sådan behandler du tør og irriteret hud

Hudpleje for mænd

Døjer du med tør og irriteret hud? Så skal du være bekendt med, at der er hjælp at hente. Du kan i første omgang opsøge egen læge eller en hudspecialist for at få vedkommendes syn på sagen. Derefter kan du give dig i kast med vores guide til at behandle og forebygge såvel tør som irriteret hud.

Tørhed og irritation kan opstå på et hvilket som helst tidspunkt på året, men vil som regel være værst om efteråret og vinteren. I artiklen får du nogle tips, som kan hjælpe dig med dine hudproblemer, uanset hvilken måned du læser denne guide i.

Undgå lange og varme bade

Er du genetisk disponeret for tør hud, så er det alfa og omega, at du ikke tager længere og varmere bade end højst nødvendigt. Det varme vand kan nemlig meget vel få din hud til at tørre ud – og så har vi problemet atter en gang. Du kan med fordel holde dig til ét bad om dagen eller hver anden dag, medmindre du dyrker meget sport eller af andre årsager har brug for et dagligt bad.

Luft ud og bevar en god temperatur

Du gør ligeledes klogt i at lufte ud flere gange om dagen. Du bør i den anledning åbne samtlige vinduer i dit hjem for at skabe gennemtræk. Frisk luft gør noget godt for både huden, energiniveauet og koncentrationen. Derfor er det sundt at lufte ud både morgen og aften. Ved at lufte ud hyppigt kan du skabe en sund fugtbalance, som gavner både krop og indeklima.

Undgå intensiv solbadning

Sol skal – eller bør i hvert fald – nydes i mindre doseringer.

Oplever du hovedsageligt problemer med tør og irriteret hud i sommerperioden, så skyldes det muligvis, at du opholder dig for meget i solen. Den eneste løsning på denne udfordring er at søge ind i skyggen, så du ikke fremprovokerer tørhed og irritation. Husk altid at bruge solcreme, når du bevæger dig ud i solen.

Brug en god fugtgivende lotion

an081---men_s-face-lotion-ultra-hydrating-tube

Vejledende pris: 199 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Sidste gode råd går på at bruge en god lotion.

Aviendo Natural Men’s Face Lotion Ultra Hydrating er vores klare favorit, når det kommer til lotions til mænd. Denne lotion har nemlig en positiv effekt på tør og træt hud. Der er vel at bemærke tale om et vegansk produkt, som hverken indeholder mineralsk olie eller parabener. Du løber altså ingen sundhedsmæssig risiko ved at bruge denne lotion.

Produktet giver din hud den næring, som den skal bruge for at komme trætheden og tørheden til livs.

Produktet er et must-have, hvis du spørger os.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andet

Hvordan behandles angst?

Trist mand

Angst er en af de psykiske lidelser, der på det seneste har opnået stor opmærksomhed i medierne. Det er et uhyre uberørt emne hos den brede befolkning, til trods for at omkring 350.000 danskere i dag lider af angst.

Psykiske lidelser kan være svært at sætte sig ind i for de personer, der ikke lider af eksempelvis mental angst. Derfor er det også et emne, der på landsplan ikke har været nok fokus på, hvilket medierne forsøgte at bringe frem i lyset i starten af 2018.

Behandlingen af angst kan være svær

I og med angst er noget, der opstår i den enkeltes hoved, så er det en uhyre svær lidelse at behandle. I dag gør man følgende ting:

  • Terapi – Langt de fleste med jævnlige angstanfald går til terapi hos en psykolog. Her får de redskaber til at bekæmpe angsten, når den banker på døren.
  • Lykkepiller – Læger udskriver jævnligt lykkepiller til mennesker, som er berørt af angst. Medicinen mod angst er ofte antidepressive midler.

Ovenstående to er de mest gængse former for behandling, når et menneske rammes af angst og ønsker at blive behandlet.

Alternative former for behandling

Der er de seneste år blevet diskuteret meget i medierne, om hvorvidt en alternativ form for behandling i form af cannabis olie er den rette for patienter med angst. Det er et relativt nyt medicinsk præparat, som man endnu ikke har forsket nok i, til at kunne give et endegyldigt svar. Cannabis olie skulle efter sigende kunne berolige angst patienter, men med den manglende forskning er der få eksperter, der tør fastsætte en endegyldig dom over medicinen. I Danmark er det i dag muligt at få cannabis olie på recept, hvis det blot udskrives fra en læge.

Ønsker du at vide mere om cannabis olie, så anbefaler vi denne informationsside om emnet.

Læs mere

Andet

Sjove gaver til mænd

Sjove gaver til mænd

Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte gave til en mand. Derfor kan det ikke afvises, at du får brug for noget hjælp. Her kan du med held ty til internettet. På internettet kan der findes et væld af tips og tricks til at finde den perfekte gave til en mand i dit liv.

Hvis du føler dig på bar bund med hensyn til gaveindkøbet til en mand du kender, er det uden tvivl værd at tilbringe noget tid på internettet.

Her vil du kunne finde et bredt udvalg af sjove gaver til mænd i alle aldre. Selvom hele processen kan virke en smule overvældende, er dette den ultimative genvej til at blive en god gavegiver. Ved at finde din gave på internettet er det desuden muligt at søge efter den specifikke prisklasse, du gerne vil holde dig indenfor.

Overvej den alternative gave i form af en oplevelse

En sjov gave er ikke nødvendigvis altid noget, der kan pakkes ind i en kasse. Rent faktisk er de bedste gaver ofte ikke dem, der falder indenfor denne kategori. Hvis gavemodtageren ikke er den mest traditionelle, skal din gave muligvis heller ikke være det.

Her er det en mulighed at forære personen en oplevelse. Den sjoveste gave er ofte noget man kan opleve. Særligt hvis det er noget han kan opleve sammen med dig. Inden for kategorien ’oplevelser’, er mulighederne næsten uendelige. Kun fantasien sætter grænser for hvad en oplevelsesgave kan indeholde. Herunder kan der blandt andet nævnes en tur i en Ferrari, en middag med et par steaks eller måske en tur på en forhindringsbane. Det er som sagt kun fantasien der sætter grænser.

Alligevel er det klogt at finde inspiration på internettet. Her vil du være i stand til at afgrænse dine muligheder – både af økonomiske og interessebaserede årsager. De sjoveste gaver kan findes på internettet, og oplevelsesgaver er ingen undtagelse til denne regel.

Kend modtageren

Vigtigst af alt, når der skal købes en sjov gave til en mand, er naturligvis at du kender modtageren godt og grundigt. Dette er den hurtigste genvej til at finde den perfekte gave. Hvis du kender deres personlighed, vil du vide hvilken gave de vil elske at modtage. Er det spøg og skæmt gaver der vil populære? Teknologi? Oplevelser? ’Sjove gaver’ er en bred kategori og kan indeholder lige netop dét, du synes den skal indeholde.

At give en sjov gave er et vigtigt ritual i ethvert forhold til en mand – venskab såvel som forhold. Derfor er det vigtigt at du er grundigt forberedt på denne del af forholdet. At finde en sjov gave er ikke nødvendigvis et større projekt. Hvis du kender modtageren, vil hele processen forløbe smertefrit.

Læs mere

Andet

Gode tips til behandling af erektil dysfunktion

impotens

Impotens (også kaldet erektil dysfunktion) betegner en tilstand, hvor man som mand ikke længere er i stand til at opnå en erektion længe nok til at kunne indgå i seksuelt samkvem.

Kort sagt, det er ikke muligt at opnå rejsning eller have sex – og begge dele er ofte vigtige (og yderst behagelige) dele af voksne menneskers liv.Impotensproblemer er i sig selv ikke noget synderligt unikt. Både mænd og kvinder oplever naturligt perioder i deres levetid, hvor der kan være lidt ”startproblemer” i de nedre regioner, særligt i stunder med megen stress eller sygdom.

Ofte er dette dog et problem der er særligt tydeligt hos mænd, der for at citerer Otto Andersen:
”Er så ked af, den hænger nedad”.

Al spøg til side, kan impotens hurtigt blive et problem, der fylder voldsomt i hverdagen og som kan påvirke den lidende betydeligt.

At være impotent er ikke skamfuldt, men alligevel føler mange der er ramt af denne tilstand, at det er et tabubelagt emne, og ofte går impotens hånd-i-hånd med stress, mindsket selvværd og gnidninger i personlige og seksuelle forhold.

Alternative behandlingsformer – når sexlivet skal have et lille hjælpende ”kick”

Impotens kan ramme alle, uanset alder eller fysisk tilstand. 10% af alle mænd i 40-års alderen og hele 30% over 60 oplever rejsningsproblemer, der vare i længere perioder. Hos nogle, skyldes problemet en underliggende sygdomsårsag der kan udbedres ved lægehjælp.

I tilfælde hvor der efter konsultation hos egen læge ikke kan findes en sygdomsrelateret årsag til impotensen, kan problemet ofte afhjælpes gennem den rette behandling eller ved at anvende nogle praktiske redskaber, til at give den ivrige ganger lidt ekstra ”hopsa”. De oftest anvendte husråd er vakuumpumper og penisringe.

En noget nyere behandlingsform mod rejsningsproblemer som er begyndt at opnå større popularitet, er shockwave terapi: Et noget mere avanceret redskab end ovenstående legetøj til soveværelset.

En af denne behandlingsforms danske succeshistorier figurerede i de danske medier i sommeren 2018, da danske skuespiller Dick Kaysø i et interview, fortalte om hans kamp med impotens i en alder af 71-år.

Skuespilleren døjede i lang tid med erektil dysfunktion, efter at en læge under en knæoperation ramte en nerve i Kaysøs lår, der bevirkede at skuespilleren blev følelsesløs i benene. Den efterfølgende medicinske behandling der skulle udbedrede denne skade, gjorde Kaysø impotent.

Dick Kaysø blev en stor fortaler for at bryde tabuet om impotens, efter at have vundet livslysten (og en knejsende penis) tilbage efter shockvave behandling foretaget hos fysioterapeut og shockwave specialist Per Andersen.

Efter blot få behandlinger, var skuespilleren igen i stand til at nyde et seksuelt samkvem med sin partner, efter fire års stilstand.  

“Efter fire behandlinger gik min kæreste og jeg fra håndarbejde til samleje,” fortalte Dick Kaysø stolt til Ekstra Bladet.

Shockwave behandling er en mild og ufarlig behandlingsform, som originalt var møntet til behandling af dårlige led og svære skader. Der er ingen bivirkninger, og proceduren er forholdsvis simpel.

Shockwave terapi benytter sig ikke af medicin, injektioner eller invasive indgreb. Behandlingen benytter sig udelukkende af akustiske lydbølge, som er med til at aktiverer en proces i kroppen kaldet neovascularization, der stimulerer blodgennemstrømningen og bedrer åreforkalkninger.

Behandlingen er blevet anvendt på b.la. Viborg Regionshospital, hvor 11 ud af 15 mænd i alderen 40 til 67 år, oplevede en tydelig bedring efter behandlingen.

Overlæge Peter Lyngdorf fra den danske ”Klinik for seksuelle dysfunktioner” anbefalede i et interview hos Ekstra Bladet denne nye behandlingsform til alle der lider af erektil dysfunktion grundet dårlig blodgennemstrømning, åreforkalkning og lignende. Lægen gik så vidt som at gætte, at omtrent 70% af sådanne patienter, vil kunne opnå positive resultater gennem shockwave behandling.

(Opsøg altid egen læge først hvis du lider af impotens, for at udelukke underliggende sygdomme såsom hjertekar-problemer)

Læs mere

Andet

Idéer til at fordrive tiden på togturen

Mand arbejder i tog

DSB fortæller, at 460.000 tager toget hver dag. En stor del af rejserne bliver foretaget af unge mennesker under 26 år, som typisk studerer på gymnasiet eller universitetet.

Er du en blandt mange hundrede tusinde danskere, som tager toget til og fra skole eller arbejde på daglig basis? I så fald vil denne artikel være yderst relevant for dig. Du får nemlig en række gode tips til at fordrive tiden på togturen. Idéerne vil helt sikkert fange din interesse, hvis du ofte sidder og keder dig i toget.

Se film

Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV 2 Play er nogle af de tjenester, du kan benytte dig af, hvis du gerne vil se film og tv-serier på farten. Du er med disse tjenester sikret underholdning, uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til wifi eller mobilnet.

For at undgå at forstyrre andre bør du investere i et par høretelefoner, så du kan lukke dig ind i din egen lille boble og nyde underholdningen uden at gøre dig uvenner med andre togpassagerer.

Spil casino

For togpassageren med hang til gambling vil det være oplagt at spille casino under turen.

Såfremt det er muligt, bør du sætte dig et sted med god bordplads og med stikkontakter inden for rækkevidde. Du kan evt. købe en pladsbillet, hvis du vil være sikret en plads i toget. Du kan helt sikkert godt forestille dig, at det må være svært at spille casino, hvis man ikke kan sidde ned. Det kan i hvert fald ikke anbefales.

Vil du vide mere om casino på nettet? Så klik dig ind på www.greencasino.dk, hvor du bliver vejledt i at vælge det bedste casino site.

Snup en lur

Nogle fordriver tiden ved at spille casino, mens andre tager en lur.

Hvad du skal lave på din togtur er selvfølgelig helt og aldeles op til dig. Er du udmattet efter en lang dag, bør du unde dig selv en lur. En lur på blot 15-25-35 minutter kan gøre underværker, når man er træt. Sæt evt. en alarm til at ringe, hvis du er bange for at falde i så dyb en søvn, at du misser din destination. Det er sket for rigtig mange, men tager du dine forholdsregler, kommer det næppe til at ske for dig.

Ring til en gammel ven

Antager vi, at du ikke har valgt at sætte dig i stillezonen, kan du bruge transporttiden på at tale med en gammel ven. Din ven vil med sikkerhed blive glad for at høre fra dig.

Læs mere

Populære indlæg