Følg os

Karriere Økonomi Sponsoreret

På jagt efter den rigtige belysningsløsning til dit firma? Så se med her

Forretningsdrivende

Er du selvstændig erhvervsdrivende, så skal du ikke kun gøre dig tanker om forskellige indretningsformer og rengøringsløsninger, men også om forskellige belysningsløsninger.

Den bedste belysningsløsning er ikke nødvendigvis den, som er billigst at implementere, men derimod den der er billigst på den lange bane. Det er alt andet lige vigtigt, at du får fundet en løsning, som fungerer i praksis, og som både du og dine medarbejdere bliver glade for.

I dag skal det udelukkende handle om belysning til erhvervsbrug, hvorfor artiklen ikke vil være interessant for dig, som leder efter belysning til din private bolig.

Spar penge med lysstyring og sensorer

Ønsker du at spare penge på vegne af din virksomhed, så bør du gå målrettet efter energieffektive løsninger. Her vil det være oplagt at kigge nærmere på de mange muligheder inden for lysstyring og sensorer.

Der er to helt overordnede grunde til at spare på lyset. Den ene er, at man kan holde sine udgifter nede. Den anden er, at man kan skåne miljøet og dermed kan markedsføre sig med, at man er en miljørigtig virksomhed. I en tid hvor forbrugerne går mere og mere op i miljøet, er det smart at tænke miljø ind i ens virksomhed.

Det kan varmt anbefales at bruge bevægelsessensorer på arealer, hvor man ikke sidder stille i længere tid ad gangen. Disse sensorer kan med fordel sættes op på arbejdspladsens toiletter, gennemgangsarealer og andre steder. Dette vil kunne spare dig og din virksomhed for en del strøm og dermed penge.

Sikkerhed og bæredygtighed er nøgleordene

Roliba – en relativ stor spiller på det professionelle belysningsmarked slår sig på to faktorer. De to faktorer består af henholdsvis sikkerhed og bæredygtighed. Det er værdier, som du også bør vægte højt i din virksomhed, hvis du gerne vil opbygge et sundt og bæredygtigt firma. Du kan evt. kontakte den omtalte forhandler, ifald du er interesseret i at vide mere om, hvad de kan tilbyde netop din virksomhed. Der findes løsninger til både større og mindre virksomheder.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Karriere

Guide til at vælge de rette entreprenørmaskiner

Handyman

Er du på udkig efter nye entreprenørmaskiner, så er det en god idé at væbne sig med lidt tålmodighed. Det er nemlig ikke altid, at de rigtige maskiner viser sig, når man aktivt leder efter dem. Det kan være yderst frustrerende at stå i en fysisk butik, som man er kørt langvejs fra for at komme ind i, for blot at finde ud af, at den ønskede maskine er udsolgt.

Derfor slår vi her på siden et slag for, at man køber sine entreprenørmaskiner på nettet og lader den enkelte webbutik stå for levering af maskinen. Derved behøver du ikke bekymre dig om at få fragtet den tunge maskine hen på arbejdspladsen. Derudover kan du nemt se, hvor lang leveringstiden er, og om maskinen er på lager. På den måde sparer du altså en masse tid, hvis alternativet er at køre ud til fysiske butikker og lede efter den nye maskine.

Overvej om du kan benytte dig af brugt udstyr

Entreprenørmaskiner er ikke kendte for at være billige. De kan tværtimod løbe op i mange tusinde kroner, hvorfor det betragtes som en større investering. Derfor kan der være god idé i at købe disse maskiner brugt, da du derved har mulighed for at spare en masse penge.

Det er dog vigtigt, at du får fat i en maskine, der virker upåklageligt. Ellers kan reparationsudgifterne ende med at være tilsvarende den udgift, som en ny maskine ville have kostet.

Står du eksempelvis og skal bruge en rotortilt, så overvej om ikke investeringen i en helt ny rotortilt er din virksomhed værdig. Dermed er du sikker på, at alt i maskinen virker, som det skal. En rotortilt kan naturligvis også godt købes brugt, men det kan være yderst svært at vurdere, hvor mange år maskinen har tilbage.

Læs mere

Karriere

Selvstændig og brug for professionelle billeder? Hjælpen er nær

Mandlig fotograf

Som selvstændig erhvervsdrivende kan du få brug for professionelle billeder i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være, at du driver en webshop, hvor du har brug for knivskarpe billeder af dine produkter.

Det er en realitet, at billeder sælger, så hvad skulle afholde dig fra at investere i professionelle billeder, hvis det kan give din virksomhed et skub i den rigtige retning?

I dette blogindlæg har vi fornøjelsen af at introducere dig og andre virksomhedsejere for en yderst dygtig erhvervsfotograf, som gerne vil hjælpe dig og din virksomhed på den visuelle front.

Billeder til webshop

Man kan ikke drive en webshop uden at bruge penge på produktbilleder – med mindre leverandøren leverer billederne. Man skal i hvert fald ikke forvente at sælge ret meget, hvis man ikke er villig til at bruge ressourcer – enten tid eller penge – på produktfotos.

Sælger du for eksempel sofaer i din virksomhed, så skal du sørge for at få taget billeder af sofaerne fra forskellige vinkler. Det er nemlig ikke nok at vise ét billede pr. sofa, da forbrugerne gerne vil se de helt små detaljer.

Uanset om man sælger sofaer, tøj, kontortilbehør eller værktøj, så kan det bestemt betale sig at gøre sig umage med både at tage gode produktbilleder og forfatte sælgende produktbeskrivelser.

Billeder til andre firmaer

Du kan på siden – www.blitz77.dk – hilse på en af branchens dygtigste erhvervsfotografer. Denne erhvervsfotograf tager ikke kun billeder for webshops, men også for mange andre firmaer. Fotografen har bl.a. løst opgaver for Danske Bank, Nordea, Rema 1000 og Printline.

Foruden produktbilleder kan man også få taget portrætfotos og profilfotos hos en erhvervsfotograf. Du kan evt. indhente et tilbud på et professionelt profilfoto eller portræt på nettet, hvis du skal bruge nye billeder til din hjemmeside, visitkort eller en helt tredje form for markedsføringsmateriale.

Med professionelle fotos kommer både du og din virksomhed til at fremstå mere seriøs og troværdig. Netop troværdighed er en meget vigtig faktor, når det kommer til at drive forretning, men det ved du jo allerede alt om.

Læs mere

Karriere

Guide til at finde områdets mest velegnede konferencecenter

Konference

Du skal afholde en konference og søger i den anledning et egnet center eller lokale.

Er det korrekt antaget, så er du landet på den rigtige side, idet vi på denne side giver dig en række tips til at finde det bedste konferencecenter nær dig. Den store liste over lokalemuligheder tæller i øjeblikket over 300 konferencelokaler. Der er altså muligheder nok.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenheden er ikke kun vigtig, når man skal købe bolig. Den er også vigtig, når man skal vælge konferencecenter. Din fornemmeste opgave er at vælge en placering, som behager alle gæsterne. Her vil det være oplagt at vælge en central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til og fra med både bus, tog og bil. Det er ganske vist nemmere sagt end gjort, men det er bestemt muligt at finde et konferencecenter med en central beliggenhed.

Midti er det ideelle valg, hvis man leder efter et center med en god beliggenhed. Læs alt om centret her: Midti.dk

Konference

Mist ikke overblikket

Skal du finde det perfekte konferencecenter, er det ret så afgørende, at du bevarer overblikket fra start til slut. I den indledende fase skal du bruge din energi på at undersøge, hvilke centre der ligger i området. Herefter kan du begynde at sortere nogle af dem fra, så du til sidst kun står tilbage med de allerbedste muligheder. Slutteligt kan du tage en beslutning om, hvilket center du vil booke til din konference.

Konferencecenter med overnatningsmuligheder

Skal din kommende konference stå på i flere dage i træk, så er det alfa og omega, at du finder et konferencecenter med overnatningsmuligheder. Det er i hvert fald svært at lokke folk til en flerdages konference, hvis der ikke er mulighed for at overnatte i nærheden. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at overnatningspriserne befinder sig på et niveau, hvor alle kan være med. De færreste er nemlig villige til at betale mange tusinde kroner for et hotelværelse i forbindelse med en konference eller en anden faglig begivenhed.

Læs mere

Bolig

Flot og stilren indretning af hjemmekontoret

Hjemmekontor

Flere og flere danskere arbejder hjemmefra, hvilket har øget behovet for et flot indrettet hjemmekontor. Mange store undersøgelser har nemlig vist, at man arbejder bedst i inspirerende og rare omgivelser.

Derfor er det essentielt med et godt indrettet hjemmekontor, hvor du kan koncentrere dig om arbejdet uden irritationsmomenter som dårlig arbejdsstilling eller rod.

Investeringen i et velindrettet kontor i hjemmet er derfor givet godt ud, og de er hurtigt tjent ind igen i øget produktivitet.

Skattefradrag for dit hjemmekontor

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så skal du huske at gemme diverse kvitteringer, da der kan være mange penge at spare i skattefradrag.

Det er altid en balance, hvornår der er tale om erhvervsmæssige udgifter og personlige udgifter til hjemmet, så det kan være en god idé at alliere sig med en revisor. Bruger du primært hjemmekontoret til dit arbejde, så bør der dog være fradrag for en del af dette.

Indret dit hjemmekontor minimalistisk

Langt de fleste arbejder bedst i minimalistiske omgivelser, hvor der ikke er alt for meget, som kan forstyrre øjet. Du bør derfor tilstræbe at indrette dit hjemmekontor minimalistisk, og herefter skal du være god til at rydde op og holde orden på skrivebordet.

Hvis du først gør dette til en vane, så er det nemt, og du bliver glad for det. Det handler om at indføre de rette rutiner, så du f.eks. rydder op hver dag efter arbejde. Det tager bare et par minutter, og så kan du starte næste dags arbejde på en god måde.

Belysningen er vigtig

En god belysning på dit hjemmekontor er alfa og omega, da for lidt lys gør dig træt og sløv. Dette er især udpræget i de mørkere måneder, hvor sollyset er på et minimum.

En blanding af godt loftslys og en god skrivebordslampe er ideelt, og samtidig skal du sørge for lamperne ikke blænder dig. Skrivebordslampen skal derfor placeres korrekt.

Læs mere

Populære indlæg