Følg os

Kærlighed

Opskriften på en mindeværdig polterabend for gommen

Fest

Din bedste ven, bror eller kollega skal giftes, og du har fået til opgave at arrangere en mindeværdig polterabend for ham. Det er en stor ære at få lov til at planlægge en polterabend, men det er ikke noget, man kommer sovende til. Der er nemlig rigtig mange ting, som skal gå op i en højere enhed, hvis det skal blive en succes.

Jo bedre du kender gommen, desto nemmere får du ved at planlægge en dag, som med garanti vil falde i hans smag. Foruden at kende gommen godt vil det også være en fordel, hvis du er kreativt anlagt, da han jo gerne skal overraskes.

Hvem skal inviteres?

Det er ikke altid så lige til at svare på dette spørgsmål, for hvem bør man egentlig invitere? Det er din opgave at vurdere det.

Skal polterabenden byde på paintball, druk og dans, så er det selvsagt ikke så oplagt at invitere gommens forældre og bedsteforældre, idet sådanne aktiviteter næppe vil falde i deres smag. Her vil det være mere oplagt at invitere gommens tætteste venner og søskende.

Føler du dig helt på bar bund, så kan du bede gommen om at lave en liste over, hvem han gerne vil have med. På den måde sikrer du dig, at du ikke glemmer at invitere nogen. Du er som arrangør ansvarlig for, at alle deltagerne modtager praktiske oplysninger om tid, sted m.v. i god tid.

Hvad skal der ske?

Det kan være svært nok at tage stilling til, hvem der skal inviteres, men det er mindst lige så svært at bestemme sig for, hvad dagen skal byde på af aktiviteter og sjove indslag. I planlægningsfasen skal du naturligvis tage højde for, hvad gommen interesserer sig for, og hvad han kan lide at lave. Derudover bør du tage hensyn til gommens evt. forbier. Det kan eksempelvis være, at han lider af højdeskræk. Er det tilfældet, siger det næsten sig selv, at faldskærmsudspring og helikopterflyvning næppe vil falde i hans smag.

Herunder får du nogle konkrete idéer til, hvad du kan planlægge for gommen og de øvrige deltagere:

  • Paintball
  • Bowling
  • Vandski
  • Fægtning
  • Forhindringsløb
  • Boksning
  • Poker

Når man er færdig med de planlagte aktiviteter, og mørket falder på, kan man skifte det afslappende tøj ud med lidt pænere klæder for at gøre sig klar til at opleve det kulørte natteliv. Du kan eksempelvis planlægge, at I skal opleve en vaskeægte Gentlemen’s Club.

Skal polterabenden foregå i nærheden af København, vil det være oplagt at gæste Cristal Club Copenhagen, som er en pragtfuld natklub for mænd. Du kan klikke dig ind på www.cristalclubcph.com, hvis du gerne vil vide, hvad der gør denne københavnske natklub til noget særligt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *