Følg os

Tøj / skønhed

Kunsten at rocke et jakkesæt

Glad mand i jakkesæt

Alle kan bære et jakkesæt med stil. Det handler bare om at vælge det rette. Derudover er det vigtigt, at man forstår at fremstå selvsikker. Kunsten at rocke et jakkesæt kan være svær, men bestemt ikke umulig, at mestre. I dag vil vi klæde dig godt på ved at forkæle dig med en masse tips og tricks samt inspiration. Endvidere vil vi præsentere dig for en anbefalelsesværdig forhandler af accessories til mænd.

Et skræddersyet jakkesæt bør være at foretrække

Er du på udkig efter et nyt jakkesæt, fordi du gerne vil fremstå trendy og selvsikker til hverdag og fest, så vil vi gerne slå et slag for, at du vælger et skræddersyet et af slagsen. Du skal vælge et skræddersyet jakkesæt af den simple grund, at det sidder pænere og dermed får dig til at fremstå mere moderne. Det vil ikke kun have en positiv indvirkning på din stil og din udstråling, men også din komfort. Faktum er nemlig, at man føler sig bedre tilpas i tøj, som sidder knivskarpt, hvad enten det drejer sig om joggingtøj, jakkesæt eller badetøj.

Et skræddersyet jakkesæt koster måske lidt mere end det gennemsnitlige jakkesæt, men spørger du os, så er pengene givet godt ud. Du er nemlig sikret et jakkesæt, som vil sidde pænt i adskillige år, hvis du altså ikke taber dig eller modsat tager mange kilo på. Sidder dit jakkesæt ikke så godt, som det gjorde for fem år siden, fordi du har smidt nogle overflødige kilo, så har du naturligvis mulighed for at få syet det ind.

Husk også tilbehøret

Der er delte holdninger til, om et jakkesæt kan stå alene eller ej. De fleste kan dog nikke genkendende til, at det er muligt at sætte prikken over i’et med et slips eller en butterfly. Dette tilbehør kan du købe på anviste link. Når vi taler tilbehør til jakkesæt, så er det også relevant at fremhæve slipsenålen og lommekluden, som i den grad tager sig godt ud til festlige lejligheder. Det er helt op til dig, hvor meget og hvilket tilbehør du køber.

Find strygejernet frem

For at rocke et jakkesæt skal du naturligvis bære en nystrøget og pæn skjorte. Der er trods alt ikke noget, som kan trække ned på et outfit som en krøllet og beskidt skjorte. Derfor anbefaler vi dig at finde strygejernet frem, så du kan sammensætte et outfit, som dine venner og bekendte vil beundre.

Som regel vil tætsiddende skjorter i neutrale farver som sort, hvid, lyseblå og grå passe bedst til jakkesæt. Dog er der ingen regler uden undtagelser, når det kommer til farvekombinationer. Har du for eksempel købt et sort jakkesæt, så kan du peppe dit outfit lidt op ved at trække i en lyserød eller lilla skjorte. Det er sundt at være vovet en gang imellem.

Læs mere
1 kommentar

1 kommentar

  1. Anders Jytzler

    19. november 2019 at 23:42

    Bruger altid bambus t-shirt under min skjorte, både med eller uden jakkesæt. Det holder altid sveden helt væk, så man får ingen skjolder, og man kommer ikke til at lugte af sved. Det holder – Jakkesæter holder generelt! 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *