Følg os

Karriere

Kunsten at finde de rette firmagaver

Firmagaver

Har dit firma haft et fremragende år, og fortjener dine medarbejdere derfor en belønning for det hårde arbejde, de har lagt for dagen?

Det kan, hos især større firmaer, være svært at finde én firmagave, der falder i enhver medarbejders interesse og smag. Hvis du sidder i en sådan situation, så læs med her, hvor vi vil guide dig frem til den perfekte og alsidige firmagave, der med garanti vil matche den gode arbejdsmoral i dit firma.

Send det rette signal til kunderne med profiltøj

En god måde at få skabt et sammenhold mellem medarbejdere er ved at investere i profiltøj.

Profiltøj er tøj, der omhyggeligt er designet og produceret specifikt til dit firma. Det vil sige, at hvis firmaets profil er en smule ekstravagant og gerne vil udstråle eksklusivitet, kan der eksempelvis produceres skjorter med jeres logo på. Hvis dit firmas profil er mere afslappet, er der også mange andre fine muligheder, for eksempel smarte og moderne t-shirts med logo på.

Uanset dit valg af tøj, så vil profiltøj være med til at synliggøre og promovere dit firma.

Spred budskabet med reklameartikler

En anden løsning på en firmagave, der rækker ud til et bredt publikum, er reklameartikler.

Reklameartikler kan være super anvendelige, hvis du ønsker at sprede et budskab, motto eller bare logoet for dit firma, ud til dine ansattes bekendtskaber og potentielle kunder. Der er mange måder at gøre det på, alt afhængig af hvad dit firma står for. For eksempel kan det være relevant for et firma der arbejder med telefoni at sætte logo på powerbanks eller mobilcovers.

Firmagaver af høj kvalitet

Når den rette firmagave skal findes, er det vigtigt at fastslå, hvad firmaet står for. Hvilke signaler ønsker firmaet at sende til omverdenen? Og hvilken følelse skal dine medarbejdere gå hjem med? Når du har fundet ud af dette, er det måske lidt nemmere at finde en gave, der favner bredt.

Klassiske eksempler på julegaver til firmaets medarbejdere er for eksempel en god vin eller anden type alkohol, lækker chokolade eller måske danske designklassikere. Formålet med en firmagave er, at den skal være tidløs og kunne nydes af mange. Den rette firmagave er med garanti derude et sted.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *