Følg os

Kærlighed

Kunsten at charmere sig ind på en kvinde

Romantisk date

Når man dater, er det vigtigt, at man sørger for at charmere sig ind på det modsatte køn. Mange mænd lever efter den uskrevne regel, at bogen til at forstå kvinder er så lang, at man i hele sit liv aldrig kan nå at læse den til ende. Derfor kan du i denne artikel læse lidt om, hvordan man charmerer sig ind på en kvinde. Det første man skal gøre er naturligvis at vælge en datingside, hvor man kan komme i kontakt med kvinder fra hele landet. Opret dig her for at komme i gang med at finde kvinden i dit liv.

Dernæst skal man udfylde de mange felter, der gør, at kvinder vil bruge tid på at læse din profil igennem, således at de svarer på dine henvendelser. Det handler om at skrive en profiltekst, der er fængende uden at beskrive dit liv og væremåde fuldt ud. Man skal lægge såkaldte smagsprøver ud for at pirke til kvinders interesse, således at de får lyst til at vide mere om dig og lære dig at kende. Beskriv kort din uddannelse, dit arbejde, dine fritidsinteresser og beskriv derefter din personlighed med ganske få ord.

Sådan fastholder du en kvindes interesse

Hvis man først har fået kontakt til en interessant kvinde og ønsker at lære hende bedre at kende med henblik på at mødes til en date, handler det om at fastholde hendes interesse. Man kan ikke altid charmere sig ind på en kvinde ved at fylde hende med rosende ord og komplimenter, men det hjælper alt sammen.

Husk at kvinder elsker mænd, der kan noget med både deres hænder og intelligens. Du skal derfor bruge tid på at virke interesseret i hendes liv, hendes hverdag og hendes holdninger. Har du modstridende holdninger omkring bestemte emner, skal du ikke være bange for at modsige hende, så længe du har fakta til at bakke dig op.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *