Følg os

Tøj / skønhed

Klæd dig godt på til den kommende vinter

Vintertøj til mænd

Som dansker må man affinde sig med lave temperaturer og nedbør i forholdsvis store mængder – næsten hele året rundt. Især vinteren kan være hård, men med den rette påklædning behøver det ikke blive en trist tid.

I denne artikel hjælper vi dig med at klæde dig på til den kommende vinter, som nærmer sig med hastige skridt. Du bliver med vores hjælp klædt varmt og komfortabelt på – fra top til tå.

Fodtøj

Lad os starte nedefra – med fodtøjet.

Det er både ubehageligt og kritisk for helbredet at have kolde fødder, hvorfor man bør købe et par varme og lette vinterstøvler. Der findes rigtig mange forskellige vinterstøvler, så hvilke skal du dog vælge? Vores råd går på at investere i vandafvisende støvler med foer. Det skal jo gerne være sådan, at du kan holde både sne og kulde væk fra dine fødder. Sæt evt. prikken over i’et med et par uldstrømper. De tynde ankelstrømper er jo ikke ligefrem egnet til den danske vinter.

Benklæder

Dine ben skal selvfølgelig også holdes varme. Her kommer benklæder ind i billedet.

Om vinteren bør man selvsagt holde sig til langbukser, som gerne må være ekstra tykke og varmeafgivende. Dog skal de naturligvis ikke være så varme, at man ikke kan holde ud at have dem på indendørs.

Kan du ikke holde varmen i dine langbukser? Så kan du skrue op for varmen og komforten med et par overtræksbukser eller skibukser. Det bør du gøre, hvis du skal gå eller cykle på arbejde. Skal du blot sidde i en bil, kan du formentlig klare dig uden.

Jakker og trøjer

Vi fortsætter lidt opad – til overkroppen. Den skal også pakkes godt ind.

Det sikre valg er at trække i en tyk t-shirt, en blød sweater og en ekstra varm vinterjakke. Sidstnævnte del – vinterjakken – er uden tvivl den vigtigste. Det er nemlig mere eller mindre umuligt at holde varmen om vinteren, hvis man ikke er iklædt en vinterjakke.

Parajumpers – italiensk tøjbrand – har måske en jakke efter din smag. Deres jakker har i hvert fald været et hit i mange år og bliver det helt sikkert også i år. Du kan finde den rette Parajumpers jakke på nettet, hvis du ligesom mange andre danskere er tilhænger af deres tøj.

Tilbehør

Slutteligt skal vi kigge på tilbehøret.

Der findes en del forskelligt vinterligt tilbehør. Blandt det mest anvendelige tilbehør er det på sin plads at fremhæve følgende:

  • Handsker
  • Hue
  • Halstørklæde

Et godt alternativ til den traditionelle hue er ørevarmeren, som findes i en verden af farver og størrelser. Hvilken form for hovedbeklædning er du mest til?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *