Følg os

Tøj / skønhed

Klæd dig godt på til den kommende vinter

Vintertøj til mænd

Som dansker må man affinde sig med lave temperaturer og nedbør i forholdsvis store mængder – næsten hele året rundt. Især vinteren kan være hård, men med den rette påklædning behøver det ikke blive en trist tid.

I denne artikel hjælper vi dig med at klæde dig på til den kommende vinter, som nærmer sig med hastige skridt. Du bliver med vores hjælp klædt varmt og komfortabelt på – fra top til tå.

Fodtøj

Lad os starte nedefra – med fodtøjet.

Det er både ubehageligt og kritisk for helbredet at have kolde fødder, hvorfor man bør købe et par varme og lette vinterstøvler. Der findes rigtig mange forskellige vinterstøvler, så hvilke skal du dog vælge? Vores råd går på at investere i vandafvisende støvler med foer. Det skal jo gerne være sådan, at du kan holde både sne og kulde væk fra dine fødder. Sæt evt. prikken over i’et med et par uldstrømper. De tynde ankelstrømper er jo ikke ligefrem egnet til den danske vinter.

Benklæder

Dine ben skal selvfølgelig også holdes varme. Her kommer benklæder ind i billedet.

Om vinteren bør man selvsagt holde sig til langbukser, som gerne må være ekstra tykke og varmeafgivende. Dog skal de naturligvis ikke være så varme, at man ikke kan holde ud at have dem på indendørs.

Kan du ikke holde varmen i dine langbukser? Så kan du skrue op for varmen og komforten med et par overtræksbukser eller skibukser. Det bør du gøre, hvis du skal gå eller cykle på arbejde. Skal du blot sidde i en bil, kan du formentlig klare dig uden.

Jakker og trøjer

Vi fortsætter lidt opad – til overkroppen. Den skal også pakkes godt ind.

Det sikre valg er at trække i en tyk t-shirt, en blød sweater og en ekstra varm vinterjakke. Sidstnævnte del – vinterjakken – er uden tvivl den vigtigste. Det er nemlig mere eller mindre umuligt at holde varmen om vinteren, hvis man ikke er iklædt en vinterjakke.

Parajumpers – italiensk tøjbrand – har måske en jakke efter din smag. Deres jakker har i hvert fald været et hit i mange år og bliver det helt sikkert også i år. Du kan finde den rette Parajumpers jakke på nettet, hvis du ligesom mange andre danskere er tilhænger af deres tøj.

Tilbehør

Slutteligt skal vi kigge på tilbehøret.

Der findes en del forskelligt vinterligt tilbehør. Blandt det mest anvendelige tilbehør er det på sin plads at fremhæve følgende:

  • Handsker
  • Hue
  • Halstørklæde

Et godt alternativ til den traditionelle hue er ørevarmeren, som findes i en verden af farver og størrelser. Hvilken form for hovedbeklædning er du mest til?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj / skønhed

Kunsten at rocke et jakkesæt

Glad mand i jakkesæt

Alle kan bære et jakkesæt med stil. Det handler bare om at vælge det rette. Derudover er det vigtigt, at man forstår at fremstå selvsikker. Kunsten at rocke et jakkesæt kan være svær, men bestemt ikke umulig, at mestre. I dag vil vi klæde dig godt på ved at forkæle dig med en masse tips og tricks samt inspiration. Endvidere vil vi præsentere dig for en anbefalelsesværdig forhandler af accessories til mænd.

Et skræddersyet jakkesæt bør være at foretrække

Er du på udkig efter et nyt jakkesæt, fordi du gerne vil fremstå trendy og selvsikker til hverdag og fest, så vil vi gerne slå et slag for, at du vælger et skræddersyet et af slagsen. Du skal vælge et skræddersyet jakkesæt af den simple grund, at det sidder pænere og dermed får dig til at fremstå mere moderne. Det vil ikke kun have en positiv indvirkning på din stil og din udstråling, men også din komfort. Faktum er nemlig, at man føler sig bedre tilpas i tøj, som sidder knivskarpt, hvad enten det drejer sig om joggingtøj, jakkesæt eller badetøj.

Et skræddersyet jakkesæt koster måske lidt mere end det gennemsnitlige jakkesæt, men spørger du os, så er pengene givet godt ud. Du er nemlig sikret et jakkesæt, som vil sidde pænt i adskillige år, hvis du altså ikke taber dig eller modsat tager mange kilo på. Sidder dit jakkesæt ikke så godt, som det gjorde for fem år siden, fordi du har smidt nogle overflødige kilo, så har du naturligvis mulighed for at få syet det ind.

Husk også tilbehøret

Der er delte holdninger til, om et jakkesæt kan stå alene eller ej. De fleste kan dog nikke genkendende til, at det er muligt at sætte prikken over i’et med et slips eller en butterfly. Dette tilbehør kan du købe på anviste link. Når vi taler tilbehør til jakkesæt, så er det også relevant at fremhæve slipsenålen og lommekluden, som i den grad tager sig godt ud til festlige lejligheder. Det er helt op til dig, hvor meget og hvilket tilbehør du køber.

Find strygejernet frem

For at rocke et jakkesæt skal du naturligvis bære en nystrøget og pæn skjorte. Der er trods alt ikke noget, som kan trække ned på et outfit som en krøllet og beskidt skjorte. Derfor anbefaler vi dig at finde strygejernet frem, så du kan sammensætte et outfit, som dine venner og bekendte vil beundre.

Som regel vil tætsiddende skjorter i neutrale farver som sort, hvid, lyseblå og grå passe bedst til jakkesæt. Dog er der ingen regler uden undtagelser, når det kommer til farvekombinationer. Har du for eksempel købt et sort jakkesæt, så kan du peppe dit outfit lidt op ved at trække i en lyserød eller lilla skjorte. Det er sundt at være vovet en gang imellem.

Læs mere

Sponsoreret

Disse smykker hitter blandt danske mænd

Stilet herre

Lad os med det samme aflive en meget udbredt myte; smykker er kun for kvinder.

I dag bruger de fleste danskere smykker – i enten højere eller mindre grad. Det gælder naturligvis også mænd i en bred aldersgruppe. Selvom efterspørgslen på herresmykker er stor, så er det ikke nogen hemmelighed, at ikke alle smykker er lige populære. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på, hvilke smykker der står i høj kurs hos moderne mænd i øjeblikket. Det kan måske give dig en smule inspiration til, hvilke smykker du skal købe næste gang.

Læderarmbånd

Sætter du pris på et moderne og råt look? I givet fald kan vi varmt anbefale dig at udforske det store udvalg af læderarmbånd, som er at finde på nettet.

Man går som udgangspunkt aldrig helt galt i byen med et læderarmbånd om håndleddet. Dog skal du være bekendt med, at der er stor forskel på læderarmbånd. De findes ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige farver, kvaliteter og meget mere. Et sikkert valg vil, ifølge os, være et sort læderarmbånd med en trendy metallukning. Du kan med god grund kigge lidt nærmere på de mange herresmykker fra marjoe, hvis du har brug for yderligere inspiration til dit valg af armbånd e.l. Marjoe.dk fører et stort udvalg af smykker til mænd, hvorfor denne digitale forhandler er et besøg værd.

Biker ringe

Biker ringe er tilegnet den maskuline og rå herre, som ikke er bange for at fremhæve sin rå side. Selvom biker ringene byder på et råt look, så behøver man hverken at være biker eller tatoveret for at bære en sådan ring. Faktisk vil langt de fleste mænd kunne bære en biker ring. Det gælder bare lige om at finde den helt rigtige. Dette kan ofte være lettere sagt end gjort, da udvalget af biker ringe er større, end man lige regner med.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, og vil du gerne give dit look lidt kant, så vil vi mene, at du gør rigtigt ved at investere i en biker ring. Læn dig tilbage og nyd de mange skønne designs i dag.

Perlekæder

Er en perlekæde et must-have eller et nice-to-have?

Det vil vi lade dig om at vurdere. Uanset hvad du kommer frem til, så kan vi fortælle, at perlekæderne er et hit blandt især unge mænd. Perlekæderne bæres ikke kun af almindelige danskere, men også af skuespillere, sangere og mange andre kendisser. Ønsker du derfor at gå klædt ligesom de kendte, så kan du med god grund bestille en perlekæde i dine foretrukne farver.

Læs mere

Tøj / skønhed

Guide til det rette jakkesæt

Guide til det rette jakkesæt

Er du forvirret over det store udvalg af jakkesæt og habitsæt, som findes på markedet? Hvad skal man have på, på jobbet og hvad er forskellen på hverdag og fest? Her følger en guidelinje over de spørgsmål, som er relevante at stille sig selv, inden du investerer i et jakkesæt.

Se dit jakkesæt i en social kontekst

Inden du investerer i et dyrt jakkesæt, er det relevant at spørge sig selv om, hvilket formål man skal bruge sit jakkesæt til. Skal du bruge dit jakkesæt/habit i arbejdsrelaterede sammenhænge, er der tit større rum til at lege lidt med materiale, farve og mønstre. Desuden er komfort en vigtig faktor i valg af arbejdsuniformen. Dit jakkesæt skal sidde godt og være behageligt, hvis du skal have det på en hel dag. Det må gerne signalere professionalisme og helst uden at være kedeligt. Leg med kombinationen af cowboybukser og habitjakke og vær ikke bange for at skille dig ud. Sort, mørkeblå og grå er tit farver, som går igen, når man skal vælge sig et godt sæt til jobbet. Det er super fint med et basis sæt i dit klædeskab, men vær ikke bange for at ryste posen en smule. Køb et jakkesæt i en lysere blå eller vælg et sæt med en stribe eller tern i stoffet. Den velklædte og modige forretningsmand er også ham, som eventuelle kunder og samarbejdspartnere husker.

Til fest

Skal du til fest er et jakkesæt altid en god ide. Igen er det vigtigt at tænke over den kontekst, som du skal bære dit jakkesæt i. Skal du til bryllup eller er du inviteret til nytårsfest, så er en smoking altid det passende valg, medmindre andet er anført på invitationen. Igen er det vigtigt at have sine værter i mente. Til det afslappede bryllup kan et enkelt jakkesæt også være en god ide. Er der ikke anført en dresscode på din invitation, så er det altså op til din mavefornemmelse. Nogle gode tommelfingerregler er dog altid at gøre sit bedste. Vær ikke bange for at gå all ind og hav det sjovt med det.

Tænk over snit og signal

Når du står og prøver dit jakkesæt eller habit, så er det vigtigt at tænke over snittet. Stil er individuelt og en vigtig måde at sende de rette signaler på. Tænk derfor over, hvilke signaler snittet på din jakke og bukser sender. Skal du have et jakkesæt, som både går til hverdag og fest, så vælg et jakkesæt, som ikke stikker for meget i bestemte retninger, hvad angår snittet. Du risikerer bare at sende de forkerte signaler. Vælg i det tilfælde et sæt, som fremmer din positur, uden at der er risiko for at sættet går af mode til næste sæson. Tit er det ikke et sæts farver og mønster, som afgør om noget er på mode. Det er i de fleste tilfælde snittet og det er derfor vigtigt at vælge et klassisk snit, hvis dit jakkesæt skal holde over flere sæsoner. Er du derimod en, som bruger mange sæt og som ikke er bange for skiftende tendenser, er det bare at kaste sig ud i de forskellige snit.

Læs mere

Tøj / skønhed

Opgradér garderoben til de kolde vintermåneder

Vintervejr

Vi går så småt ind i de kolde vintermåneder, hvor sommertøjet må pakkes væk, og de varmere tøjartikler findes frem. De tunge jakker skal bruges dagligt og handsker samt halstørklæder er næsten et must, når man bevæger sig ud af ens hjem de kolde morgener.

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på, hvordan vi ser den optimale opgradering af garderoben til de kolde vintermåneder.

Bambus tøj er blevet det nye sort

Du har måske ikke hørt om tendensen før – til trods for en stigende popularitet herhjemme. Det populære bambus tøj, der er kendt som værende noget af markedets blødeste og mest behagelige tøj at have på, er et perfekt valg af påklædning til de kolde vintermåneder. Udvalget af bambus tøj tæller alt fra underbukser og strømper til undertøj.

Er du derfor i tvivl om, hvad den næste behagelige investering skal være, så kunne bambus tøj meget vel være det helt rigtige valg.

Find en jakke af ordentlig kvalitet

Man kan ofte fristes til at vælge en vinterjakke, der ikke er alt for dyr. De fleste gange kan det være et fint valg, men desværre ses det også ofte, at de billigere jakker ikke er af høj nok kvalitet, hvilket resulterer i, at kulden trænger igennem. Idéen med en vinterjakke er naturligvis, at man skal kunne holde kroppen varm, og derfor slår vi et slag for, at man trods alt investerer de få kroner ekstra for at være sikker på, at kroppen kan holde sig varm, selv på de koldeste dage.

Investeringen i en vinterjakke skal endvidere ses som en længerevarende en af slagsen. Ofte vil en god vinterjakke kunne bruges i mange år frem, og derfor skal man ikke se det som en udgift, som skal gentages igen næste år.

Hold fødderne varme med nye støvler

Har man ikke et par ordentlige støvler, så kan vintermånederne godt gå hen at føles lange. Når først fødderne er begyndt at fryse, kan der være lang vej til kropsvarme igen. Derfor er det vigtigt, at du formår at finde nogle vinterstøvler, som dels kan holde dig varm, og som dels er behagelige at gå i. Du kan endvidere også overveje, om ikke en kombination af nye støvler og bambus strømper er den optimale måde at holde fødderne varme på.

Ønsker du at spare penge, så kan vi anbefale at købe dit tøj på nettet. Her vil du ofte kunne opleve store besparelser set i forhold til de fysiske tøjbutikker.

Læs mere

Tøj / skønhed

Cluse Watches har succes på det danske urmarked

Business

Det er ikke ofte, at man hører de helt store succeshistorier fra det danske urmarked.

Jovist, mærker som Rolex, Hublot og Daniel Wellington har naturligvis hver deres historie, og populariteten er ikke til at tage fejl af, men det er ikke ofte, at vi urentusiaster kan klappe i hænderne over nyere og mindre kendte mærker, der gør det godt. Det kan vi dog nu; Cluse Watches oplever nemlig eksplosiv vækst på det danske urmarked, og det er med yderst god grund.

Tidløst design og fordelagtige priser har banet vejen for succes

Med priser der er til at komme i nærheden af for alle, og designs som ikke går af mode de første mange år, har Cluse Watches fundet en fast plads på det danske marked. Derudover er urene yderst velegnet til både mænd og kvinder, hvilket har været med til at skubbe populariteten i den helt rigtige retning.

Selvom det højst sandsynligt ikke er nødvendigt, så tilbyder Cluse Watches 2 års garanti på deres ure. Du er derfor sikker på, at du modtager et ur, der kan benyttes uden bekymringer.

Læs også dette blogindlæg.

Køb dit ur online og oplev fordelene

Vi slår naturligvis et slag for, at du køber dit næste ur online. Du sparer både tid og penge, og har endvidere mulighed for at opleve et markant større udvalg, end du vil kunne nede i den lokale smykkeforretning.

Et ur kan klikkes hjem på få sekunder, og ofte vil du allerede modtage det inden for få dage. Skulle det endvidere ikke være som ønsket, kan du ofte sende det retur uden omkostninger for dig som kunde.

Foretag en søgning online allerede nu, og du vil hurtigt blive eksponeret for flere tusinde forskellige herreure.

Læs mere

Tøj / skønhed

Tøjet til den moderigtige mand

Tøjet til den moderigtige mand

Hvad er god stil, og hvordan er man moderigtig? Dette er ikke et nemt spørgsmål at svare på. For selvom der altid er gennemgående strømninger, der dominerer modeverdenen, så er stil en meget individuel ting, som varierer betydeligt fra person til person.

En af de ting, der definerer stil, er sans for kvalitet. Det vil sige at man kender de gode producenter at tøj, og vælger de gode produkter frem for billige og dårligt lavede varianter. En anden er at vide, hvordan man bør klæde sig, hvad der ser godt ud på én.

Mænd og mode

Mænd er mode har altid været et lidt mere flydende område end den samme kategori og kvinder. Mænd har længe haft et ry for ikke at gå særligt meget op i stil og tøj, men det er nu langt fra rigtigt. For ligesom nogle kvinder er stilige og andre ikke er, gør det samme sig gældende for mænd.

Den moderigtige mand findes og eksisterer i bedste velgående. Det specielle ved ham er, at han ofte er lidt mere diskret end den moderigtige kvinde. Men hvor går manden med stil hen for at købe sit tøj, og hvor får han pengene fra?

Specialbutikker online

Går man en tur ned på det lokale strøg finder man helt sikkert en række butikker, som man godt ved producere tøj, der hurtigt går i stykker, og som alle andre har. Disse butikker holder den stilige mand sig fra. Han vælger derimod de dyre og mere eksklusive.

Har han ikke adgang til disse, så går han på internettet. Den online verden er nemlig en sand skattekiste for dem, som elsker tøj og mode. Her kan man finde et langt mere detaljeret og bredere udvalg af tøj fra mange hundredvis af forskellige designere.

Det økonomiske aspekt

Det er ikke billigt at følge moden, og det er bestemt ikke billigt at handle i de dyre, anerkendte butikker. Mange moderigtige mænd vælger derfor ofte at købe få, gode ting frem for mange dårlige. Dette kan være med til at gøre livsstilen økonomisk mulig.

Det er dog ikke altid muligt at begrænse sig, og her kan et lån være vejen frem. Selvfølgelig skal man ikke låne løs for at købe tøj, men er økonomien presset og har man hårdt brug for et stykke tøj, så er fornuftige forbrugslån en god løsning.

Bær tøjet med selvtillid

Sidst, men ikke mindst, så er det vigtigt at huske på, at intet tøj i verden kan udkonkurrere selvtillid og en flot holdning. Tøjet er med til at opbygge denne selvtillid, men den skal komme inde fra. Derfor er det vigtigt at have det godt med sig selv. Dette vil nemlig afspejle den måde, man bærer tøjet på.

Læs mere

Tøj / skønhed

Stiltips til mænd

Herremode

Er hver dag en kamp med din garderobe, fordi du ikke synes, at dit tøj giver dig det helt rigtige look? Kunne du godt tænke dig at føle dig knivskarp, hver gang du træder ud af døren, så er der hjælp at hente lige her.

I dette indlæg finder du fire forskellige stiltips til mænd. Disse tips kan anvendes af enhver mand og kan tilpasses enhver stilart. Følger du disse tips, er du garanteret at føle dig mere tilpas i dit outfit.

Læs med videre og find ud af, hvad de fire stiltips indebærer.

Sørg for, at tøjet er behageligt

En af de vigtigste forudsætninger for, at du føler dig komfortabel i dit tøj, er, at du sørger for kun at bruge tøj, som du føler dig tilpas i. Har du et par bukser på, hvor pasformen irriterer dig, eller er din skjorte for løs, så vil det stensikkert smitte af på dit humør og på din egen opfattelse af dit outfit.

Sørg derfor altid for, så vidt muligt, kun at tage noget tøj på, som du synes er behageligt, og som du rent faktisk kan holde ud at have på en hel dag, uden at du skal gå og være irriteret.

Find noget, som sidder godt på din krop

I forlængelse af ovenstående tip følger dette, som handler om, hvorvidt det tøj, du har på, rent faktisk sidder godt på din krop. Dette er en væsentlig faktor, hvis du ønsker et stilfuldt look.

Derfor kan det altså godt betale sig at bruge tid på at finde de helt rigtige bukser eller den helt rigtige jakke, som du både føler dig tilpas i, men som også sidder godt på din krop. Er du på udkig efter en ny, smart jakke, finder du et stort udvalg lige her.

Vær ikke bange for at tage chancer

Tredje stiltip handler om, at du ikke skal være bange for at tage chancer i forbindelse med dit valg af tøj. Har du udset dig et par flotte sko, men er du nervøs for, hvad din kæreste eller dine venner vil sige til dem? Så skal du droppe alle bekymringerne og stole på dig selv. Det vigtigste er nemlig, at det, du har på, er noget, som lige præcis du godt kan lide.

Det vil stensikkert smitte af på din udstråling, hvis du har et par sko på, som du bare selv synes er superfede. Gå derfor altid først og fremmest efter din egen mavefornemmelse, og hvis du er i tvivl, kan du søge hjælp hos andre.

Skab en rød tråd

Det sidste stiltip i denne omgang er, at det er vigtigt, at du forsøger at skabe en rød tråd i dine outfits. Dette er et nemt trick til at se mere stilfuld og sammensat ud, og det er et råd, der kan følges i ethvert outfit.

Du kan skabe en rød tråd ved at lade forskellige farver eller materialer gå igen i dit outfit. Har du eksempelvis en rød trøje på, så sammensæt den gerne med et par sko, hvori der også er noget rødt.

Læs mere

Tøj / skønhed

3 tips til en mere maskulin tøjstil

Maskulin mand

Er du på udkig efter en mere maskulin tøjstil, så bør du kigge tilbage på starten af 1900 tallet eller måske nærmere i 1930’erne. Her i mellemkrigstiden begyndte mænd for alvor at gå i jakkesæt og læderjakker, og en rigtig mand skulle være velklædt på den klassiske måde.

Siden er der sket meget med moden, men det ændrer ikke på den klassiske maskuline stil, som blev skabt dengang og stadig hitter den dag i dag. Vil du gerne fremstå mere maskulin, så er først tip dermed at kigge på den tids mode og blande det med nutidens trends.

Jakkesættet går aldrig af mode

Jakkesættet er både flot og klassisk, og det bæres ofte af personer på toppen af samfundet. Eller med andre ord, så forbinder vi jakkesættet med betydningsfulde og magtfulde mænd.

Og det er ikke tilfældigt, at disse mænd bærer jakkesæt, de vil nemlig gerne fremstå mere maskuline og magtfulde. Hvis du tager et jakkesæt på, vil andre derfor ændre syn på dig, og du vil pludselig fremstå mere maskulin.

Hollywood har ligeledes gjort sit til jakkesættets berømmelse, hvor mange af de gamle film havde velklædte mænd i jakkesæt i hovedrollen. Se bare en film som Godfather, hvor alle de magtfulde mafiabosser havde det ene flotte jakkesæt efter det andet.

Læderjakken er rå og maskulin

Er du mere til det rå og rebelske, men stadig maskuline look, så skal du have fat i en fed læderjakke. Der er ikke noget mere mandigt end læderjakken, og den bliver ved med at være moderne i nye udgaver.

Med en læderjakke signalerer du over for omverdenen, at du er fri og gør, hvad der passer dig. Dette image har både rockere, musikere og diverse sportsstjerner taget til sig, og de har gjort læderjakken både elsket og hadet.

John Travolta gjorde læderjakken endnu mere legendarisk i Grease, hvor han spillede den hårde unge bølle, som inderst inde alligevel havde et godt hjerte. Han var altid iført sin smarte læderjakke og en smøg i munden, så han kunne se hård ud på den søde måde. Pigerne elskede det, og mange mænd købte herefter læderjakker i stor stil.

Læs mere

Reklamelinks kan forekomme

Populære indlæg