Følg os

Sponsoreret Sport

Inspiration: Det vigtigste træningsudstyr til dit herreværelse

Aktiv mand

Du finder næppe en mand, som ikke har haft en drøm om at indrette sit eget herreværelse. Det er nemlig fantastisk at have adgang til sit helt eget værelse – især hvis man bor sammen med en kæreste eller ægtefælle.

Der er mange mænd, som bruger et herreværelse som et spillerum, men du kan også vælge at omdanne værelset til et træningsrum, hvis du har et ønske herom.

Populært træningsudstyr til mænd

Såfremt du er mand og gerne vil købe det bedste træningsudstyr til dit herreværelse, så skal du læse med og suge til dig. Det er en realitet, at der er forskel på, hvilket træningsudstyr der er mest populært hos henholdsvis mænd og kvinder.

Drømmer du om en flot overkrop, en markeret mave og store overarme, så vil vi anbefale dig at købe følgende udstyr:

 • Håndvægte
 • Kettlebells
 • Mavehjul
 • Slyngetræner
 • Foam roller
 • Vægtstang
 • Vægtskiver 

Jo mere udstyr du kan finde plads til, desto bedre træningsmuligheder kan du give dig selv. Du behøver naturligvis ikke at købe det hele på én gang, da det selvsagt kan blive udfordrende rent økonomisk.

Dumbbells (på dansk håndvægte) er uundværlige til hjemmetræning, så du bør også købe håndvægte til dit hjemmefitness. Der er trods alt mulighed for at udføre rigtig mange træningsøvelser, hvis man blot har adgang til nogle få håndvægte.

Det er svært at definere det vigtigste træningsudstyr til et herreværelse, da det på mange måder er en smagssag. Der er nemlig forskel på, om mænd træner for at tabe sig, få større muskler eller for at komme i bedre form. Ønsker du at tabe dig, bør du foruden det anbefalede udstyr også købe en eller flere motionsmaskiner – f.eks. et løbebånd og / eller en crosstrainer.

Du kan med den rigtige tilgang til indretningen skabe et flot, motiverende og maskulint herreværelse, hvor der er gjort plads til både træning og sjov.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Sådan gør man lagengymnastik til en behagelig oplevelse for begge parter

Ægte kærlighed

Lagengymnastik, sex og samleje. Kært barn har mange navne. Det afgørende er ikke, om du bruger det ene eller andet udtryk. Det er langt vigtigere, at du gør dig tanker om, hvordan du kan gøre sex til en god oplevelse for både dig og din partner. Sex er nemlig ikke noget, som skal overstås. Det skal til gengæld være sjovt, spændende og på alle mulige måder rart.

Her på redaktionen beskæftiger vi hverken sexologer eller parterapeuter. Alligevel tillader vi os at komme med en lang række tips til at skabe et velfungerende sexliv. Du kan gøre brug af vores guldkorn allerede i dag.

Hastværk er lastværk

– også når det kommer til sex og kærlighed.

Man lyver for sig selv, hvis man undskylder sit utilfredsstillende sexliv med, at man ikke har tid nok. Ligesom det gør sig gældende for alt andet, så handler det nemlig om prioriteringer. Man kunne jo for eksempel bruge tiden, hvor man ser film og serier på at være intim med sin udkårne. Der er trods alt ingen film eller serier, som kan hamle op med lidenskabelig sex, hvor begge parter bliver tilfredsstillet. Er du enig, så bør du fremadrettet tænke over, hvordan du prioriterer din tid.

Acceptér din partners grænser

Skal du ikke kun gøre sex til en god oplevelse for dig selv, men også for din udkårne, så er det alfa og omega, at du accepterer hendes grænser. Det er for eksempel ikke alle kvinder, som holder af at blive revet i håret eller holdt fast under sex. Skal der prøves grænser af, så er det vigtigt, at begge parter er med på det. Ellers kan det ende med at blive en dårlig oplevelse.

Brug masser af smørelse

Med smørelse mener vi naturligvis glidecreme.

De fleste voksne kan nikke genkendende til, at sex tit og ofte bliver en bedre oplevelse, når der er glidecreme involveret. Det gør nemlig det hele lidt mere smooth og behageligt. Man bør ikke mindst bruge glidecreme for kvindens skyld, da ikke alle kvinder er i stand til at producere nok smørevæske, som også kaldes skedesekret eller skedevæske. Der er sågar mange kvinder, som døjer med skedetørhed, som er et udbredt problem blandt især midaldrende kvinder. Disse kvinder vil også kunne opnå stor gavn af glidecreme.

Giv dig hen

At give sig hen til sex er for mange mennesker lettere sagt end gjort. Det er ikke desto mindre noget, man bør øve sig på, da det vil gøre, at man nyder det i langt højere grad. At give sig hen handler om at glemme alt om tid og sted for en stund. Smid alle bekymringerne væk og nyd øjeblikket – så bliver det en bedre oplevelse for både dig og din partner.

Tag en snak med en sexolog

Er du ikke tilfreds med dit sexliv, men har du svært ved at gennemskue, hvad der går galt, og hvad du kan gøre anderledes, så bør du tage kontakt til en sexolog. Du kan evt. tage din partner med til konsultationen, da der som bekendt skal to til en tango. Måske skal der ikke mere end én konsultation til at gøre drømmen om et bedre sexliv til virkelighed.

Læs mere

Andet

En rigtig mand forstår at underholde sig selv

Mand keder sig

Man behøves ikke at omgås andre mennesker fra morgen til aften for at have det sjovt. Er man en rigtig mand, så bør man kunne underholde sig selv. Dét at nyde sit eget selskab kan dog være lettere sagt end gjort, hvis man ikke er vant til at tilbringe tid alene. Af følgende grund vil vi gerne byde ind med nogle gode tips og tricks til at skrue op for underholdningsværdien.

Uanset hvor socialt anlagt man er, så bør man øve sig i at være alene og nyde sit eget selskab. Det er nemlig ikke realistisk, at man kan omgås andre mennesker 24 timer i døgnet. Er du enig i den betragtning, så bør du fortsætte læsningen.

Gør alenetid til hyggetid

Det er en kendsgerning, at det er sundt at kede sig. Det er dog ikke ensbetydende med, at man absolut skal kede sig, blot fordi man er alene en sjælden gang. Bruger man sin kreativitet, så kan man sagtens gøre alenetid til hyggetid. Mangler du underholdningsidéer, så er du landet på den rette side. Vi har nemlig en masse gode idéer.

 1. Læg en kabale – At lægge kabaler hører ikke fortiden til. Det er meget muligt, at der ikke bliver lagt lige så mange kabaler som for 20 år siden, men det betyder ikke, at det ikke er en mulighed i dag. Her har vi i hvert fald at gøre med en afslappende aktivitet, som holder dig beskæftiget og underholdt. Mangler du underholdning, så find et spil kort frem og gå i gang med at lægge en kabale.
 2. Prøv kræfter med online bingo – Føler du dig bedst underholdt, når der er noget på spil, for eksempel penge, så vil online bingo være lige noget for dig. I dag kan man nemlig, foruden poker, casino og spillemaskiner, spille bingo. Det er en mulighed, som tusindvis af danskere benytter sig af hver dag. Er du også vild med bingo, så klik her og test dit held af.
 3. Overvej en fritidsbeskæftigelse som filmanmelder – Du har nu mulighed for at kombinere arbejde og hobby ved at blive filmanmelder. Som filmanmelder kan du nemlig tjene penge på at se og anmelde film. Det er muligvis dit drømmejob, hvis du elsker at se film dagen lang og desuden er dygtig til at formulere dig. Den eneste ulempe ved dette job er, at man som regel ikke selv kan bestemme, hvilke film man vil se. Det er ikke desto mindre noget, du kan overveje.

Hvad laver du, når du er alene?

Læs mere

Bolig

Disse danske boligmærker skal du kende

Mand i hjemmet

Mænd har ikke forstand på boligindretning mænd forstår ikke at sammensætte de rette farver – mænd interesserer sig ikke for indretning. Du har med garanti hørt alt dette før.

Ovenstående er naturligvis ikke korrekt. Det er i hvert fald vores indtryk, at flere og flere mænd udviser oprigtig interesse for boligindretning. Det har selvfølgelig betydet, at vi mænd har fået større indflydelse på, hvordan hjemmet skal indrettes. Hører boligindretning til blandt dine største interesser og passioner, så vil du helt sikkert finde denne artikel interessant. I dag vil vi nemlig præsentere dig for en række anbefalelsesværdige danske boligmærker.

House Doctor

House Doctor er lige nu en af de virksomheder, som vækker allermest opsigt inden for boligindretning herhjemme. Faktisk kan man næsten ikke kigge på møbler og boligtilbehør uden at støde på dette mærke. Dét der startede som en familiedrevet brugskunstforretning har efterhånden udviklet sig til en gigantisk international succes. House Doctor bliver i hvert fald forhandlet i utallige forretninger – både online og offline – verden over.

House Doctor boliginteriør og møbler står af gode grunde i høj kurs blandt danske boliginteresserede. Vi har nemlig at gøre med en virksomhed, som gør meget ud af deres produkter i forhold til både design, kvalitet og ergonomi. Dette mærke er derfor værd at tjekke ud, hvad enten man er på jagt efter tæpper, puder, dørmåtter eller noget helt fjerde. Leder du efter et stort House Doctor udsalg, så kan du med god grund klikke på linket ovenfor.

Madam Stoltz

Madam Stoltz er hverken det største eller mest populære boligmærke på markedet. Det er ikke desto mindre et mærke, der er værd at kende til. Det bornholmske designfirma står nemlig bag en verden af skønne produkter til hjemmet bestående af både puder, tasker, lysestager, tæpper, julepynt og mange andre fine ting.

Er du til den stilrene og klassiske indretningsstil, så er det meget sandsynligt, at du vil kunne lide tingene fra Madam Stoltz. De byder nemlig på nogle henrivende designs, som vil tage sig godt ud i de fleste danske hjem. Tjek deres produkter ud via nordhjem.dk, som er garant for en god handel, når det kommer til boligtilbehør.

Maileg

Maileg er den sidste nævneværdige producent af boligtilbehør i denne omgang. Dorthe Mailil er kvinden bag firmaet – et efterhånden kendt ansigt herhjemme. Hun har blandt mange andre præstationer skabt enorm glæde og hygge gennem et unikt nisseunivers. Foruden de søde nisser er der mulighed for at købe gavepapir, legetøj og interiør fra Maileg. Maileg er et specielt mærke på mange områder, hvorfor det i høj grad er en smagssag, om man kan lide deres produkter eller ej.

Maileg forhandles – ligesom de andre nævnte mærker – på nettet til konkurrencedygtige priser. Tjek evt. udvalget ud, hvis du ikke allerede kender til de mange spændende produkter.

Læs mere

Sponsoreret

Disse smykker hitter blandt danske mænd

Stilet herre

Lad os med det samme aflive en meget udbredt myte; smykker er kun for kvinder.

I dag bruger de fleste danskere smykker – i enten højere eller mindre grad. Det gælder naturligvis også mænd i en bred aldersgruppe. Selvom efterspørgslen på herresmykker er stor, så er det ikke nogen hemmelighed, at ikke alle smykker er lige populære. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på, hvilke smykker der står i høj kurs hos moderne mænd i øjeblikket. Det kan måske give dig en smule inspiration til, hvilke smykker du skal købe næste gang.

Læderarmbånd

Sætter du pris på et moderne og råt look? I givet fald kan vi varmt anbefale dig at udforske det store udvalg af læderarmbånd, som er at finde på nettet.

Man går som udgangspunkt aldrig helt galt i byen med et læderarmbånd om håndleddet. Dog skal du være bekendt med, at der er stor forskel på læderarmbånd. De findes ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige farver, kvaliteter og meget mere. Et sikkert valg vil, ifølge os, være et sort læderarmbånd med en trendy metallukning. Du kan med god grund kigge lidt nærmere på de mange herresmykker fra marjoe, hvis du har brug for yderligere inspiration til dit valg af armbånd e.l. Marjoe.dk fører et stort udvalg af smykker til mænd, hvorfor denne digitale forhandler er et besøg værd.

Biker ringe

Biker ringe er tilegnet den maskuline og rå herre, som ikke er bange for at fremhæve sin rå side. Selvom biker ringene byder på et råt look, så behøver man hverken at være biker eller tatoveret for at bære en sådan ring. Faktisk vil langt de fleste mænd kunne bære en biker ring. Det gælder bare lige om at finde den helt rigtige. Dette kan ofte være lettere sagt end gjort, da udvalget af biker ringe er større, end man lige regner med.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, og vil du gerne give dit look lidt kant, så vil vi mene, at du gør rigtigt ved at investere i en biker ring. Læn dig tilbage og nyd de mange skønne designs i dag.

Perlekæder

Er en perlekæde et must-have eller et nice-to-have?

Det vil vi lade dig om at vurdere. Uanset hvad du kommer frem til, så kan vi fortælle, at perlekæderne er et hit blandt især unge mænd. Perlekæderne bæres ikke kun af almindelige danskere, men også af skuespillere, sangere og mange andre kendisser. Ønsker du derfor at gå klædt ligesom de kendte, så kan du med god grund bestille en perlekæde i dine foretrukne farver.

Læs mere

Sponsoreret

Disse sportsaktiviteter må du ikke misse

Mænd på golfbanen

Vi kender naturligvis alle de mest gængse sportsaktiviteter såsom fodbold, håndbold og basketball. Det er i hvert fald de færreste af os, der ikke har prøvet at sparke til eller kaste med en bold. Sportsverdenen er dog markant større end blot de mest populære sportsgrene, og derfor vil vi i denne artikel gennemgå nogle af de aktiviteter, som du og dine kammerater kan prøve kræfter med næste gang, der skal ske noget aktivt.

Golf er en overset sport

Der er rigtig mange danskere, der aldrig har prøvet at spille golf før. Det kan der være mange grunde til. Her på redaktionen tror vi, at en af hovedårsagerne er, at det kan være svært for nybegyndere at begive sig ud på golfbanen og skulle forholde sig til de mange nye begreber.

Man behøver dog ikke gå direkte på golfbanen. I øvrigt har de fleste danske golfklubber et tilbud, som passer perfekt til nybegyndere. Her vil man kunne øve slag og spille færre og mindre komplicerede huller. Det er dog vigtigt, at man har styr på golfudstyret. Selvom man ikke er sikker på, om golf er en sport, som man ønsker at beskæftige sig med i fremtiden, så kan det være en god idé at have noget af det mere gængse golftilbehør med ud på banen.

Du kan finde alt i golf hos Golfexperten til yderst fordelagtige priser, som også tilgodeser dem, der skal ud at spille for første gang. Shop golfudstyr og golftilbehør på nettet – her er du altid sikret det største udvalg.

Pool er en klassisk aktivitet

Er der en bar i lokalområdet, som har et poolbord stående, så er det en oplagt aktivitet at give sig til sammen med alle kammeraterne. Pool er noget, som man overraskende sjældent spiller. Det skyldes dog med al sandsynlighed de ret store omkostninger, som er forbundet med at erhverve sig et poolbord. Derudover skal der naturligvis være plads til det i hjemmet, hvilket kan være en udfordring for de fleste.

Læs mere

Biler

Alle mænd har råd til en fed bil

Mand i bil

Der findes ikke en egentlig definition på den rette mand eller den perfekte mand. Drømmemanden beskrives ikke desto mindre ofte som velklædt og succesfuld. Dermed ikke sagt, at du absolut skal have et direktørjob, tjene mange penge og køre i den rigtige bil for at kunne kalde dig for en rigtig mand. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at rigtig mange mænd drømmer om netop dette.

Er din løn meget gennemsnitlig, så er du måske bekymret for, om din økonomi overhovedet rækker til en fed bil. Det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig for længere. Med en simpel strategi kan alle nemlig få råd til en flot og velkørende bil med plads til både hund og børn. Grib muligheden og oplev den smukke danske natur fra en spritny bil.

Flexleasing er løsningen

Flexleasing er den ultimative leasingform for dig, som gerne vil køre i en fed bil, men ikke har råd til at smide op til flere hundredetusinde kroner her og nu. Med flexleasing nøjes du med at lægge en udbetaling – også kaldet en førstegangsydelse – samt en månedlig ydelse. Som leasingtager kommer du ikke til at stå som officiel ejer af bilen, men du har selvfølgelig fri råderet over bilen. Det svarer lidt til at leje en bil.

Hvad er flexleasing? Du er allerede blevet kort introduceret for fænomenet, men vil du gerne vide mere, så bør du lægge vejen forbi findleasing.nu, som er spækket med guides og artikler om emnet. Læs evt. også om nogle af de andre populære leasingformer. Det er nemlig ingen selvfølge, at flexleasing er det rigtige.

Du kan typisk selv bestemme, hvor længe du vil lease den ønskede bil. De fleste vælger – af skattemæssige grunde – at lease biler i op til 36 måneder. Dog kan leasingperioder på henholdsvis 12 og 24 måneder som regel også komme på tale. Leasingselskabet kan helt sikkert strikke en passende løsning sammen til dig. Indhent et tilbud i dag og find svar på, hvad det koster at lease din drømmebil.

Læs mere

Biler

Sådan gør du din bil klar til en længere kør-selv-ferie

Ferieklar bil

En kør-selv-ferie til en sydlig destination er et sikkert hit hos de fleste danskere. Der er i hvert fald rigtig mange familier, som hvert år sætter kursen sydpå med børn på bagsædet og et bagagerum fyldt med tasker og diverse. I princippet skal man kun have én ting for at kunne tage på kør-selv-ferie – nemlig en bil. Desværre er det ikke alle biler, som egner sig til længere køreture i forskelligt terræn.

Vi forsøger her at gøre dig klogere på, hvordan du gør din bil klar til din kommende kør-selv-ferie. Du kan med fordel starte forberedelserne i god tid, så der ikke opstår panik i sidste øjeblik. Det ville jo være en ærgerlig start på ferien.

Få foretaget et grundigt bileftersyn

Medmindre du er mekaniker eller af andre grunde har forstand på biler, så bør du overlade denne opgave til en professionel mekaniker. Det er nemlig vigtigt, at der tages højde for alle faktorer i forbindelse med et bileftersyn. Det er især vigtigt, at følgende bliver tjekket:

 • Lys
 • Dæk
 • Bremser
 • Olie
 • Aircondition
 • Seler

Intet bør overlades til tilfældighederne, når det kommer til serviceeftersyn. Det kan nemlig have fatale følger at overse fejl og mangler. For både din egen, dine børns og andre trafikanters skyld bør du få efterset din bil fra ende til anden.

Gør brug af aircondition service

En bil uden aircondition egner sig som udgangspunkt ikke til en længere kør-selv-ferie. Det kan i hvert fald hurtigt blive anstrengende at sidde i en varm og indelukket bil uden mulighed for at regulere temperaturen.

Ejer du en bil med aircondition, bør du gøre brug af aircondition service forud for din planlagte ferie. Billig aircon service er en reel mulighed, som du med fordel kan gribe. Velfungerende aircondition gavner både køleevnen og holdbarheden – ergo er pengene til et serviceeftersyn givet godt ud.

Læs mere

Andet

Sådan behandler du tør og irriteret hud

Hudpleje for mænd

Døjer du med tør og irriteret hud? Så skal du være bekendt med, at der er hjælp at hente. Du kan i første omgang opsøge egen læge eller en hudspecialist for at få vedkommendes syn på sagen. Derefter kan du give dig i kast med vores guide til at behandle og forebygge såvel tør som irriteret hud.

Tørhed og irritation kan opstå på et hvilket som helst tidspunkt på året, men vil som regel være værst om efteråret og vinteren. I artiklen får du nogle tips, som kan hjælpe dig med dine hudproblemer, uanset hvilken måned du læser denne guide i.

Undgå lange og varme bade

Er du genetisk disponeret for tør hud, så er det alfa og omega, at du ikke tager længere og varmere bade end højst nødvendigt. Det varme vand kan nemlig meget vel få din hud til at tørre ud – og så har vi problemet atter en gang. Du kan med fordel holde dig til ét bad om dagen eller hver anden dag, medmindre du dyrker meget sport eller af andre årsager har brug for et dagligt bad.

Luft ud og bevar en god temperatur

Du gør ligeledes klogt i at lufte ud flere gange om dagen. Du bør i den anledning åbne samtlige vinduer i dit hjem for at skabe gennemtræk. Frisk luft gør noget godt for både huden, energiniveauet og koncentrationen. Derfor er det sundt at lufte ud både morgen og aften. Ved at lufte ud hyppigt kan du skabe en sund fugtbalance, som gavner både krop og indeklima.

Undgå intensiv solbadning

Sol skal – eller bør i hvert fald – nydes i mindre doseringer.

Oplever du hovedsageligt problemer med tør og irriteret hud i sommerperioden, så skyldes det muligvis, at du opholder dig for meget i solen. Den eneste løsning på denne udfordring er at søge ind i skyggen, så du ikke fremprovokerer tørhed og irritation. Husk altid at bruge solcreme, når du bevæger dig ud i solen.

Brug en god fugtgivende lotion

an081---men_s-face-lotion-ultra-hydrating-tube

Vejledende pris: 199 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Sidste gode råd går på at bruge en god lotion.

Aviendo Natural Men’s Face Lotion Ultra Hydrating er vores klare favorit, når det kommer til lotions til mænd. Denne lotion har nemlig en positiv effekt på tør og træt hud. Der er vel at bemærke tale om et vegansk produkt, som hverken indeholder mineralsk olie eller parabener. Du løber altså ingen sundhedsmæssig risiko ved at bruge denne lotion.

Produktet giver din hud den næring, som den skal bruge for at komme trætheden og tørheden til livs.

Produktet er et must-have, hvis du spørger os.

Læs mere

Populære indlæg