Følg os

Bolig

Indretningstips til den luksuriøse spisestue

Ungt par i stuen

Vil du gerne have lavet om i stuen? Men du ved ikke helt, hvordan du ønsker, at stuen skal komme til at se ud? Så er denne artikel måske noget for dig. Her vil vi komme med et godt bud på en moderne, hyggelig og luksuriøs spisestue.

Spisestuen er familiens store samlingspunkt

Når vi taler spisestue, så taler vi om dét sted i hjemmet, hvor hele familien samles. Det er også her, at der bliver afholdt middage og fødselsdage. Det er derfor et sted, vi tilbringer meget tid sammen. Hvorfor så ikke gøre det lidt lækkert? Begrebet hygge er igen kommet meget i fokus. Derfor vil vi stræbe efter at designe en dejlig hyggekrog. Der er flere elementer, der har indflydelse på stemningen. Det gælder bl.a. følgende:

  • Selve spisebordssættet
  • Belysningen
  • Eventuelt en pejs
  • Øvrig dekoration

Vælg et lækkert bord og nogle gode kvalitetsstole fra Arne Jacobsen

Lad os starte med noget så konkret som spisebordssættet. Her foreslår vi et lækkert plankebord, så man får noget af naturen ind i hjemmet. Vælg dertil nogle gode stole, så man sidder behageligt og har lyst til at sidde og nyde tiden med hinanden. Et bud på stole af god kvalitet og med god komfort er stole fra den anerkendte designer Arne Jacobsen.

Arne Jacobsen møbelklassikere tæller mange, blandt andet Svanen og Mågen, men hans største hit er helt klart Ægget. Arne Jacobsen har designet flere typer af stole, herunder også kontorstole. De klassiske stole fra Arne Jacobsen er meget genkendelige, og så udsender de et signal om, at man har styr på sin boligindretning og sit liv.

Gå efter den hyggelige og varme belysning

Belysningen har meget at sige i forhold til stemningen. Vælg derfor en spisebordslampe, der ser hyggelig ud og vælg et varmt lys dertil, til fordel for den kolde udgave. Hav gerne lidt hyggebelysning ved siden af.

En pejs er den ultimative hyggespreder

Er man til levende lys, så er det måske også oplagt at investere i en pejs. En pejs emmer simpelthen af hygge, når man en kold og mørk vinteraften kan sidde og lune sig ved den varme pejs, mens flammerne danser om kap. Dette er både en funktionel investering, men også noget, der virkelig fremmer den ægte, danske hygge. Se mere om markedets mange hyggelige pejse hos Pejseringen.

Husk de små detaljer

Husk også lidt pynt rundt omkring. Farverige blomster er altid en god stemningsspreder. Det samme kan man sige om bløde lammeskind på stolene og nogle flotte malerier eller plakater på væggene. Brug din fantasi og skab et personligt og indbydende hjem.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *