Følg os

Sponsoreret Sport

Hvordan får jeg større muskler?

Muskuløs mand

Det korte og meget ukonkrete svar er træning, træning og mere træning.

Dermed ikke sagt, at man skal træne så længe og ofte, at man pådrager sig den ene skade og overbelastning efter den anden. Det er nemlig vigtigt, at kroppen får tid og ro til at hvile, uanset om man dyrker den ene eller anden træningsform.

Høj belastning – få gentagelser

Skal du kunne realisere dit ønske om store muskler, så skal du bruge tid på styrketræning. Her gælder det om at løfte tungt uden at gå på kompromis med selve udførelsen. En god hovedregel går på, at man skal træne med vægte, hvor man kan tage omkring 8-12 gentagelser pr. sæt, før man ikke kan mere. Såfremt du kan tage mere end 12 gentagelser i ét sæt, bør du overveje at øge belastningen. Det skal jo ikke være alt for let.

For at få en så flot og muskuløs krop som muligt er det alfa og omega, at du ikke kun træner arme og mave. Du skal også træne din overkrop, lår, ryg og baller. Med andre ord skal du træne hele kroppen. Træn gerne de enkelte muskelgrupper mindst to gange om ugen.

Billig Fitness står til rådighed for dig, som ønsker at indrette dit eget træningsrum i hjemmet. Forhandleren fører nemlig et bredt udvalg af træningsudstyr.

Spis rigtigt

Du er, hvad du spiser.

Der er faktisk noget om snakken. Det kan nemlig være uhyggeligt svært at træne sig til store muskler, hvis man ikke også har fokus på sin kost. En muskuløs krop bliver jo ikke bygget af pizza, slik, bacon og sodavand.

Herunder får du en håndfuld tips ang. ernæring:

  • Gå aldrig ned på protein (protein er musklernes byggesten)
  • Indtag et måltid umiddelbart efter et afsluttet træningspas
  • Overvej kosttilskud

Med hensyn til ernæring kan du med fordel tømme dit køleskab for junkfood og fylde det med æg, kød, broccoli, fedtfattigt pålæg, mælk, bønner og andre sunde fødevarer. Det handler ikke kun om at spise sundt, men også om at spise varieret.

Sov dig til større muskler

Den kloge læser vil pointere, at man ikke kan sove sig til større muskler, men der bør ikke herske nogen tvivl om, at søvnen er vigtig. Søvnen har i særdeleshed stor betydning for dig, som dyrker intensiv styrketræning og dermed har brug for at restituere. Du skal så vidt muligt forsøge at sove mindst 7-8 timer hver nat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Karriere

På jagt efter den rigtige belysningsløsning til dit firma? Så se med her

Forretningsdrivende

Er du selvstændig erhvervsdrivende, så skal du ikke kun gøre dig tanker om forskellige indretningsformer og rengøringsløsninger, men også om forskellige belysningsløsninger.

Den bedste belysningsløsning er ikke nødvendigvis den, som er billigst at implementere, men derimod den der er billigst på den lange bane. Det er alt andet lige vigtigt, at du får fundet en løsning, som fungerer i praksis, og som både du og dine medarbejdere bliver glade for.

I dag skal det udelukkende handle om belysning til erhvervsbrug, hvorfor artiklen ikke vil være interessant for dig, som leder efter belysning til din private bolig.

Spar penge med lysstyring og sensorer

Ønsker du at spare penge på vegne af din virksomhed, så bør du gå målrettet efter energieffektive løsninger. Her vil det være oplagt at kigge nærmere på de mange muligheder inden for lysstyring og sensorer.

Der er to helt overordnede grunde til at spare på lyset. Den ene er, at man kan holde sine udgifter nede. Den anden er, at man kan skåne miljøet og dermed kan markedsføre sig med, at man er en miljørigtig virksomhed. I en tid hvor forbrugerne går mere og mere op i miljøet, er det smart at tænke miljø ind i ens virksomhed.

Det kan varmt anbefales at bruge bevægelsessensorer på arealer, hvor man ikke sidder stille i længere tid ad gangen. Disse sensorer kan med fordel sættes op på arbejdspladsens toiletter, gennemgangsarealer og andre steder. Dette vil kunne spare dig og din virksomhed for en del strøm og dermed penge.

Sikkerhed og bæredygtighed er nøgleordene

Roliba – en relativ stor spiller på det professionelle belysningsmarked slår sig på to faktorer. De to faktorer består af henholdsvis sikkerhed og bæredygtighed. Det er værdier, som du også bør vægte højt i din virksomhed, hvis du gerne vil opbygge et sundt og bæredygtigt firma. Du kan evt. kontakte den omtalte forhandler, ifald du er interesseret i at vide mere om, hvad de kan tilbyde netop din virksomhed. Der findes løsninger til både større og mindre virksomheder.

Læs mere

Bolig

Gør din terrasse klar til årets sommerfester

Udendørsmad

En god sommerfest indebærer ifølge danske mænd en masse kolde øl, grillpølser og bøffer.

Det er korrekt, at man kan nyde både grillpølser, bøffer og øl hele året rundt, men det er yderst sjældent, at der er godt nok vejr til at opholde sig udenfor. Derfor skal man huske at nyde solen og varmen, så længe den er der. Før man ved af det, skifter årstiden nemlig fra sommer til efterår, og så er det slut med at holde fester udenfor.

I dag skal det ikke handle om, hvordan man finder de rigtige bøffer til grillen, eller hvordan man holder sine øl kolde udenfor. Det skal i stedet handle om, hvordan man gør sin terrasse klar til årets sommerfester. Er du så heldig at have din egen private terrasse, så vil du helt sikkert finde de kommende tips brugbare.

Invester i udvendige markiser

Selvom man er glad for sol og varme, så kan man godt få det så varmt, at man føler et stort behov for at blive kølet af i skyggen. Her vil det være en god idé at investere i solafskærmning – enten i form af parasoller eller markiser.

Det er med udvendige markiser muligt at skabe et fleksibelt uderum, som man kan tilpasse efter behov. Mange mennesker med egen terrasse kører deres markiser ud, når de skal spise, så de kan nyde deres mad uden at blive grillet helt af.

Læs mere om udvendige markiser på følgende link: https://moogio.dk/udvendig/

Giv din træterrasse en kærlig behandling

En træterrasse har en levetid på adskillige år, hvis den vel at bemærke bliver behandlet og vedligeholdt korrekt. Det er sund fornuft at rengøre og behandle terrassen med terrasseolie fra tid til anden, så man kan skabe et flot og holdbart resultat.

Husk at rengøre overfladen grundigt, inden du går i gang med olien. Til dette formål bør du bruge en højtryksrenser.

Læs mere

Karriere

Selvstændig og brug for professionelle billeder? Hjælpen er nær

Mandlig fotograf

Som selvstændig erhvervsdrivende kan du få brug for professionelle billeder i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel være, at du driver en webshop, hvor du har brug for knivskarpe billeder af dine produkter.

Det er en realitet, at billeder sælger, så hvad skulle afholde dig fra at investere i professionelle billeder, hvis det kan give din virksomhed et skub i den rigtige retning?

I dette blogindlæg har vi fornøjelsen af at introducere dig og andre virksomhedsejere for en yderst dygtig erhvervsfotograf, som gerne vil hjælpe dig og din virksomhed på den visuelle front.

Billeder til webshop

Man kan ikke drive en webshop uden at bruge penge på produktbilleder – med mindre leverandøren leverer billederne. Man skal i hvert fald ikke forvente at sælge ret meget, hvis man ikke er villig til at bruge ressourcer – enten tid eller penge – på produktfotos.

Sælger du for eksempel sofaer i din virksomhed, så skal du sørge for at få taget billeder af sofaerne fra forskellige vinkler. Det er nemlig ikke nok at vise ét billede pr. sofa, da forbrugerne gerne vil se de helt små detaljer.

Uanset om man sælger sofaer, tøj, kontortilbehør eller værktøj, så kan det bestemt betale sig at gøre sig umage med både at tage gode produktbilleder og forfatte sælgende produktbeskrivelser.

Billeder til andre firmaer

Du kan på siden – www.blitz77.dk – hilse på en af branchens dygtigste erhvervsfotografer. Denne erhvervsfotograf tager ikke kun billeder for webshops, men også for mange andre firmaer. Fotografen har bl.a. løst opgaver for Danske Bank, Nordea, Rema 1000 og Printline.

Foruden produktbilleder kan man også få taget portrætfotos og profilfotos hos en erhvervsfotograf. Du kan evt. indhente et tilbud på et professionelt profilfoto eller portræt på nettet, hvis du skal bruge nye billeder til din hjemmeside, visitkort eller en helt tredje form for markedsføringsmateriale.

Med professionelle fotos kommer både du og din virksomhed til at fremstå mere seriøs og troværdig. Netop troværdighed er en meget vigtig faktor, når det kommer til at drive forretning, men det ved du jo allerede alt om.

Læs mere

Bolig

En handyman kan også få brug for hjælp

Blikarbejde

Handyman – altmuligmand – gør-det-selv-mand

Kært barn har mange navne.

Er du den fødte handyman, kan du glæde dig over, at du kan varetage de fleste håndværksmæssige opgaver på egen hånd. Det er en god ting, idet du kan spare mange penge og ikke skal bruge tid på at indhente tilbud fra forskellige håndværkerfirmaer.

Om du ser dig selv som den fødte handyman eller ej, så skal du acceptere dine begrænsninger. Der er nemlig ingen mænd, som kan alt. Den helt store udfordring ved at kaste sig ud i noget, som man ikke ved noget om er, at resultatet sjældent bliver lige så godt som ønsket. Derfor er det klogt at søge professionel hjælp, når man støder på opgaver, som man ikke er i stand til at løse. En rigtig mand er ikke bange for at bede om hjælp, så det skal du heller ikke være.

Montering af nye blik eller tagrender? Kontakt en lokal blikkenslager

Montering af nye blik eller tagrender er en opgave, som man bør overlade til en professionel blikkenslager, som brænder for sit fag.

Du tænker nok, at det koster en mindre herregård at hyre en blikkenslager, men det behøver faktisk ikke at være en dyr affære. Du kan ved at kontakte kolding vvs få et godt vvs tilbud på netop det arbejde, du har brug for at få udført. Den faktiske pris afhænger af en håndfuld individuelle faktorer.

Med en blikkenslager ved hånden kan du få hjælp til både opsætning, udskiftning og reparation af blik og tagrender. Så slipper du også for at kravle rundt på taget og udsætte dig selv for unødig fare. Lyder det ikke rart?

Det er meget sandsynligt, at du kan spare penge ved at gøre tingene selv, men kan du mon også skabe det samme gode resultat som en professionel? Det er tvivlsomt, men du skal naturligvis være velkommen til at gøre et forsøg, hvis du har erfaring med blikarbejde.

Læs mere

Karriere

Guide til at finde områdets mest velegnede konferencecenter

Konference

Du skal afholde en konference og søger i den anledning et egnet center eller lokale.

Er det korrekt antaget, så er du landet på den rigtige side, idet vi på denne side giver dig en række tips til at finde det bedste konferencecenter nær dig. Den store liste over lokalemuligheder tæller i øjeblikket over 300 konferencelokaler. Der er altså muligheder nok.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenheden er ikke kun vigtig, når man skal købe bolig. Den er også vigtig, når man skal vælge konferencecenter. Din fornemmeste opgave er at vælge en placering, som behager alle gæsterne. Her vil det være oplagt at vælge en central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til og fra med både bus, tog og bil. Det er ganske vist nemmere sagt end gjort, men det er bestemt muligt at finde et konferencecenter med en central beliggenhed.

Midti er det ideelle valg, hvis man leder efter et center med en god beliggenhed. Læs alt om centret her: Midti.dk

Konference

Mist ikke overblikket

Skal du finde det perfekte konferencecenter, er det ret så afgørende, at du bevarer overblikket fra start til slut. I den indledende fase skal du bruge din energi på at undersøge, hvilke centre der ligger i området. Herefter kan du begynde at sortere nogle af dem fra, så du til sidst kun står tilbage med de allerbedste muligheder. Slutteligt kan du tage en beslutning om, hvilket center du vil booke til din konference.

Konferencecenter med overnatningsmuligheder

Skal din kommende konference stå på i flere dage i træk, så er det alfa og omega, at du finder et konferencecenter med overnatningsmuligheder. Det er i hvert fald svært at lokke folk til en flerdages konference, hvis der ikke er mulighed for at overnatte i nærheden. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at overnatningspriserne befinder sig på et niveau, hvor alle kan være med. De færreste er nemlig villige til at betale mange tusinde kroner for et hotelværelse i forbindelse med en konference eller en anden faglig begivenhed.

Læs mere

Bolig

Værd at vide om montering af vinduer

Montering af vinduer

Du behøver ikke at være uddannet håndværker for at kunne montere vinduer og døre i dit eget hjem. Det er nemlig to opgaver, som enhver handyman kan løse. Her får du en udførlig vejledning i gør-det-selv-montering af nye vinduer i hjemmet. Monteringsguiden er udarbejdet med inspiration fra net2kompagniet.dk – dansk forhandler af vinduer og døre. Du finder den komplette monteringsguide på forhandlerens hjemmeside.

Første fase – tag det gamle vindue ud

Det første du skal gøre er naturligvis at tage det gamle vindue ud. Hvordan du skal gribe det an afhænger af, hvilket vindue der er tale om og ikke mindst, hvordan det er sat fast. For en sikkerheds skyld bør du anvende handsker, så du ikke skærer dig eller kommer galt afsted på anden vis.

For at tage det gamle vindue ud skal du bruge følgende værktøj:

  • Bajonetsav
  • Stiksav
  • Koben
  • Hammer

Du skal altså have anskaffet dig en bajonetsav, stiksav, koben og hammer, hvis du skal kunne fjerne det gamle vindue på egen hånd. Forhør dig evt. hos din nabo eller bedste ven, hvis du mangler noget af ovennævnte værktøj.

Anden fase – monter det nye vindue

I anden og sidste fase skal du montere det nye vindue. Her skal du være knivskarp, da der potentielt set kan gå rigtig mange ting galt. I dag er det mest udbredt at bruge karmskruer til at fastgøre vinduer, så det vil vi også anbefale dig at gøre. Hvor mange karmskruer du skal bruge afhænger af størrelsen på dit vindue. Spørg evt. din forhandler til råds, hvis du er i tvivl. Man kan jo lige så godt være på den sikre side.

Når vinduet er på plads, skal du bruge lidt tid på at smøre de bevægelige dele og efterspænde vinduet. Du kan evt. få godkendt arbejdet af en fagekspert, ifald det er første gang, du beskæftiger dig med dette. Mangler du nye vinduer, så køb billige vinduer hos en dansk forhandler.

Læs mere

Gear

Årets bedste konfirmationsgaver til ham

Segboard

Skal du snart deltage i en konfirmation, så skal du selvfølgelig have købt en gave til den kære konfirmand. Det kan muligvis komme til at volde dig problemer, hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvad der hitter hos unge fyre i dag.

Denne artikel er skrevet til dig, som har svært ved at finde den perfekte konfirmationsgave til ham. I artiklen får du nogle gode idéer til, hvad du kan købe.

Segboard

Segboard, airboard eller hoverboard – kært barn har mange navne.

Rækker dit gavebudget til et segboard, kan du med fordel benytte dig af denne gaveidé. Der findes nemlig ikke den konfirmand, som ikke vil blive glad for at få et segboard i gave. Et segboard er – modsat manges opfattelse – ikke et stykke legetøj, men nærmere et moderne transportmiddel. Det typiske segboard byder på en tophastighed på 15 km/t og kan som regel køre omkring 20 km. på en fuld opladning. De mest populære segboards forhandles til et sted mellem 1500 og 2500 kr.

Rejsegavekort

Unge mennesker sætter pris på rejser og oplevelser, så hvad er mere oplagt end at give den heldige konfirmand et rejsegavekort? Et rejsegavekort er en fremragende gaveidé til konfirmanden, som ikke mangler noget. Man kan nemlig aldrig få for mange oplevelser.

Spillekonsol

12-14 år er et svært alderstrin, fordi man hverken føler sig som en voksen eller som et barn. Derfor kan det være en anelse svært at finde en god gave til en dreng i den alder. Dog vil vi mene, at en spillekonsol er en sikker gaveidé. Man bliver jo aldrig for gammel til at spille.

Du kan for eksempel købe en af følgende konsoller til konfirmanden:

  • PS4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch

Det er også muligt at købe forskellige spil og tilbehør til ovennævnte konsoller. Man kan bl.a. købe controllere, høretelefoner, tastaturer, rat og diverse holdere. Mulighederne er mange.

Læs mere

Biler

Få mest muligt for din skrotbil med disse tips

Skrotbiler

Det ligger måske lidt i ordet, at en skrotbil ikke er alverden værd, men der er ingen grund til at tro, at skrotbiler ikke er penge værd, for det er de. I dag er der faktisk mange danske virksomheder, som lever af at købe skrotbiler.

Ligger du inde med en bil, som har aftjent sin værnepligt, så vil du helt sikkert gerne vide, hvordan du får mest muligt for bilen. Det er netop her, at vi kommer ind i billedet, da vi giver dig en håndfuld gode tips i denne artikel.

Jagten på den højeste skrotpris

En skrotbil er ikke bare en skrotbil. De findes nemlig i mange forskellige afskygninger, hvorfor det er umuligt at sige noget generelt om, hvor mange penge man kan få for en bil. Det afhænger nemlig af både stand, størrelse, model, årgang og en håndfuld andre faktorer. Du skal som udgangspunkt forvente, at jo nyere og bedre stand din bil er i, desto flere penge kan du få for den.

For at få et nøjagtigt svar på, hvor høj en skrotpris du kan få, er du nødt til at indhente et tilbud. Det kan du vel at bemærke gøre online, hvor du bliver bedt om at indtaste bilens nummerplade og en håndfuld andre oplysninger som bilmærke, bilmodel og årgang samt dine kontaktoplysninger. Herefter vil du blive kontaktet af den valgte virksomhed. Så simpel er proceduren.

Foruden betaling for selve vraget har du også mulighed for at anmode om en skrotpræmie fra staten. Det er dog kun muligt at få udbetalt en skrotpræmie, såfremt man opfylder de gældende betingelser på området. Din skrotbil skal være en personbil og skal have været ansvarsforsikret.

Du kan tjene mange tusinde kroner på din skrotbil, hvis du både får betaling for vraget og ovenikøbet får udbetalt en skrotpræmie. Du kan kontakte en professionel opkøber af skrotbiler for at blive klogere på dine muligheder.

Læs mere

Populære indlæg