Følg os

Andet

Hvad kan være god stil at gøre som vært?

Mand damper tøj

Det er ikke altid, at det er lige nemt at agere den perfekte vært for sine gæster. Nogle gange afhænger det måske også af hvilke gæster du har, og i hvilken sammenhæng du er vært. Er det et arrangement, du har inviteret til, eller måske et helt afslappet hangout mellem to venner. Så her er nogle tips til, hvordan du helt generelt kan være en god vært.

Bliv personen i skysovs

Som en usikker eller ny vært kan det måske være fedt at kunne være den person, der redder dagen for en af dine gæster. Men hvordan kan du være det? Det kan faktisk være så simpelt som at have noget håndkøbsmedicin liggende. Måske i særdeleshed smertestillende og medicin mod allergier, som for eksempel alnok. Der vil næsten med sikkerhed komme en dag, hvor du får en gæst med lidt irriterende høfeber, der kradser lidt i halsen. Og når den dag kommer, kan du galant tilbyde en alnok, som den gode og fremtidsudseende vært du er. Dine gæster vil helst sikkert være dig yderst taknemmelig for denne lille pille. Vil du gå ekstra all in på denne metode, kan du læse mere om alnok og se, hvornår den ellers kan være til gavn, så du ikke spilder en chance for at træde til og blive dagens person i skysovs. Så husk at skriv alnok og smertestillende på indkøbssedlen.

Vær generøs

Du kan også være generøs med andre ting end din medicinskuffe. Det er ofte god værtsstil at tilbyde noget at drikke og måske en snack, afhængigt af tidspunktet for dit værtskab og selvfølgelig igen sammenhængen. Har du inviteret til middag, kan det være en rigtig god idé at have noget mad forberedt. Men selvom det blot er for et kort visit, kan du også være stilet og tilbyde måske bare et glas vand til din gæst.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *