Følg os

Andet

Guide: Dette kan du lave på din næste mandeaften

Mand alene hjemme

De fleste mænd har brug for en aften for sig selv i ny og næ. De får mulighed for at gøre lige, hvad der passer dem, og de ikke skal tage hensyn til noget eller nogen. Ved du, at sådan en nærmer sig, har du med stor garanti allerede gjort dig nogle tanker om, hvad du vil lave.

Er der nogle ting, du altid laver, når du har en aften for dig selv, har du garanteret også planer om at gentage succesen. Er du investor, ved du sikkert allerede, at aftenen skal gå med at fordybe dig i investering og måder, hvorpå du kan blive endnu bedre.

Undersøg nye investeringsformer

Når du har en aften for dig selv, har du god tid til at fordybe dig og eventuelt læse om nye og spændende investeringsformer. Et forslag kunne være ETF’er, da investeringsformen endnu ikke er så udbredt blandt danske investorer, og du derfor skal lede lidt længere for at finde de informationer, som du har behov for.

Selvom ETF’er indtil videre har opnået større popularitet blandt udenlandske investorer, end de har hos danske, er der stadigvæk mange fordele ved ETF’er. Én fordel er, at det er billigere at investere i en ETF, end det er at købe aktiv investering gennem foreninger. Derudover er det muligt at handle mindre risikofyldt, da fokus er at ramme markedets gennemsnit. Bliv klogere på din næste investering i ETF’er eller klik her, hvis du vil handle med det samme.

Genovervej dit seneste bilkøb

Går du op i biler, kan du bruge din næste mandeaften på at dyrke dem endnu mere. Du kan undersøge, hvilken bil du vil købe næste gang, eller du kan overveje, om dit seneste bilkøb har været fornuftigt rent økonomisk – for har du overhovedet brugt en strategi, hvor du kan få mest mulig bil for pengene?

Prøver du at optimere dine bilkøb, er der større chance for, at du vil have flere penge at investere for. Det kan kræve nogle hurtige køb og salg af biler for at nå til et punkt, hvor du står tilbage med mest mulig bil for pengene, men elsker du både investering og biler, kan det være en måde at sikre, at du har økonomi til begge.

Ligesom det rette bilkøb kan give plads til investering, vil en succesfuld investering ligeledes kunne give plads til en ny bil. Derfor bør du ikke nødvendigvis adskille de to ting.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *