Følg os

Tøj / skønhed

Gode tips til at få et mere maskulint udtryk

Maskulin mand

Maskuliniteten har i mange år været under pres, da samfundet er blevet mere og mere feminint. Derfor er der mange, der har fokus på at skabe et maskulint udtryk for at imponere det modsatte køn. Der er mange forskellige syn på maskulinitet, så det kan være svært at afgøre, om du er maskulin eller ej, da det kommer an på øjnene, der ser. Der er dog nogle generelle retningslinjer, som du kan gå efter.

Gå i fitness

En stor og veltrænet krop bliver af mange mennesker forbundet med maskulinitet, da det udstråler, at du kan tage vare på dig selv og andre. Lige siden tidernes morgen har mandens fysik været vigtig og omdiskuteret. Man kan dog ved at se på de gamle græske statuer hurtig se, hvilket kropsideal der bliver fremført. Her er det nemlig den veltrænede krop, der ses som maskulin.

Vælg dit tøj med omhu

Din påklædning siger en del om dig, og det er noget af det første, som andre mennesker ser, når de møder dig. Det handler derfor om at give et godt indtryk ved at vælge det rette tøj. Ved for eksempel at vælge tøj som jeans, hvid t-shirt og en læderjakke kan du skabe et maskulint udtryk. Hvis du er mere til jakkesæt, så kan du også nemt skabe et maskulint udtryk ved at vælge det rette jakkesæt.

Lad skægget gro

Er du en af de heldige, der har evnen til at gro et stort og kraftfuldt skæg, så er der ingen tid at spilde. Du skal lade skægget gro, da det udstråler maskulinitet. Overvej eventuelt at gå til en professionel barber, som kan give dig en masse gode råd om skægpleje.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *