Følg os

Bolig

Flot og stilren indretning af hjemmekontoret

Hjemmekontor

Flere og flere danskere arbejder hjemmefra, hvilket har øget behovet for et flot indrettet hjemmekontor. Mange store undersøgelser har nemlig vist, at man arbejder bedst i inspirerende og rare omgivelser.

Derfor er det essentielt med et godt indrettet hjemmekontor, hvor du kan koncentrere dig om arbejdet uden irritationsmomenter som dårlig arbejdsstilling eller rod.

Investeringen i et velindrettet kontor i hjemmet er derfor givet godt ud, og de er hurtigt tjent ind igen i øget produktivitet.

Skattefradrag for dit hjemmekontor

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så skal du huske at gemme diverse kvitteringer, da der kan være mange penge at spare i skattefradrag.

Det er altid en balance, hvornår der er tale om erhvervsmæssige udgifter og personlige udgifter til hjemmet, så det kan være en god idé at alliere sig med en revisor. Bruger du primært hjemmekontoret til dit arbejde, så bør der dog være fradrag for en del af dette.

Indret dit hjemmekontor minimalistisk

Langt de fleste arbejder bedst i minimalistiske omgivelser, hvor der ikke er alt for meget, som kan forstyrre øjet. Du bør derfor tilstræbe at indrette dit hjemmekontor minimalistisk, og herefter skal du være god til at rydde op og holde orden på skrivebordet.

Hvis du først gør dette til en vane, så er det nemt, og du bliver glad for det. Det handler om at indføre de rette rutiner, så du f.eks. rydder op hver dag efter arbejde. Det tager bare et par minutter, og så kan du starte næste dags arbejde på en god måde.

Belysningen er vigtig

En god belysning på dit hjemmekontor er alfa og omega, da for lidt lys gør dig træt og sløv. Dette er især udpræget i de mørkere måneder, hvor sollyset er på et minimum.

En blanding af godt loftslys og en god skrivebordslampe er ideelt, og samtidig skal du sørge for lamperne ikke blænder dig. Skrivebordslampen skal derfor placeres korrekt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *