Følg os

Andet

Fire tips til at få maden til at smage af mere

Køkkenchef

Når det kommer til madlavning, så er der mange af os, som er gode til at følge opskrifter. Det kan dog være svært at vide, hvordan man kan få ekstra smag ud af maden, selv når man har fulgt opskriften. Derfor får du her fire gode råd.

Brug dine krydderier

Det er alt for ofte, at vi glemmer, hvor meget et godt sæt krydderier kan gøre. For selvom opskriften måske ikke beder om mere end salt, peber og paprika, så er det ikke altid nok. Der skal af og til hårdere skyts til.

Et stort udvalg af krydderier i skabet kan virkelig være guld værd i disse situationer. Med lidt god karry, frisk hvidløgspulver eller måske bare chilipulver, så kan du i den grad gøre en ret til din helt egen.

Glem ikke at forvarme panden

Når det kommer til at smide mad på panden, så sker der en meget simpel reaktion her. Smider du kold mad eller bare mad ved stuetemperatur på en varm pande, så vil temperaturen falde. Det er sjældent dét, du vil have, fordi det ikke giver et ensartet resultat. Husk i den henseende på, at olien skal glinse, når der skal sauteres grøntsager. Når der skal steges kød og proteiner, så skal du se en lille smule røg fra olien, før du smider det på panden. Generelt er det hensigtsmæssigt at forvarme panden.

Gå efter den flotte gyldenbrune farve ved bagværk

Når det kommer til at bage, så må du ikke glemme, at bagværket skal tages ud af ovnen i tide, men ikke for tidligt.

Når det kommer til at lave en lækker tærte eller brød, så er det først færdigt, når det ydre byder på en yndig gyldenbrun farve. For når dette sker, så sker der en gunstig udvikling i smagen. Ved alle former for bagværk handler det om at få så meget af overfladen som muligt til at være i denne gyldne farve. Det har nemlig betydning for smagsresultatet.

Vent med løg og hvidløg

Når du skærer løg og hvidløg, så vil der blive udgivet nogle meget kraftige dufte såvel som smage. Disse kan blive kraftigere over tid. Og derfor skal du ikke skære hvidløget 10 minutter i forvejen. Det kan nemlig gøre hvidløget til den gennemgående smag i en ret, hvor det ellers bare skulle have givet lidt ekstra smag og kant. Derfor er det en god idé at skære disse grøntsager så tæt på brugen i retten, for eksempel sautering, som muligt. Så undgår du, at disse ingredienser bliver for dominerende i smagen.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andet

Guide: Dette kan du lave på din næste mandeaften

Mand alene hjemme

De fleste mænd har brug for en aften for sig selv i ny og næ. De får mulighed for at gøre lige, hvad der passer dem, og de ikke skal tage hensyn til noget eller nogen. Ved du, at sådan en nærmer sig, har du med stor garanti allerede gjort dig nogle tanker om, hvad du vil lave.

Er der nogle ting, du altid laver, når du har en aften for dig selv, har du garanteret også planer om at gentage succesen. Er du investor, ved du sikkert allerede, at aftenen skal gå med at fordybe dig i investering og måder, hvorpå du kan blive endnu bedre.

Undersøg nye investeringsformer

Når du har en aften for dig selv, har du god tid til at fordybe dig og eventuelt læse om nye og spændende investeringsformer. Et forslag kunne være ETF’er, da investeringsformen endnu ikke er så udbredt blandt danske investorer, og du derfor skal lede lidt længere for at finde de informationer, som du har behov for.

Selvom ETF’er indtil videre har opnået større popularitet blandt udenlandske investorer, end de har hos danske, er der stadigvæk mange fordele ved ETF’er. Én fordel er, at det er billigere at investere i en ETF, end det er at købe aktiv investering gennem foreninger. Derudover er det muligt at handle mindre risikofyldt, da fokus er at ramme markedets gennemsnit. Bliv klogere på din næste investering i ETF’er eller klik her, hvis du vil handle med det samme.

Genovervej dit seneste bilkøb

Går du op i biler, kan du bruge din næste mandeaften på at dyrke dem endnu mere. Du kan undersøge, hvilken bil du vil købe næste gang, eller du kan overveje, om dit seneste bilkøb har været fornuftigt rent økonomisk – for har du overhovedet brugt en strategi, hvor du kan få mest mulig bil for pengene?

Prøver du at optimere dine bilkøb, er der større chance for, at du vil have flere penge at investere for. Det kan kræve nogle hurtige køb og salg af biler for at nå til et punkt, hvor du står tilbage med mest mulig bil for pengene, men elsker du både investering og biler, kan det være en måde at sikre, at du har økonomi til begge.

Ligesom det rette bilkøb kan give plads til investering, vil en succesfuld investering ligeledes kunne give plads til en ny bil. Derfor bør du ikke nødvendigvis adskille de to ting.

Læs mere

Andet

Forkæl handymanden, der har alt

handyman

Når man arbejder meget udenfor – både professionelt og i det private – er det vigtigt at have sikkerheden i orden. Er der tale om arbejde med farlige maskiner og tunge ting, så er det vigtigt at have det rette sikkerhedsgodkendte udstyr på. Og det skal gerne være både nemt at hoppe i og let at vaske.

Det er også vigtigt, at der er styr på redskaber og maskiner. Er det hele gennemgået, opstår der færre ulykker. Ofte er det de åbenlyse ting, der sagtens kunne have været undgået, som gør den store forskel. Og det er ærgerligt, da det jo i sidste ende som regel blot handler om, at vi ikke lige har taget os de få minutter, det tager at gennemgå vores gear.

Kender du en handymand, der godt kunne bruge lidt nyt til redskabskassen, eller som efterhånden har trådt sine træsko til arbejde godt og grundigt ud? Så kan du finde inspiration og ideer til, hvad der skal under juletræet eller på fødselsdagsbordet næste gang.

Styr på redskaberne

Din handymand skal have en fuldendt værktøjskasse, med alt hvad der hører til af maskiner og værktøj. Overvej, hvad din mand bruger, og om der er noget, han mangler, og overrask ham så med det, næste gang du giver ham en gave.

Tjek hans tøj og gear. Mangler der et par gode, solide sikkerhedssko? Har han handsker og termojakke? Måske kunne han bruge nogle gode, slidstærke bukser, til når han arbejder på gulv eller fliser? Skriv dig det bag øret, så du kan slå til, næste gang du falder over et godt tilbud inden for en af de kategorier.

Har din handymand en brændeovn i sit værksted? Så kan det være en god idé at sørge for, at der altid er godt brændsel, så han kan holde sig varm. Særligt om vinteren er en stak

heatlets træpiller en kærlig anerkendelse. Og så er det endda godt for miljøet.

Orden og sikkerhed går hånd i hånd

Når du har styr på udstyret til handymanden, er det altid en god idé at sørge for, at der er orden i værkstedet. Hvis redskaber og diverse olier eller maskiner flyder rundt på gulvet, er det nemt at komme til skade.

De fleste har nok prøvet at snuble over noget, der ligger og flyder på gulvet. Forestil dig, at du snubler over en sav eller en hammer – der kan du komme galt afsted. I den mindre farlige kategori kan man også skvatte i en klat olie og forstuve en fod. Uanset hvad så er det store og små ulykker, der nemt kan undgås. Det kræver måske blot et lille skub i den rigtige retning.

Hvis din handymand ikke er den mest ordentlige type, så kan du overveje at overraske ham med et professionelt rengøringsfirma. Måske kan det give inspiration til, hvor rart det kan være, når der er rent og ryddeligt. Og så kan du måske endda lokke med en kold øl som belønning.

Læs mere

Andet

En rigtig mand forstår at underholde sig selv

Mand keder sig

Man behøves ikke at omgås andre mennesker fra morgen til aften for at have det sjovt. Er man en rigtig mand, så bør man kunne underholde sig selv. Dét at nyde sit eget selskab kan dog være lettere sagt end gjort, hvis man ikke er vant til at tilbringe tid alene. Af følgende grund vil vi gerne byde ind med nogle gode tips og tricks til at skrue op for underholdningsværdien.

Uanset hvor socialt anlagt man er, så bør man øve sig i at være alene og nyde sit eget selskab. Det er nemlig ikke realistisk, at man kan omgås andre mennesker 24 timer i døgnet. Er du enig i den betragtning, så bør du fortsætte læsningen.

Gør alenetid til hyggetid

Det er en kendsgerning, at det er sundt at kede sig. Det er dog ikke ensbetydende med, at man absolut skal kede sig, blot fordi man er alene en sjælden gang. Bruger man sin kreativitet, så kan man sagtens gøre alenetid til hyggetid. Mangler du underholdningsidéer, så er du landet på den rette side. Vi har nemlig en masse gode idéer.

  1. Læg en kabale – At lægge kabaler hører ikke fortiden til. Det er meget muligt, at der ikke bliver lagt lige så mange kabaler som for 20 år siden, men det betyder ikke, at det ikke er en mulighed i dag. Her har vi i hvert fald at gøre med en afslappende aktivitet, som holder dig beskæftiget og underholdt. Mangler du underholdning, så find et spil kort frem og gå i gang med at lægge en kabale.
  2. Prøv kræfter med online bingo – Føler du dig bedst underholdt, når der er noget på spil, for eksempel penge, så vil online bingo være lige noget for dig. I dag kan man nemlig, foruden poker, casino og spillemaskiner, spille bingo. Det er en mulighed, som tusindvis af danskere benytter sig af hver dag. Er du også vild med bingo, så klik her og test dit held af.
  3. Overvej en fritidsbeskæftigelse som filmanmelder – Du har nu mulighed for at kombinere arbejde og hobby ved at blive filmanmelder. Som filmanmelder kan du nemlig tjene penge på at se og anmelde film. Det er muligvis dit drømmejob, hvis du elsker at se film dagen lang og desuden er dygtig til at formulere dig. Den eneste ulempe ved dette job er, at man som regel ikke selv kan bestemme, hvilke film man vil se. Det er ikke desto mindre noget, du kan overveje.

Hvad laver du, når du er alene?

Læs mere

Andet

Alene hjemme? Her er idéer til hvad du kan lave i din alenetid

Mand ligger på sofaen

Skal din kæreste eller roommate noget en aften, hvor du enten ikke lige har planer, eller hvor du aktivt har valgt en aften derhjemme? Så kan du med fordel læse med her. Vi kommer med gode idéer til, hvad du kan lave, når du har en aften eller hel weekend for dig selv.

Måske har du en hverdag, hvor du er omgivet af mennesker stort set hele tiden, og derfor kan det være utrolig rart at nyde sit eget selskab en gang imellem. Vi kan alle have brug for bare at være os selv og lade op, så vi igen er klar til at indgå i sociale sammenhænge. I denne artikel giver vi gode råd til, hvordan du både kan få plads til afslapning og underholdning i din alenetid.

Forkæl dig selv med god mad – hjemmelavet eller takeaway

Som regel er vi vant til at lave mad til andre end os selv. Det kan være, når der kommer gæster på besøg, eller hvis man skal have en hyggelig aften med kæresten. Men prøv også at forkæle dig selv med en god og lækker omgang madlavning. Køb eventuelt en god flaske vin og sæt noget godt musik på. Du kan måske eksperimentere lidt med nogle retter, som du har tænkt på at lave til dine venner, familie eller kæreste. Hvis du ikke lige er til at lave mad selv, så er det også en oplagt mulighed at undersøge de nærmeste take-away steder. Efterhånden kan man få al slags mad bragt ud, så det ikke bare er pizza eller lignende.

Underhold dig selv med film eller spil

Slapper du godt af ved at se en film eller spille et spil? Så er en aften alene en passende anledning til at udforske det store filmunivers. I dag er det super let og enkelt at leje eller streame film, og hvis du har Smart-TV kan du rigtig læne dig tilbage og nyde en filmaften. Du kan også underholde dig selv ved at spille gratis spil på nettet. Du finder et stort udvalg, hvor du kan finde mange timers sjov og underholdning.

Hold en skærmfri aften og læg mobilen fra dig

Du kan også gå helt kontra på den og holde en skærmfri aften, hvor du lægger telefonen og computeren fra dig. Det kan være, at du har et arbejde, hvor du sidder ved computeren hele dagen og er afhængig af at kigge på en skærm for at udføre dit arbejde. De fleste af os har også en smartphone, som vi bruger meget tid på at kigge på. Man kan altid lige tjekke sin mail, gå på de sociale medier, eller læse de seneste nyheder. Men måske du skulle prøve at holde nogle timers pause fra telefonen og computeren? Du kunne f.eks. finde en god bog frem og underholde dig ved læsning. Om ikke andet kunne det være en meget god udfordring for at afprøve, hvor afhængig man egentlig er af sine skærme.

Læs mere

Andet

Sådan behandler du tør og irriteret hud

Hudpleje for mænd

Døjer du med tør og irriteret hud? Så skal du være bekendt med, at der er hjælp at hente. Du kan i første omgang opsøge egen læge eller en hudspecialist for at få vedkommendes syn på sagen. Derefter kan du give dig i kast med vores guide til at behandle og forebygge såvel tør som irriteret hud.

Tørhed og irritation kan opstå på et hvilket som helst tidspunkt på året, men vil som regel være værst om efteråret og vinteren. I artiklen får du nogle tips, som kan hjælpe dig med dine hudproblemer, uanset hvilken måned du læser denne guide i.

Undgå lange og varme bade

Er du genetisk disponeret for tør hud, så er det alfa og omega, at du ikke tager længere og varmere bade end højst nødvendigt. Det varme vand kan nemlig meget vel få din hud til at tørre ud – og så har vi problemet atter en gang. Du kan med fordel holde dig til ét bad om dagen eller hver anden dag, medmindre du dyrker meget sport eller af andre årsager har brug for et dagligt bad.

Luft ud og bevar en god temperatur

Du gør ligeledes klogt i at lufte ud flere gange om dagen. Du bør i den anledning åbne samtlige vinduer i dit hjem for at skabe gennemtræk. Frisk luft gør noget godt for både huden, energiniveauet og koncentrationen. Derfor er det sundt at lufte ud både morgen og aften. Ved at lufte ud hyppigt kan du skabe en sund fugtbalance, som gavner både krop og indeklima.

Undgå intensiv solbadning

Sol skal – eller bør i hvert fald – nydes i mindre doseringer.

Oplever du hovedsageligt problemer med tør og irriteret hud i sommerperioden, så skyldes det muligvis, at du opholder dig for meget i solen. Den eneste løsning på denne udfordring er at søge ind i skyggen, så du ikke fremprovokerer tørhed og irritation. Husk altid at bruge solcreme, når du bevæger dig ud i solen.

Brug en god fugtgivende lotion

an081---men_s-face-lotion-ultra-hydrating-tube

Vejledende pris: 199 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Sidste gode råd går på at bruge en god lotion.

Aviendo Natural Men’s Face Lotion Ultra Hydrating er vores klare favorit, når det kommer til lotions til mænd. Denne lotion har nemlig en positiv effekt på tør og træt hud. Der er vel at bemærke tale om et vegansk produkt, som hverken indeholder mineralsk olie eller parabener. Du løber altså ingen sundhedsmæssig risiko ved at bruge denne lotion.

Produktet giver din hud den næring, som den skal bruge for at komme trætheden og tørheden til livs.

Produktet er et must-have, hvis du spørger os.

Læs mere

Andet

Sjove gaver til mænd

Sjove gaver til mænd

Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte gave til en mand. Derfor kan det ikke afvises, at du får brug for noget hjælp. Her kan du med held ty til internettet. På internettet kan der findes et væld af tips og tricks til at finde den perfekte gave til en mand i dit liv.

Hvis du føler dig på bar bund med hensyn til gaveindkøbet til en mand du kender, er det uden tvivl værd at tilbringe noget tid på internettet.

Her vil du kunne finde et bredt udvalg af sjove gaver til mænd i alle aldre. Selvom hele processen kan virke en smule overvældende, er dette den ultimative genvej til at blive en god gavegiver. Ved at finde din gave på internettet er det desuden muligt at søge efter den specifikke prisklasse, du gerne vil holde dig indenfor.

Overvej den alternative gave i form af en oplevelse

En sjov gave er ikke nødvendigvis altid noget, der kan pakkes ind i en kasse. Rent faktisk er de bedste gaver ofte ikke dem, der falder indenfor denne kategori. Hvis gavemodtageren ikke er den mest traditionelle, skal din gave muligvis heller ikke være det.

Her er det en mulighed at forære personen en oplevelse. Den sjoveste gave er ofte noget man kan opleve. Særligt hvis det er noget han kan opleve sammen med dig. Inden for kategorien ’oplevelser’, er mulighederne næsten uendelige. Kun fantasien sætter grænser for hvad en oplevelsesgave kan indeholde. Herunder kan der blandt andet nævnes en tur i en Ferrari, en middag med et par steaks eller måske en tur på en forhindringsbane. Det er som sagt kun fantasien der sætter grænser.

Alligevel er det klogt at finde inspiration på internettet. Her vil du være i stand til at afgrænse dine muligheder – både af økonomiske og interessebaserede årsager. De sjoveste gaver kan findes på internettet, og oplevelsesgaver er ingen undtagelse til denne regel.

Kend modtageren

Vigtigst af alt, når der skal købes en sjov gave til en mand, er naturligvis at du kender modtageren godt og grundigt. Dette er den hurtigste genvej til at finde den perfekte gave. Hvis du kender deres personlighed, vil du vide hvilken gave de vil elske at modtage. Er det spøg og skæmt gaver der vil populære? Teknologi? Oplevelser? ’Sjove gaver’ er en bred kategori og kan indeholder lige netop dét, du synes den skal indeholde.

At give en sjov gave er et vigtigt ritual i ethvert forhold til en mand – venskab såvel som forhold. Derfor er det vigtigt at du er grundigt forberedt på denne del af forholdet. At finde en sjov gave er ikke nødvendigvis et større projekt. Hvis du kender modtageren, vil hele processen forløbe smertefrit.

Læs mere

Andet

Gode tips til behandling af erektil dysfunktion

impotens

Impotens (også kaldet erektil dysfunktion) betegner en tilstand, hvor man som mand ikke længere er i stand til at opnå en erektion længe nok til at kunne indgå i seksuelt samkvem.

Kort sagt, det er ikke muligt at opnå rejsning eller have sex – og begge dele er ofte vigtige (og yderst behagelige) dele af voksne menneskers liv.Impotensproblemer er i sig selv ikke noget synderligt unikt. Både mænd og kvinder oplever naturligt perioder i deres levetid, hvor der kan være lidt ”startproblemer” i de nedre regioner, særligt i stunder med megen stress eller sygdom.

Ofte er dette dog et problem der er særligt tydeligt hos mænd, der for at citerer Otto Andersen:
”Er så ked af, den hænger nedad”.

Al spøg til side, kan impotens hurtigt blive et problem, der fylder voldsomt i hverdagen og som kan påvirke den lidende betydeligt.

At være impotent er ikke skamfuldt, men alligevel føler mange der er ramt af denne tilstand, at det er et tabubelagt emne, og ofte går impotens hånd-i-hånd med stress, mindsket selvværd og gnidninger i personlige og seksuelle forhold.

Alternative behandlingsformer – når sexlivet skal have et lille hjælpende ”kick”

Impotens kan ramme alle, uanset alder eller fysisk tilstand. 10% af alle mænd i 40-års alderen og hele 30% over 60 oplever rejsningsproblemer, der vare i længere perioder. Hos nogle, skyldes problemet en underliggende sygdomsårsag der kan udbedres ved lægehjælp.

I tilfælde hvor der efter konsultation hos egen læge ikke kan findes en sygdomsrelateret årsag til impotensen, kan problemet ofte afhjælpes gennem den rette behandling eller ved at anvende nogle praktiske redskaber, til at give den ivrige ganger lidt ekstra ”hopsa”. De oftest anvendte husråd er vakuumpumper og penisringe.

En noget nyere behandlingsform mod rejsningsproblemer som er begyndt at opnå større popularitet, er shockwave terapi: Et noget mere avanceret redskab end ovenstående legetøj til soveværelset.

En af denne behandlingsforms danske succeshistorier figurerede i de danske medier i sommeren 2018, da danske skuespiller Dick Kaysø i et interview, fortalte om hans kamp med impotens i en alder af 71-år.

Skuespilleren døjede i lang tid med erektil dysfunktion, efter at en læge under en knæoperation ramte en nerve i Kaysøs lår, der bevirkede at skuespilleren blev følelsesløs i benene. Den efterfølgende medicinske behandling der skulle udbedrede denne skade, gjorde Kaysø impotent.

Dick Kaysø blev en stor fortaler for at bryde tabuet om impotens, efter at have vundet livslysten (og en knejsende penis) tilbage efter shockvave behandling foretaget hos fysioterapeut og shockwave specialist Per Andersen.

Efter blot få behandlinger, var skuespilleren igen i stand til at nyde et seksuelt samkvem med sin partner, efter fire års stilstand.  

“Efter fire behandlinger gik min kæreste og jeg fra håndarbejde til samleje,” fortalte Dick Kaysø stolt til Ekstra Bladet.

Shockwave behandling er en mild og ufarlig behandlingsform, som originalt var møntet til behandling af dårlige led og svære skader. Der er ingen bivirkninger, og proceduren er forholdsvis simpel.

Shockwave terapi benytter sig ikke af medicin, injektioner eller invasive indgreb. Behandlingen benytter sig udelukkende af akustiske lydbølge, som er med til at aktiverer en proces i kroppen kaldet neovascularization, der stimulerer blodgennemstrømningen og bedrer åreforkalkninger.

Behandlingen er blevet anvendt på b.la. Viborg Regionshospital, hvor 11 ud af 15 mænd i alderen 40 til 67 år, oplevede en tydelig bedring efter behandlingen.

Overlæge Peter Lyngdorf fra den danske ”Klinik for seksuelle dysfunktioner” anbefalede i et interview hos Ekstra Bladet denne nye behandlingsform til alle der lider af erektil dysfunktion grundet dårlig blodgennemstrømning, åreforkalkning og lignende. Lægen gik så vidt som at gætte, at omtrent 70% af sådanne patienter, vil kunne opnå positive resultater gennem shockwave behandling.

(Opsøg altid egen læge først hvis du lider af impotens, for at udelukke underliggende sygdomme såsom hjertekar-problemer)

Læs mere

Andet

Idéer til at fordrive tiden på togturen

Mand arbejder i tog

DSB fortæller, at 460.000 tager toget hver dag. En stor del af rejserne bliver foretaget af unge mennesker under 26 år, som typisk studerer på gymnasiet eller universitetet.

Er du en blandt mange hundrede tusinde danskere, som tager toget til og fra skole eller arbejde på daglig basis? I så fald vil denne artikel være yderst relevant for dig. Du får nemlig en række gode tips til at fordrive tiden på togturen. Idéerne vil helt sikkert fange din interesse, hvis du ofte sidder og keder dig i toget.

Se film

Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV 2 Play er nogle af de tjenester, du kan benytte dig af, hvis du gerne vil se film og tv-serier på farten. Du er med disse tjenester sikret underholdning, uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til wifi eller mobilnet.

For at undgå at forstyrre andre bør du investere i et par høretelefoner, så du kan lukke dig ind i din egen lille boble og nyde underholdningen uden at gøre dig uvenner med andre togpassagerer.

Spil casino

For togpassageren med hang til gambling vil det være oplagt at spille casino under turen.

Såfremt det er muligt, bør du sætte dig et sted med god bordplads og med stikkontakter inden for rækkevidde. Du kan evt. købe en pladsbillet, hvis du vil være sikret en plads i toget. Du kan helt sikkert godt forestille dig, at det må være svært at spille casino, hvis man ikke kan sidde ned. Det kan i hvert fald ikke anbefales.

Vil du vide mere om casino på nettet? Så klik dig ind på www.greencasino.dk, hvor du bliver vejledt i at vælge det bedste casino site.

Snup en lur

Nogle fordriver tiden ved at spille casino, mens andre tager en lur.

Hvad du skal lave på din togtur er selvfølgelig helt og aldeles op til dig. Er du udmattet efter en lang dag, bør du unde dig selv en lur. En lur på blot 15-25-35 minutter kan gøre underværker, når man er træt. Sæt evt. en alarm til at ringe, hvis du er bange for at falde i så dyb en søvn, at du misser din destination. Det er sket for rigtig mange, men tager du dine forholdsregler, kommer det næppe til at ske for dig.

Ring til en gammel ven

Antager vi, at du ikke har valgt at sætte dig i stillezonen, kan du bruge transporttiden på at tale med en gammel ven. Din ven vil med sikkerhed blive glad for at høre fra dig.

Læs mere

Populære indlæg