Følg os

Bolig

Fem tips til at lette havearbejdet

Haveglad mand

Det er de færreste, der synes, at havearbejde er sjovt. Derfor vil de fleste gerne lette havearbejdet for sig selv. Det er heldigvis noget, du har adskillige muligheder for at gøre.

Hvis du søger inspiration til, hvordan du kan lette havearbejdet, så er du kommet til det rette sted. Herunder får du nemlig fem tips til at gøre havearbejdet lettere og mere effektivt.

1. Robotplæneklipper

Du bør investere i en robotplæneklipper. Det er én af de mest effektive måder at lette havearbejdet på. Det medfører nemlig at du ikke længere skal slå græsset selv, men blot kan lade robotten om det.

I denne sammenhæng har du mange muligheder. Der findes nemlig mange robotplæneklipper på det danske marked. Én af dem er Husqvarna Automower, så du bl.a. kan finde her.

2. Hold det ved lige

Hvis du sørger for at holde havearbejdet ved lige, så er det ikke nær så krævende hver gang du går i haven. Det er derfor en god idé at gå i haven jævnligt, så du slipper for de tunge omgange.

Ikke dermed sagt at du slipper for at klippe hæk eller luge ukrudt, men hvis du gør det med jævne mellemrum fremfor hver tredje måned, så er det nemmere at have med at gøre.

3. Find en havemand- eller kvinde

Der er mange, der tror, det er dyrt at hyre en gartner eller en havemand- eller kvinde. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være.

Hvis du er træt af at gå i haven, så er det oplagt at finde en person, der kan assistere dig. Du kan med fordel forsøge at finde en person, der arbejder med det som en bibeskæftigelse.

4. Vælg havemaskiner uden ledninger

Der er mange opgaver i haven, der kræver hjælp fra én eller flere havemaskiner. Disse maskiner bør dog ikke være udstyret med en ledning.

I stedet bør du anskaffe en række havemaskiner, der er udstyret med elektrisk eller benzinmotor. På denne måde er du nemlig ikke begrænset af længden på ledningen eller forlængerledningen.

5. Ram det gode vejr

Det er ikke sjovt at lave havearbejde, hvis vejret er skidt. Forsøg i stedet at ramme det gode vejr. Så kan du nyde solens stråler, mens du kan glæde dig over en flot have.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *