Følg os

Biler

Få mest muligt for din skrotbil med disse tips

Skrotbiler

Det ligger måske lidt i ordet, at en skrotbil ikke er alverden værd, men der er ingen grund til at tro, at skrotbiler ikke er penge værd, for det er de. I dag er der faktisk mange danske virksomheder, som lever af at købe skrotbiler.

Ligger du inde med en bil, som har aftjent sin værnepligt, så vil du helt sikkert gerne vide, hvordan du får mest muligt for bilen. Det er netop her, at vi kommer ind i billedet, da vi giver dig en håndfuld gode tips i denne artikel.

Jagten på den højeste skrotpris

En skrotbil er ikke bare en skrotbil. De findes nemlig i mange forskellige afskygninger, hvorfor det er umuligt at sige noget generelt om, hvor mange penge man kan få for en bil. Det afhænger nemlig af både stand, størrelse, model, årgang og en håndfuld andre faktorer. Du skal som udgangspunkt forvente, at jo nyere og bedre stand din bil er i, desto flere penge kan du få for den.

For at få et nøjagtigt svar på, hvor høj en skrotpris du kan få, er du nødt til at indhente et tilbud. Det kan du vel at bemærke gøre online, hvor du bliver bedt om at indtaste bilens nummerplade og en håndfuld andre oplysninger som bilmærke, bilmodel og årgang samt dine kontaktoplysninger. Herefter vil du blive kontaktet af den valgte virksomhed. Så simpel er proceduren.

Foruden betaling for selve vraget har du også mulighed for at anmode om en skrotpræmie fra staten. Det er dog kun muligt at få udbetalt en skrotpræmie, såfremt man opfylder de gældende betingelser på området. Din skrotbil skal være en personbil og skal have været ansvarsforsikret.

Du kan tjene mange tusinde kroner på din skrotbil, hvis du både får betaling for vraget og ovenikøbet får udbetalt en skrotpræmie. Du kan kontakte en professionel opkøber af skrotbiler for at blive klogere på dine muligheder.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *