Følg os

Sponsoreret

Disse sportsaktiviteter må du ikke misse

Mænd på golfbanen

Vi kender naturligvis alle de mest gængse sportsaktiviteter såsom fodbold, håndbold og basketball. Det er i hvert fald de færreste af os, der ikke har prøvet at sparke til eller kaste med en bold. Sportsverdenen er dog markant større end blot de mest populære sportsgrene, og derfor vil vi i denne artikel gennemgå nogle af de aktiviteter, som du og dine kammerater kan prøve kræfter med næste gang, der skal ske noget aktivt.

Golf er en overset sport

Der er rigtig mange danskere, der aldrig har prøvet at spille golf før. Det kan der være mange grunde til. Her på redaktionen tror vi, at en af hovedårsagerne er, at det kan være svært for nybegyndere at begive sig ud på golfbanen og skulle forholde sig til de mange nye begreber.

Man behøver dog ikke gå direkte på golfbanen. I øvrigt har de fleste danske golfklubber et tilbud, som passer perfekt til nybegyndere. Her vil man kunne øve slag og spille færre og mindre komplicerede huller. Det er dog vigtigt, at man har styr på golfudstyret. Selvom man ikke er sikker på, om golf er en sport, som man ønsker at beskæftige sig med i fremtiden, så kan det være en god idé at have noget af det mere gængse golftilbehør med ud på banen.

Du kan finde alt i golf hos Golfexperten til yderst fordelagtige priser, som også tilgodeser dem, der skal ud at spille for første gang. Shop golfudstyr og golftilbehør på nettet – her er du altid sikret det største udvalg.

Pool er en klassisk aktivitet

Er der en bar i lokalområdet, som har et poolbord stående, så er det en oplagt aktivitet at give sig til sammen med alle kammeraterne. Pool er noget, som man overraskende sjældent spiller. Det skyldes dog med al sandsynlighed de ret store omkostninger, som er forbundet med at erhverve sig et poolbord. Derudover skal der naturligvis være plads til det i hjemmet, hvilket kan være en udfordring for de fleste.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsoreret

Værd at vide om snus

Forsker

Snus er et af tidens største buzzwords. Slår man ordet op i den danske ordbog, vil man falde over følgende definition: tobaksprodukt der forhandles i små portioner til at anbringe i munden. Den definition er i bund og grund ret sigende, da der blot er tale om et moderne tobaksprodukt, som nemt og bekvemt anbringes i munden bag underlæben.

Du har med garanti stødt på fænomenet før, men er ikke nødvendigvis klar over, hvad snus er for en størrelse, og om det reelt er skadeligt. Derfor har vi besluttet os for at kigge nærmere på emnet.

Er snus skadeligt?

Her på redaktionen beskæftiger vi hverken læger eller forskere. Derfor vil vi sætte vores lid til Kræftens Bekæmpelse, som har haft stor fokus på området de seneste år. De har nogle rigtig dygtige folk siddende, som har betydeligt mere forstand på dette tobaksprodukt, end vi har. Med udgangspunkt i den viden vi har tilegnet os gennem cancer.dk, kan vi fortælle følgende omkring snus og sundhed:

 • Snus er afhængighedsskabende (højt indhold af nikotin)
 • Snus indeholder kræftfremkaldende stoffer
 • Snus kan påvirke puls og blodtryk (pga. indholdet af nikotin)
 • Snus kan forårsage skader i mundhulen

Der er naturligvis ingen regler uden undtagelser, men generelt kan man sige, at snus er skadeligt i en eller anden grad. Den viden bør du have in mente, hvis du overvejer at købe snustobak. Overvejer du desuden at sælge snustobak online eller via en fysisk butik, så skal du sætte dig grundigt ind i de mange strenge regler på området.

Øvrige bivirkninger ved snus

Vi har nu slået fast, at snus er sundhedsskadeligt i en eller anden grad. Det kommer næppe som en overraskelse for dig, men har du også sat dig ind i, hvilke alm. bivirkninger der er ved at indtage snustobak. Ellers bør du fortsætte læsningen, så du kan tilegne dig viden herom. Mest oplagt vil det uden tvivl være at fremhæve følgende klassiske bivirkninger:

 • Nikotinforgiftning
 • Svimmelhed
 • Opkast
 • Kvalme

Du vil ligeledes kunne opleve visse bivirkninger, hvis du efter nøje overvejelser vælger at lægge den kære snustobak på hylden. Disse bivirkninger vil som regel vise sig som abstinenser, som kan være meget uudholdelige de første par uger. Det indbefatter bivirkninger som ubehag og hovedpine.

Læs mere

Oplevelser

Derfor er lystfiskeri en fremragende fritidsbeskæftigelse

Lystfisker

Din fritid er dyrebar – derfor skal du bruge den med fornuft.

Selvom de fleste vågne timer går med at arbejde, lave mad, gøre rent og købe ind, så er der heldigvis også nogle timer til at have det sjovt og koble af. Disse timer kan du bruge, som du vil. Er der tid til det, kan du med fordel få en fritidsbeskæftigelse, så du har noget at beskæftige dig med, når programmet hverken står på arbejde eller praktiske opgaver i hjemmet. Lystfiskeri er blot et eksempel på en anbefalelsesværdig fritidsbeskæftigelse. Netop lystfiskeri byder på mange fordele, som vi gerne vil præsentere dig for i guiden.

Det er afstressende

Sætter du pris på ro og harmoni, så vil du elske at fiske. Her vil der nemlig være fuldstændig ro omkring dig. Det eneste du skal belemre dine øregange med er fuglefløjt, vandet der risler, og fisk der bliver trukket i land. Stilheden er med til at sætte de perfekte rammer for en hyggelig og afstressende stund. Du kan i den anledning glemme alt om storbyens stress og jag for en stund. Det bør du unde dig selv.

Alle kan komme i gang

Det er bestemt ikke svært at komme i gang med at fiske. Faktisk skal man ikke lære mere end et par teknikker og et par basale ting omkring sikkerhed. Derudover skal man have købt en smule billigt fiskegrej. Fiskegrej er dog en bred betegnelse, hvorfor du sandsynligvis er interesseret i at vide, hvilket grej du har brug for. Fiskogfang.dk vil i den henseende være værd at besøge, da de fører et bredt udvalg af netop grej til lystfiskere. Det er, hvad angår både udvalg og priser, en god idé at shoppe fiskegrej online.

Det kan dyrkes – næsten – hele året rundt

Lystfiskeri udmærker sig også ved at kunne dyrkes næsten hele året rundt. Så længe der ikke er is på søen eller havvandet, så vil du have mulighed for at fiske efter rødspætter, torsk, sild osv. Alt efter hvor slem vinteren er, kan man med få undtagelser fiske på alle årstider. De sejeste lystfiskere fisker året rundt, så hvorfor skulle du ikke også gøre det? Rækker pengene ikke til det dyreste udstyr, så gå efter de aktuelle fiskegrej udsalg.

Læs mere

Karriere

Gør hverdagen som gartner lettere med en trailer

Mandlig gartner

Er du selvstændig gartner, og lever du derfor af at servicere haveområder hos både boligejere og virksomheder, så bør du overveje, hvordan du kan gøre dine arbejdsgange endnu bedre og endnu mere effektive. En god investering kan være en trailer, idet det med denne vil være muligt for dig at fragte alt det udstyr, du skal bruge for at skabe gode resultater hos dine kunder. Dine kunder fortjener den bedst tænkelige oplevelse, hvorfor du ikke skal gå ned på udstyr.

En trailer med plads til det hele

Skal du kunne servicere kunder i et stort geografisk område, så kan du naturligvis ikke undvære en bil. Dog er det ikke sikkert, at en bil rækker. Ejer du en masse udstyr i form af plæneklipper, hækkeklipper, grensakse og diverse, så er det nemlig ikke sikkert, at du kan finde plads til det hele i din firmabil. Af følgende grund kan det måske give mening for dig at købe en trailer, så du ikke længere skal prioritere, hvilket udstyr du skal have med ud til kunderne. Med en trailer bliver der plads til det hele.

At fragte en havetraktor i en bil er mere eller mindre umuligt, hvorfor du formentlig vil finde det relevant at købe en trailer. Prof-shoppen.dk kan som en af de førende forhandlere på markedet gøre dig klogere på mulighederne. Klik dig forbi denne shop for at dykke ned i den store verden af trailere til erhvervsbrug.

Husk at købet er fradragsberettiget

Som udgangspunkt kan du få fradrag for alt, hvad du køber til erhvervsbrug. Det gælder naturligvis også traileren, hvis den vel at bemærke kun bliver brugt i professionelle sammenhænge.

For at få glæde af fradraget skal du blot huske at bestille den på vegne af din virksomhed. På fakturaen skal der helst være noteret både virksomhedsnavn og CVR-nummer. Ellers kan du komme i problemer med myndighederne. Alt dette har forhandlere af erhvervstrailere selvfølgelig helt styr på.

Tegn en god forsikring

Selvom en trailer bare er et påhængskøretøj, så skal den naturligvis forsikres. En trailerforsikring dækker både skader, reparation og tyveri, hvorfor den bør tegnes hurtigst muligt. Du kan formentlig tegne denne forsikring hos samme selskab, som har formidlet din bilforsikring. Det kan af både praktiske og økonomiske årsager være smart at samle alle sine forsikringer ét sted. Det gælder også, når det kommer til erhvervsforsikringer.

Forsikringer er generelt et dårligt sted at spare, hvorfor vi råder dig til at prioritere dette højt.

Læs mere

Bolig

Gør køkkenet sjovere

Køkkentilbehør

Det er ikke alle der er lige store tilhængere af køkkenet. Mange ser det som en trættende obligation at skulle lave mad i køkkenet og vil egentlig helst være helt fri for at lave mad. Det kan virke ensformigt og kedeligt – især hvis man ikke er vant til det. Men det kan være en gevinst for dig selv, hvis du vælger at bruge mere tid i køkkenet. Et godt forhold til dit køkken kan vise sig at blive et godt forhold til din egen krop af en række årsager.

 • Hvis du laver din egen mad, ved du helt præcist, hvad du får – der er ingen ubehagelige eller usunde overraskelser.
 • Du har lettere ved at kreere sund, men samtidig appetitlig og spændende, mad til dig og andre.
 • Du får et bedre forhold til den mad, du spiser – du vil få et bedre overblik over f.eks. kalorieindtag.
 • At lave sin egen mad gør det langt nemmere at leve sundt og varieret.

Sådan gør du livet i køkkenet sjovere

Du kan nemmere nå en sundere, varieret, spændende og mere lækker kost, hvis du sætter dig for at forbedre dit forhold til dit køkken. Det kan dog være, du skal have lidt flere årsager til at træde oftere ind i køkkenet, eller måske blot et lille skub i den rigtige retning. Hvis du blot mangler en hjælpende hånd til at føre dig oftere ind i køkkenet, er der en række justeringer, du kan lave i dit køkken, for at gøre det mere indbydende.

 • Indsæt nogle gode højtalere, der kan tænde op for stemningen i køkkenet. Hvis du samtidig med at lave mad kan fyre op for din yndlingsplayliste, går madlavningen fra at være kedelig til at være en del sjovere.
 • Du kan investere i nogle nye køkken-gadgets, der kan spice madlavningen op. Du kan hermed deviere mere i madlavningen, og det bliver tilmed også nemmere og hurtigere.
 • Gør køkkenets indretning så nem at navigere som mulig. Det kan afskrække dig, hvis du ikke har nogen idé om, hvor noget i køkkenet er. Simplificér køkkenet.
 • Lav mad sammen med en. Madlavningen bliver langt sjovere, hvis du har en person at gøre det med.
 • Vælg at lave mad, som du faktisk glæder dig til at spise. Det gælder om at lave noget, du faktisk ser frem til at spise, for så bliver madlavningsprocessen en del mere udholdeligt.

Hvad hvis jeg stadig ikke bryder mig om det?

Hvis du efter diverse tiltag stadig ikke kan magte at tage i køkkenet og lave mad, er der ingen grund til at tabe håbet. Det gælder om at finde de perfekte forhold, der gør det sjovt for netop dig at lave mad. Øjeblikket, hvor det hele klikker er forskelligt fra person til person. Det kan også være en god idé at starte med at lave mad 1 gang i ugen. På den måde bliver man ikke overrumplet med det samme. Dyp tåen først, så du vænner dig til varmen i køkkenet.

Læs mere

Biler

Giv din bil en overhaling

Bilservice

Mange mænd har et nært forhold til deres bil. Det indebærer blandt andet at passe og pleje den, så den fremstår i bedst mulig stand. Noget af plejen kan man selv stå for ved at sørge for at få bilen vasket, rengjort indvendigt osv. Men ligesom mennesker af og til kan have behov for en komplet makeover, kan en bil også have det, for altid at stå knivskarpt. Derfor kan det af og til være værd at gå til en professionel, som kan give din bil en ordentlig overhaling.

Den komplette makeover af din bil

Har du besluttet dig for at give din bil den komplette overhaling, så den kan vise sig fra sin absolut bedste side, når du ruller ud på vejene, er der flere forskellige former for bilpleje, du kan vælge mellem. Ethvert bilplejecenter med respekt for sig selv vil kunne tilbyde:

 • Bilvask
 • Bilpleje
 • Vedligeholdelse af dæk og fælge
 • Rustbeskyttelse
 • Solfilm og folie
 • Sanering
 • Reparationer

Vil du gerne give din bil en komplet makeover, kan du eksempelvis kontakte et bilplejecenter og forhøre dig om, hvilke forbedringer din bil kunne have brug for. Trænger din bil til specifikke reparationer af eksempelvis stenslag i forruden, buler, ridser i lakken m.v. kan du også få det.

Professionelle fagfolk med kærlighed til biler

Når du vælger, hvilket værksted der skal udføre arbejdet på din bil, bør du selvfølgelig vælge et sted, der har lige så stor kærlighed til biler, som du selv har. På den måde kan du sikre dig, at I taler det samme sprog, og du får et stykke kvalitetsarbejde udført.

Et godt sted at besøge, hvis du ønsker en god behandling af din bil er Ditec.dk, som tilbyder alt i bilpleje. DITEC har centre spredt over hele landet, også på Færøerne, så uanset hvor du bor, kan du bestille en professionel og kompetent behandling af din bil. Hvad enten din bil trænger til reparation, vask eller pleje, kan du få det hos DITEC, som har en lang liste af services i deres sortiment. Besøg deres hjemmeside for at blive klogere.

Omfattende kvalitetspolitik

DITEC har en omfattende kvalitetspolitik, som skal sikre, at resultatet af deres arbejde altid lever op til kundens forventninger om kvalitet. Derfor kan du også altid regne med, at det arbejde, som DITEC udfører lever op til dine forventninger.

Læs mere

Biler

Sådan gør du bilen ferieklar

Rejseklar bil

Når du og familien skal på bilferie, er det en god idé at gøre bilen helt klar. Der er i den anledning nok at holde styr på. Men fortvivl ikke, da vi her har samlet en lang række gode råd, der gør det nemt at få tjekket, om du har husket det hele, før I kører afsted på ferie.

Kontrollér bilens dæk

Før I triller ud på jeres bilferie, er det vigtigt at undersøge, om dækkene er helt klar. Det kan du gøre ved at tjekke dækmønsterets dybde. Ifølge loven skal der være mindst 1,6 millimeter dækmønster.

Foruden dækmønsteret, så skal dæktrykket naturligvis også være i orden. Du kan i din instruktionsbog i bilen se nøjagtigt, hvor højt dæktrykket skal være. Du skal dog være opmærksom på, at hvis I pakker bilen med kufferter og tasker, skal dæktrykket være en smule højere end normalt. Husk også at tjekke om du har reparationsgrej med. Man kan jo lige så godt være forberedt på enhver situation, så kør-selv-ferien bliver en mindeværdig ferie fuld af gode oplevelser.

Pak ikke for meget i bilen

Hvis du har en masse bagage, skal du sørge for, at du ikke overbelaster din bil. Selvfølgelig kan din bil godt klare lidt ekstra vægt, men du skal ikke overdrive. Specielt hvis du også pakker ting på opbevaringsstativet på taget, skal du være opmærksom på, hvor meget vægt du udsætter bilen for. Heftig vægt kan få din bil til at opføre sig anderledes ved kørsel. Den vil dermed være svære at håndtere i nødsituationer, hvilket potentielt set kan udsætte din familie for stor fare. Den risiko bør du ikke løbe. Du kan læse meget mere på Teknicar. Her finder du masser af tips og tricks til bilen.

Trailer på ferien

Hvis du tager en trailer med på ferien, er det meget vigtigt, at du fordeler vægten rigtigt. Hvis du kører med en tung trailer, kan det nemlig påvirke bilens køreegenskaber. Det er således vigtigt, at du overholder kravene omkring, hvor meget belastning traileren kan håndtere. Du skal desuden sørge for at fordele vægten korrekt. Hvis du leder efter en god trailer til ferien, kan du med fordel tage et kig på prof-shoppen.dk. Denne forhandler fører et stort udvalg af trailere til både private og erhverv.

Læs mere

Kærlighed

To gaveidéer til den privilegerede mand

Mand bliver fejret af sig selv

Det er hyggeligt at give en gave, til en man holder af. Glæden i deres øjne når de åbner ens gave er noget, som man virkelig ser frem til som giver. Men hvad gør man, hvis man skal finde på en gave til manden, som har det hele?

Det kan være svært at finde på den helt perfekte gaveidé, hvis man skal give en gave til en, som virker til ikke at mangle noget eller ønske sig noget. Læs derfor med her og få to bud på noget, som man kan forære manden, der har det hele og lidt mere til.

Nyt og lækkert tøj vækker glæde

Noget af det bedste man kan forære en, som har det hele, er tøj. Tøj er noget, som alle kan bruge, og det er svært at få for meget af det. Kender man en person rigtig godt, har man sikkert også lagt mærke til vedkommendes tøjstil. Det er derfor også relativt let at give dem en gave, som de vil blive begejstrede for, når det kommer til tøj.

Der findes mange lækre mærker på markedet, som er kendt for at forsyne modeentusiaster med moderigtigt kvalitetstøj. Når man skal give en heldig person tøj i gave, kan man give dem noget, som de aldrig selv kunne finde på at bruge penge på. Derved føler de virkelig, at den gave man kommer med, er valgt med hjertet. Man kunne for eksempel købe noget fra Hugo Boss til manden, som har det hele. Han vil sikkert blive glad for at få noget lækkert modetøj fra dette eksklusive brand.

Gavekort til noget, som han har brug for

Er man på bar bund, skal man blot huske på, at et gavekort er den perfekte gaveidé. Det kan nemlig laves og bruges til næsten alting, og der er ikke nogen, som ikke synes, at det er lækkert selv at kunne få lov til at vælge en god gave til sig selv.

En anden stor fordel ved gavekort er, at man kan lave dem til selv de mest utraditionelle ting. Måske står manden, som du skal give en gave til, over for at skulle have foretaget en reparation på sin bil. Dette kunne for eksempel foregå hos Autopartner.dk. Hvorfor ikke lave et gavekort til bilreparation? På den måde tager du noget af det økonomiske af at skulle foretage en reparation på bilen. Modtager vil med al sandsynlighed blive glad for at få sådan en gave stukket i hånden.

Læs mere

Bolig

Indretningstips til den luksuriøse spisestue

Ungt par i stuen

Vil du gerne have lavet om i stuen? Men du ved ikke helt, hvordan du ønsker, at stuen skal komme til at se ud? Så er denne artikel måske noget for dig. Her vil vi komme med et godt bud på en moderne, hyggelig og luksuriøs spisestue.

Spisestuen er familiens store samlingspunkt

Når vi taler spisestue, så taler vi om dét sted i hjemmet, hvor hele familien samles. Det er også her, at der bliver afholdt middage og fødselsdage. Det er derfor et sted, vi tilbringer meget tid sammen. Hvorfor så ikke gøre det lidt lækkert? Begrebet hygge er igen kommet meget i fokus. Derfor vil vi stræbe efter at designe en dejlig hyggekrog. Der er flere elementer, der har indflydelse på stemningen. Det gælder bl.a. følgende:

 • Selve spisebordssættet
 • Belysningen
 • Eventuelt en pejs
 • Øvrig dekoration

Vælg et lækkert bord og nogle gode kvalitetsstole fra Arne Jacobsen

Lad os starte med noget så konkret som spisebordssættet. Her foreslår vi et lækkert plankebord, så man får noget af naturen ind i hjemmet. Vælg dertil nogle gode stole, så man sidder behageligt og har lyst til at sidde og nyde tiden med hinanden. Et bud på stole af god kvalitet og med god komfort er stole fra den anerkendte designer Arne Jacobsen.

Arne Jacobsen møbelklassikere tæller mange, blandt andet Svanen og Mågen, men hans største hit er helt klart Ægget. Arne Jacobsen har designet flere typer af stole, herunder også kontorstole. De klassiske stole fra Arne Jacobsen er meget genkendelige, og så udsender de et signal om, at man har styr på sin boligindretning og sit liv.

Gå efter den hyggelige og varme belysning

Belysningen har meget at sige i forhold til stemningen. Vælg derfor en spisebordslampe, der ser hyggelig ud og vælg et varmt lys dertil, til fordel for den kolde udgave. Hav gerne lidt hyggebelysning ved siden af.

En pejs er den ultimative hyggespreder

Er man til levende lys, så er det måske også oplagt at investere i en pejs. En pejs emmer simpelthen af hygge, når man en kold og mørk vinteraften kan sidde og lune sig ved den varme pejs, mens flammerne danser om kap. Dette er både en funktionel investering, men også noget, der virkelig fremmer den ægte, danske hygge. Se mere om markedets mange hyggelige pejse hos Pejseringen.

Husk de små detaljer

Husk også lidt pynt rundt omkring. Farverige blomster er altid en god stemningsspreder. Det samme kan man sige om bløde lammeskind på stolene og nogle flotte malerier eller plakater på væggene. Brug din fantasi og skab et personligt og indbydende hjem.

Læs mere

Populære indlæg