Følg os

Sponsoreret

Disse smykker hitter blandt danske mænd

Stilet herre

Lad os med det samme aflive en meget udbredt myte; smykker er kun for kvinder.

I dag bruger de fleste danskere smykker – i enten højere eller mindre grad. Det gælder naturligvis også mænd i en bred aldersgruppe. Selvom efterspørgslen på herresmykker er stor, så er det ikke nogen hemmelighed, at ikke alle smykker er lige populære. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på, hvilke smykker der står i høj kurs hos moderne mænd i øjeblikket. Det kan måske give dig en smule inspiration til, hvilke smykker du skal købe næste gang.

Læderarmbånd

Sætter du pris på et moderne og råt look? I givet fald kan vi varmt anbefale dig at udforske det store udvalg af læderarmbånd, som er at finde på nettet.

Man går som udgangspunkt aldrig helt galt i byen med et læderarmbånd om håndleddet. Dog skal du være bekendt med, at der er stor forskel på læderarmbånd. De findes ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige farver, kvaliteter og meget mere. Et sikkert valg vil, ifølge os, være et sort læderarmbånd med en trendy metallukning. Du kan med god grund kigge lidt nærmere på de mange herresmykker fra marjoe, hvis du har brug for yderligere inspiration til dit valg af armbånd e.l. Marjoe.dk fører et stort udvalg af smykker til mænd, hvorfor denne digitale forhandler er et besøg værd.

Biker ringe

Biker ringe er tilegnet den maskuline og rå herre, som ikke er bange for at fremhæve sin rå side. Selvom biker ringene byder på et råt look, så behøver man hverken at være biker eller tatoveret for at bære en sådan ring. Faktisk vil langt de fleste mænd kunne bære en biker ring. Det gælder bare lige om at finde den helt rigtige. Dette kan ofte være lettere sagt end gjort, da udvalget af biker ringe er større, end man lige regner med.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, og vil du gerne give dit look lidt kant, så vil vi mene, at du gør rigtigt ved at investere i en biker ring. Læn dig tilbage og nyd de mange skønne designs i dag.

Perlekæder

Er en perlekæde et must-have eller et nice-to-have?

Det vil vi lade dig om at vurdere. Uanset hvad du kommer frem til, så kan vi fortælle, at perlekæderne er et hit blandt især unge mænd. Perlekæderne bæres ikke kun af almindelige danskere, men også af skuespillere, sangere og mange andre kendisser. Ønsker du derfor at gå klædt ligesom de kendte, så kan du med god grund bestille en perlekæde i dine foretrukne farver.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *