Følg os

Sundhed

Det alsidige mandeliv – har du styr på det?

Selvsikker ung mand

Det er ikke småting, du skal have styr på, hvis du skal leve op til alle de mange krav, der stilles til den moderne mand. Du skal have styr på din karriere, du skal have en dejlig familie, du skal have en veltrænet krop og en god tøjstil. Du skal forventes at præstere i sengen og være kvik i replikken.

Du skal være følsom og bestemt på de rigtige tidspunkter, og så skal du da også lige være en habil handyman. Alt dette kan godt give en mand præstationsangst.

Kører din karriere på skinner?

Der ligger en mere eller mindre konstant forventning til, at en mand har gang i en karriere, der både er spændende, udviklende og ret godt betalt. Desuden føler mange både mænd og kvinder, at manden i et forhold skal være den, der tjener mest, og at det er ham, der arbejder mest.

Synes du, at dit job er gået lidt i frø, så kunne du søge et andet job, som kan udfordre dig. Inden du går ind i den mere seriøse jobsøgningsfase, så skulle du tage at læse denne spændende artikel om fremtidens jobsøgning.

Det er jo allerede nu sådan, at alle har adgang til mange private informationer om dig – også din kommende chef. Med det nye G5 øges denne mulighed, hvis ikke du tager dine forholdsregler. Du kommer nok til at være meget mere privat omkring dine forhold, hvis du ikke synes, at alle skal have adgang til dem.

Kører dit intime liv på skinner?

Når du lever et aktivt og presset liv, så kan det i perioder godt være sådan, at den intime del af dit samliv sættes lidt – eller meget – på pause, fordi du simpelthen ikke orker det. Det er selvfølgelig en skam, for det er en meget vigtig del af dit liv.

Et godt erotisk samliv kan være med til at give dig både glæde og god energi, hvilket er netop det, som du har brug for, når den ellers bare står på stress og jag. Så kan der gå en form for ond cirkel i den side af livet.

Det bedste, du kan gøre for at holde erotikken i gang, er at holde “gryden i kog”. Det vil sige, at der helst ikke skal gå for lang tid, hvor I ikke er sammen erotisk på den ene eller den anden måde. Her går I bare efter den der med, at lidt er bedre end ingenting.

For at bringe lidt nyt eller lidt krydderi ind i jeres samliv, så kan det for de fleste sætte ekstra gang i det, hvis I anskaffer jer noget voksenlegetøj. Der findes absolut flest produkter, der er rettet mod kvinder, men der findes bestemt også efterhånden et pænt stort udvalg inden for sexlegetøj til mænd, eller nogle produkter som er unisex.

Det betyder blandt andet, at begge parter – om de så er af det ene eller det andet køn – kan anvende produkter, som kan bringe nye oplevelser ind i jeres sexliv. Det betyder også, at produkterne kan bruges, selv om du bare nyder dem med dig selv.

Sæt lidt skub i erotikken med diverse stykker legetøj.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *