Følg os

Oplevelser

Derfor skal du tage din familie med på en aktiv familieferie

Familie på skiferie

En aktiv ferie er i høj grad gået hen og er blevet en populær måde at holde ferie på. I takt med at vi som folkefærd har fået endnu mere viden omkring sundhed, og at der menes at være en sundhedsepidemi i forbindelse med de sociale mediers store vækst.

Sidder du på nuværende tidspunkt og skal arrangere den næste ferie med familien, så vil vi i denne artikel gerne slå et slag for, at du overvejer, om ikke en aktiv ferie kunne være en idé. Artiklen er skrevet med inspiration fra siden https://aktivferie.dk/ – her findes et hav af brugbare informationer og inspiration vedr. aktive ferier ude i hele verden.

Børnene kan sagtens være med på en aktiv ferie

Mange tror fejlagtigt, at aktive ferier ikke er for familier med børn. Det er dog ikke tilfældet.

På langt de fleste hoteller, der tilbyder aktiviteter dagen lang, vil der også være diverse arrangementer for børnene. Ofte vil der være personale tilstede, som udelukkende skal sørge for, at børnene har noget sjovt at tage sig til, mens forældrene kan hygge sig med forskellige sportslige aktiviteter. Ønsker man endvidere at være aktiv sammen med sit barn, så er det også muligt de fleste steder.

Afslapning sker også via motion

Du har måske hørt, at mange topchefer rundt omkring i landet motionerer mange gange ugentligt. Ofte er det netop pga. den afslappende og afstressende effekt, som motion har. Dét at være aktiv og røre sin krop har mange positive fordele, hvorfor det giver super god mening at være aktiv på sin ferie, selvom det måske kan lyde underligt for nogen.

Der findes hoteller i hele verden, hvor man kan komme på en aktiv ferie. Vi anbefaler, at du læser beskrivelserne af hotellerne nøje, så du derved sikrer dig, at der er aktiviteter ved destinationen, som du har lyst til at tage dig til. Prøv også gerne nogle aktiviteter, som du måske ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Hvem ved; det kan være, at du ender med at kaste din kærlighed over en helt ny sportsgren?

Læs mere
1 kommentar

1 kommentar

  1. Skrotbil

    1. januar 2019 at 22:49

    Det er korrekt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *