Følg os

Oplevelser

De bedste destinationer for fodboldglade mænd

Mænd ser fodbold

Er du glad for både rejser, oplevelser og fodbold, så vil det være mere end oplagt for dig at tage på en fodboldrejse til udlandet. Her vil det naturligvis være en fordel, hvis du har nogle venner, kollegaer eller familiemedlemmer, som deler din store passion for fodbold. Det er jo ikke så sjovt at tage på fodboldrejse alene. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre; for det kan det selvfølgelig.

Hvor skal turen gå hen?

Skal du opleve nogle af de helt store fodboldstjerner på tæt hold, kan du sætte kursen mod Tyskland, England, Spanien eller et helt fjerde land. I dette afsnit vil vi kigge nærmere på nogle af de byer og lande, som huser de mest succesfulde fodboldklubber med de største stjerner.

  • London, England (Manchester United, Chelsea, West Ham m.fl.)
  • Barcelona, Spanien (FC Barcelona)
  • Madrid, Spanien (Real Madrid)
  • Paris, Frankrig (Paris Saint Germain)
  • München, Tyskland (Bayern München)

London, England er uden tvivl den ultimative destination for fodboldentusiaster, da man her kan opleve hold som Manchester United, Chelsea, West Ham og mange flere. Du kan via engelskeklubber.dk downloade et overskueligt kort over de klubber, som spiller i eller nær London, England. Listen består i øjeblikket af 12 af de bedste professionelle fodboldklubber.

Tripbuddy.dk – afbudsrejser fra Kastrup Lufthavn (vælg mellem mange destinationer)

Planlæg selv eller bestil en pakkerejse

Ønsker du at spare tid og besvær på din ferieplanlægning, bør du bestille en pakkerejse, da det helt sikkert er den nemmeste måde at gribe det an på. Det er desværre ikke den billigste måde, hvorfor denne løsning ikke falder i god jord hos alle rejsende. Den billigste løsning er at planlægge rejsen selv; altså at bestille flybilletter, hotelophold og fodboldbilletter på egen hånd. Du kan gøre klogt i at tage dine fodboldglade venner med på råd, når rejsen skal planlægges og bestilles.

Skal du sikre dig en billet til en større fodboldkamp, hvor der forventes at blive udsolgt, bør du bestille din billet i god tid. Det er nemlig mere end bare svært at få fat i en billet til en rimelig pris, når der først er udsolgt. Dog kan man altid anskaffe sig en ekstra billet, hvis man er villig til at betale, hvad det koster. Alene billetten kan koste flere tusinde kroner, hvis der er tale om en større kamp – for eksempel en kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *