Følg os

Tøj / skønhed

Cluse Watches har succes på det danske urmarked

Business

Det er ikke ofte, at man hører de helt store succeshistorier fra det danske urmarked.

Jovist, mærker som Rolex, Hublot og Daniel Wellington har naturligvis hver deres historie, og populariteten er ikke til at tage fejl af, men det er ikke ofte, at vi urentusiaster kan klappe i hænderne over nyere og mindre kendte mærker, der gør det godt. Det kan vi dog nu; Cluse Watches oplever nemlig eksplosiv vækst på det danske urmarked, og det er med yderst god grund.

Tidløst design og fordelagtige priser har banet vejen for succes

Med priser der er til at komme i nærheden af for alle, og designs som ikke går af mode de første mange år, har Cluse Watches fundet en fast plads på det danske marked. Derudover er urene yderst velegnet til både mænd og kvinder, hvilket har været med til at skubbe populariteten i den helt rigtige retning.

Selvom det højst sandsynligt ikke er nødvendigt, så tilbyder Cluse Watches 2 års garanti på deres ure. Du er derfor sikker på, at du modtager et ur, der kan benyttes uden bekymringer.

Læs også dette blogindlæg.

Køb dit ur online og oplev fordelene

Vi slår naturligvis et slag for, at du køber dit næste ur online. Du sparer både tid og penge, og har endvidere mulighed for at opleve et markant større udvalg, end du vil kunne nede i den lokale smykkeforretning.

Et ur kan klikkes hjem på få sekunder, og ofte vil du allerede modtage det inden for få dage. Skulle det endvidere ikke være som ønsket, kan du ofte sende det retur uden omkostninger for dig som kunde.

Foretag en søgning online allerede nu, og du vil hurtigt blive eksponeret for flere tusinde forskellige herreure.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *