Følg os

Oplevelser

Brug for en aleneaften i hjemmet? Det kan du lave

Mand ser tv

De fleste mennesker, såvel mænd som kvinder, sætter pris på at være sociale, men de færreste har et reelt behov for at være sammen med andre fra morgen til aften. Det kan af og til være rart med noget alenetid. Er du enig? I så fald bør du fortsætte læsningen, så du ikke går glip af vores guldkorn om at planlægge den perfekte aleneaften i hyggens og underholdningens tegn.

Sæt din smartphone på flytilstand

Det første du kan og bør gøre er at sætte din smartphone på flytilstand. Bemærk at flytilstand ikke forhindrer dig i at surfe på internettet – du skal blot aktivere wifi. Du bør sætte din kære smartphone på flytilstand af den simple grund, at det er sundt at lukke sig ind i en boble fra tid til anden.

Bliver du også stresset af mange indkomne sms’er og opkald? Så benyt dig af vores simple tip. Du slipper nemlig nemt og effektivt for dette problem ved at aktivere flytilstand. Husk at slå det fra igen, så du igen kan modtage sms’er og opkald. Dine nærmeste skulle jo nødig blive bekymrede for dig.

Udforsk det store digitale spilunivers

En aleneaften kan med god grund tilbringes i hjemmet. Her kan du være dig selv og behøver som udgangspunkt ikke at frygte forstyrrelser. Dét skal du selvfølgelig nyde til fulde.

Forbinder du spil med hygge og afslapning, så skal du da opleve det store digitale spilunivers. Der er i hvert fald masser af underholdning at hente her, uanset om man er til skydespil, strategispil, brætspil eller pengespil. Er du glad for pengespil, så kan du for eksempel give dig i kast med lotto, poker, keno eller et helt fjerde spil. Du kan faktisk vælge kenotal allerede i dag, hvis du har mod på det.

Forkæl dine smagsløg med lækker take away mad

Uanset om du bruger din aleneaften på at spille, se film, snakke i telefon eller noget helt fjerde, så skal du naturligvis gøre dig nogle tanker om aftensmaden. Det er et vigtigt måltid, hvorfor der ikke bør gås på kompromis her. Er du ikke den helt store kok, så kan du overlade madlavningen til professionelle. Du får næppe en kok til at komme hjem til dig og lave mad, men du kan til gengæld få bragt lækker mad lige til døren. Det kan lade sig gøre takket være de mange restauranter og spisesteder med take away.

Man kan efterhånden få bragt alt mad ud – lige fra pizza og burger til sushi og salat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Oplevelser

Tidens bedste underholdning for mænd

Mænd ser fodbold

Som med rigtig meget andet, går der også trends i underholdning og oplevelser. Men der er dog nogle sikre vindere, som vil være verdens bedste underholdning både nu og i fremtiden. Vil du derfor gerne være med på beatet og arrangere god underholdning for drengene, så læs mere her om tidens (og fremtidens) bedste underholdning for mænd.

Spilleaften

Arranger en aften, hvor I får leveret rigtig herremad udefra, drik et godt glas rødvin, og sæt jer så tilrette i stuen – for nu er der Fifa-turnering på Playstation. Og ingen af jer går hjem, før der er kåret en vinder. Denne underholdning er en vaskeægte klassiker, og den har hittet, siden Playstation og Xbox gjorde sit indtog i Danmark.

I kan også spille poker mod hinanden. Det giver typisk også anledning til god snak rundt om pokerbordet. I behøver ikke ruinere hinanden, så nøjes med at satse småbeløb. Der skal dog penge på bordet, for at det føles rigtigt.

Alternativt kan I vælge at spille online og se, hvem der kan vinde flest penge. Prøv for eksempel Mr Green på Bonusvegas.dk eller poker online.

Mænd er typisk store konkurrencemennesker, og det kan derfor ende med at blive en særdeles livlig aften.

Ferrari-kørsel

Denne her vil sikre dig førertrøjen i vennekredsen. Du arrangerer en lørdag eftermiddag, hvor du har booket køretur for jer alle i store, lækre og dyre biler. Du kan eventuelt booke til lidt forskellige biler, så I både for prøvekørt Ferrari, Lamborghini og Porsche. Er I en forsamling af fartglade mænd med en kærlighed til lækre biler, vil sådan en dag tage kegler, og du er garanteret topunderholdning fra start til slut.

Ølsmagning

Arranger en fredag aften eller en hel lørdag på det lokale bryghus, hvor der serveres en samling øl til ølsmagning. Typisk har bryggerierne allerede en ølsmagning som en del af deres menu, og ellers kan du bede bryghuset sammensætte en ølsmagning for jer, hvor I kommer godt rundt fra den lyse ende af pilsner-skalaen og over til de helt mørke stouts.

Det kan kun blive en succes, og I vil temmelig hurtigt kunne mærke den løsslupne stemning efter et par øl. I kan vælge at blive på bryghuset bagefter og drikke videre af jeres nye favorit øl eller tage videre ud i byen.

I kan eventuelt kombinere de 3 aktiviteter – først Ferrari-kørsel, så ølsmagning og så hjem og spise god mad, drikke rødvin og kæmpe mod hinanden i Fifa.

Se, dét er en god lørdag.

Læs mere

Oplevelser

Klæd dig korrekt på til en jagtferie med gutterne

Mand på jagt

Jagt er en hobby, der ofte forbindes med mænd. Det skyldes, at størstedelen af de danske jægere i dag er mænd. Jagt er en noget anderledes hobby i forhold til mange andre hobbyer, da du her dræber dyr, hvor du ved andre hobbyer eller sportsgrene som regel bare skal score point i den ene eller anden form.

En af de ting der hitter meget inden for jagtområdet er de såkaldte jagtferier, hvor et par venner eller en større gruppe rejser til eksempelvis Sibirien for at tage på bjørnejagt. Af andre populære muligheder kan der blandt andet nævnes ulvejagt i Rusland, drivjagt i Sydafrika eller måske endda elgjagt i Sverige.

Påklædningen er vigtig – den består af to ting

Når du klæder dig på til jagt, så er der to ting, du bør være på udkig efter. Du skal selvfølgelig først og fremmest have noget tøj, der passer til den ferie, du skal på. Skal du eksempelvis til Sibirien, så er det nok ikke just shorts og t-shirt, der bliver det foretrukne outfit. Og modsat ønsker du heller ikke for varmt tøj, hvis du skal på jagt i eksempelvis Sydafrika.

Når du har fundet det helt rigtige sæt tøj, så er det tid til at kigge på våben. Det gode jagtvåben er helt naturligt meget forskelligt fra person til person, men hvis du går efter nogle af de meget anerkendte mærker såsom Sauer, Browning, Tikka, Blazer eller Beretta, så går du nok ikke helt galt i byen. I en god jagtforretning vil du som regel også have mulighed for at få det helt rette våben bestilt hjem til dig.

Brug en våbenforhandler med erfaring

Det kan være fristende at gå ind i den lille lokale våbenforretning, der lige er åbnet, men medmindre ekspedienten har en del års erfaring inden for jagt, så er der stor risiko for, at du vil ende med at købe et forkert våben.

Du bør derfor overveje at vælge en våbenforhandler, der har mange års erfaring. Disse findes heldigvis rundt omkring i landet, hvor nogle har helt op til 30 års erfaring. Dette sikrer dig den absolut bedste betjening og rådgivning, hvilket må siges at være ret vigtigt. Det er trods alt våben, vi snakker om, og her bør rådgivning omkring sikkerhed samt brugen af våbnet være det absolut vigtigste.

Læs mere

Oplevelser

Gør din elskede båd klar til en ny sæson

Mand og båd

Ønsker du at gøre din båd klar til den kommende bådsæson? Mangler du viden og inspiration herom? I givet fald er du kommet til de rigtige. Her på siden underholder vi rigtig mange mandlige bådejere, hvorfor vi finder det relevant at skrive en artikel om klargøring af både. Indholdet vil helt sikkert falde i din smag, uanset om du ejer en stor eller lille båd, og uanset hvor ofte du sejler. Årets bådsæson er for længst startet, men det betyder ikke, at det er for sent at klargøre båden. Lad os hjælpe dig lidt videre.

Disse redskaber skal du bruge til vedligeholdelsen

At vedligeholde en båd kan være både dyrt og tidskrævende. Du er dog ingenlunde tvunget til at bruge hele din formue på vedligeholdelsen.

I dag findes der op til flere firmaer, som beskæftiger sig med klargøring af både. Der er dog også mulighed for at gøre det selv, hvis man ikke føler, at økonomien rækker til professionel assistance. Det er ganske rigtigt dyrt at købe de mest anvendelige redskaber, men på sigt skal du nok kunne tjene investeringen hjem, idet du sparer mange penge ved at gøre det selv. Som udgangspunkt kan du klare dig med følgende redskaber:

  • Slibemaskine
  • Sandpapir
  • Slibesvamp
  • Diverse tilbehør (bl.a. beskyttelsesdragt, handsker m.v.)

Polering af båd er en disciplin, som langt de fleste kan lære at mestre. Du behøver ingen længere uddannelse eller kursus, men kan i stedet nøjes med at se videoer på nettet. Der findes rigtig mange fine videoer om netop bådpolering – flere af dem er sågar dansksprogede.

En slibemaskine er uden tvivl den vigtigste, men også den dyreste investering. En sådan maskine kan snildt løbe op i 5.000 kroner, hvorfor du måske lige skal have gennemgået dit budget, inden du tager på shopping. Du kan evt. købe en brugt slibemaskine, hvis priserne på de nye maskiner ikke matcher dit budget. 5.000 kroner er trods alt rigtig mange penge.

Hos anviste forhandler kan du købe alt til din båd til formidable priser. Du får fri fragt ved køb over 1.000 kroner, hvorfor det kan være fordelagtigt at købe stort ind.

Læs mere

Oplevelser

Gode forslag til mandens kostume til temafesten

Gode forslag til mandens kostume til temafesten

En rigtig mand har ikke noget problem med at tage med til en temafest. Hvis du selv skal deltage i en sådan fest, så skal du også finde et godt kostume. Det er dog ikke helt så let, som det lyder. Du kan nemlig vælge blandt en lang række sjove og gode kostumer til mænd, der hver især har deres helt egne ting at byde på.

Der er mange kostumefest, der afholdes med et specifikt tema. Det er dog ikke aktuelt for dem alle. Hvis du skal deltage i en fest, hvor du har frit valg på kostumehylden, så skal du selvfølgelig sikre, at du har det bedste af dem alle på. Derfor får du herunder en række gode forslag til herrekostumer til din kommende temafest.

1. James Bond

Du kan med fordel vælge at klæde dig ud som James Bond. Det er altid et sikkert hit, men for nogen vil det dog også være lidt for sikkert. Da James Bond ofte blot går med et stilrigtigt jakkesæt, så er der nogen, der vil mene, at der ikke er meget udklædning over det. For andre er et James Bond-outfit dog det helt rette valg.

2. Top Gun

Hvis der er ét kostume, som alle mænd kan forene sig med, så er det et Top Gun-kostume. Det er ikke blot en ikonisk film, men også et outfit som alle kan genkende. Er du klædt ud som Top Gun, så er der ingen, der er i tvivl om, hvad din udklædning forestiller. Det kan du finde lige her: https://kostumeguiden.dk/top-gun.

3. Superhelt

Det kan også være rigtig sjovt at klæde sig ud som en superhelt. I denne sammenhæng har du et stort antal muligheder. Der findes nemlig en lang række helte, du kan klæde dig ud som. Det kan være alt lige fra Batman til The Green Lantern. Der er et væld af muligheder, hvorfor der også vil være noget, der falder i din smag.

4. Teletubbies

Hvis du har en god sjat selvironi og har mod på det, så kan du også vælge at glæde dig ud som én af de fire Teletubbies. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil være et sikkert hit til festen. Du vil nemlig kunne få samtlige af de øvrige gæster til at grine, hvis du er klædt ud som enten Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa eller Po.

Læs mere

Oplevelser

Derfor er lystfiskeri en fremragende fritidsbeskæftigelse

Lystfisker

Din fritid er dyrebar – derfor skal du bruge den med fornuft.

Selvom de fleste vågne timer går med at arbejde, lave mad, gøre rent og købe ind, så er der heldigvis også nogle timer til at have det sjovt og koble af. Disse timer kan du bruge, som du vil. Er der tid til det, kan du med fordel få en fritidsbeskæftigelse, så du har noget at beskæftige dig med, når programmet hverken står på arbejde eller praktiske opgaver i hjemmet. Lystfiskeri er blot et eksempel på en anbefalelsesværdig fritidsbeskæftigelse. Netop lystfiskeri byder på mange fordele, som vi gerne vil præsentere dig for i guiden.

Det er afstressende

Sætter du pris på ro og harmoni, så vil du elske at fiske. Her vil der nemlig være fuldstændig ro omkring dig. Det eneste du skal belemre dine øregange med er fuglefløjt, vandet der risler, og fisk der bliver trukket i land. Stilheden er med til at sætte de perfekte rammer for en hyggelig og afstressende stund. Du kan i den anledning glemme alt om storbyens stress og jag for en stund. Det bør du unde dig selv.

Alle kan komme i gang

Det er bestemt ikke svært at komme i gang med at fiske. Faktisk skal man ikke lære mere end et par teknikker og et par basale ting omkring sikkerhed. Derudover skal man have købt en smule billigt fiskegrej. Fiskegrej er dog en bred betegnelse, hvorfor du sandsynligvis er interesseret i at vide, hvilket grej du har brug for. Fiskogfang.dk vil i den henseende være værd at besøge, da de fører et bredt udvalg af netop grej til lystfiskere. Det er, hvad angår både udvalg og priser, en god idé at shoppe fiskegrej online.

Det kan dyrkes – næsten – hele året rundt

Lystfiskeri udmærker sig også ved at kunne dyrkes næsten hele året rundt. Så længe der ikke er is på søen eller havvandet, så vil du have mulighed for at fiske efter rødspætter, torsk, sild osv. Alt efter hvor slem vinteren er, kan man med få undtagelser fiske på alle årstider. De sejeste lystfiskere fisker året rundt, så hvorfor skulle du ikke også gøre det? Rækker pengene ikke til det dyreste udstyr, så gå efter de aktuelle fiskegrej udsalg.

Læs mere

Biler

3 gode råd til bilferien

Mand på bilferie

Sommeren er ved at være over os, og mange danskere køre hvert eneste år til Italien, Frankrig, Spanien eller en helt andet destination, for at holde sommerferie. Mange vælger bilferie på grund af de er bange for, at skulle flyve og andre vælger bilferie fordi det er billigere at køre hele familien på ferie. Der er også nogle der synes det er hyggeligt, at køre til deres feriedestination, og vælger derfor den lange tur til destinationen. Uanset hvilke grund der er for, at køre til feriedestinationen, så er et af de største problemer pladsmangel. Der findes dog nogle gode løsninger for dette, der kan øge pladsen i bilen, så der er bekvemt i bilen. Et andet godt råd til en god bilferie er, at havde familiens cykler med hjemmefra, hvilke gør det nemt at komme rundt på feriedestinationen. Derudover er der som regel omkring 24 timer til feriedestination, og det kan hurtigt blive kedeligt for de mindste i bilen. Et tredje godt råd er, at lave nogle forberedelser hjemmefra, så køreturen bliver så behagelig som muligt.

Få bedre plads i bilen med disse løsninger

En bilferie med hele familien sætter store krav til pladsen i bilen, så både familien kan sidde godt og fastspændt, men også at bagagen er placeret sikkert og forsvarligt. Hvis der ikke er plads nok i bilen, så findes der heldigvis nogle gode løsninger på markedet. Den bedste løsning til at øge bilens kapacitet er en tagboks, hvor der kan være en del bagage i. De fleste tagbokse er lavet aerodynamiske, og bilens brændstofforbrug bliver kun øget en lille smule. Med en tagboks er sikkerheden i top, og du undgår ubehagelige oplevelser.

Læs også: Stilfuld tagboks der er optimeret til maksimal pladsudnyttelse

Tag cyklen med på ferie

Det kan være en god ide, at tage familiens cykler med på ferie, det giver gode muligheder for, at komme rundt på feriedestinationen, uden at skulle sætte sig ind i en bil. Der findes mange gode løsninger til, at få alle familiens cykler med på ferie, en af de bedste løsninger er Thule Velocompact 3, som kan laste helt op til 3 cykler, og skal monteres på bilens anhængertræk. En Thule cykelholder sikre, at familiens cykler er forsvarligt monteret under kørsel, samtidig med at brændstofforbruget kun bliver påvirket minimalt.

Forbered underholdning hjemmefra og få en mere behagelig køretur

En køretur på omkring 24 timer kan hurtig blive kedelig, især for de mindste i bilen. Så et godt råd er, at forberede en masse underholdning hjemmefra. Underholdning kan være små lege hele familien kan deltage i, eller en iPad der er fyldt med spil og film. En iPad kan give mange timers underholdning for både voksne og børn. Derudover kan det også være en god ide, at udnytte pauserne på rastepladsen til andet end toiletbesøg. Det kunne f.eks. være en omgang fodbold eller besøge rastepladsens legeplads. Det giver en langt mere behagelig køretur, hvis de voksne og de små får brugt en masse energi i pauserne.

Læs mere

Biler

Sådan gør du bilen ferieklar

Rejseklar bil

Når du og familien skal på bilferie, er det en god idé at gøre bilen helt klar. Der er i den anledning nok at holde styr på. Men fortvivl ikke, da vi her har samlet en lang række gode råd, der gør det nemt at få tjekket, om du har husket det hele, før I kører afsted på ferie.

Kontrollér bilens dæk

Før I triller ud på jeres bilferie, er det vigtigt at undersøge, om dækkene er helt klar. Det kan du gøre ved at tjekke dækmønsterets dybde. Ifølge loven skal der være mindst 1,6 millimeter dækmønster.

Foruden dækmønsteret, så skal dæktrykket naturligvis også være i orden. Du kan i din instruktionsbog i bilen se nøjagtigt, hvor højt dæktrykket skal være. Du skal dog være opmærksom på, at hvis I pakker bilen med kufferter og tasker, skal dæktrykket være en smule højere end normalt. Husk også at tjekke om du har reparationsgrej med. Man kan jo lige så godt være forberedt på enhver situation, så kør-selv-ferien bliver en mindeværdig ferie fuld af gode oplevelser.

Pak ikke for meget i bilen

Hvis du har en masse bagage, skal du sørge for, at du ikke overbelaster din bil. Selvfølgelig kan din bil godt klare lidt ekstra vægt, men du skal ikke overdrive. Specielt hvis du også pakker ting på opbevaringsstativet på taget, skal du være opmærksom på, hvor meget vægt du udsætter bilen for. Heftig vægt kan få din bil til at opføre sig anderledes ved kørsel. Den vil dermed være svære at håndtere i nødsituationer, hvilket potentielt set kan udsætte din familie for stor fare. Den risiko bør du ikke løbe. Du kan læse meget mere på Teknicar. Her finder du masser af tips og tricks til bilen.

Trailer på ferien

Hvis du tager en trailer med på ferien, er det meget vigtigt, at du fordeler vægten rigtigt. Hvis du kører med en tung trailer, kan det nemlig påvirke bilens køreegenskaber. Det er således vigtigt, at du overholder kravene omkring, hvor meget belastning traileren kan håndtere. Du skal desuden sørge for at fordele vægten korrekt. Hvis du leder efter en god trailer til ferien, kan du med fordel tage et kig på prof-shoppen.dk. Denne forhandler fører et stort udvalg af trailere til både private og erhverv.

Læs mere

Kærlighed

Kunsten at planlægge en fantastisk bryllupsrejse

Brudepar på rejsen

Når et bryllup står for døren, og festen skal planlægges ned til mindste detalje, må man ikke glemme den traditionelle bryllupsrejse. Bryllupsrejsen er den første rejse, parret tager ud på som ægtepar. Denne ferie skal gerne blive en uforglemmelig en af slagsen.

At planlægge en bryllupsrejse kan være en svær disciplin at mestre, men der findes ikke desto mindre råd for, hvordan planlægningen kan forløbe en anelse mere gnidningsfrit.

Hvor skal rejsen gå hen?

Noget af det første, I som par skal overveje, er hvor rejsen skal gå hen. Måske I på forhånd har nogle drømmedestinationer, I altid har drømt om at tage til hver især. I kan eventuelt skrive disse destinationer ned og sammenligne dem med hinanden efterfølgende. Hvis I ikke kan blive enige om, hvilken eller hvilke destinationer der falder bedst i jeres smag, kan I udføre en klassisk lodtrækning. Læg alle destinationer ned som små papirfoldere i en skål og udvælg én. Dermed har I taget jeres endelige beslutning.

Hvilke oplevelser vil I gerne have ud af rejsen?

Når I har fundet ud af, hvor jeres bryllupsrejse skal gå hen, så er næste skridt at beslutte, hvilke oplevelser I gerne vil have ud af rejsen. Dette kunne for eksempel være alt fra faldskærmsudspring til middag på stranden til fantastiske museumsbesøg. Alt dette er afhængig af, hvilke interesser I hver især har, og hvilke I gerne vil udleve på rejsen.

Hvad er budgettet for jeres bryllupsrejse?

Slutteligt er det altid en god idé at tænke over, hvad budgettet for jeres bryllupsrejse skal lyde på. Det vil i hvert fald være hensigtsmæssigt at blive enige om, hvorvidt rejsen skal være en luksus bryllupsrejse, eller om det skal være en bryllupsrejse på budget. Begge scenarier kan fungere perfekt, så længe at begge parter er enige.

Førhen har man set meget til den såkaldte luksus bryllupsrejse, hvor der ikke bliver sparet på noget. Dette er en super måde at få indviet ægteskabet på, men man ser i højere grad, at ægtepar begynder at spare en masse i bryllupsbudgettet. Rejser med familie og venner er blevet vigtigere end det store hvide bryllup og den dertilhørende rosenrøde bryllupsrejse. Uanset hvad I som par beslutter jer for, så findes der i dag et væld af muligheder inden for forskellige prisklasser. Der vil uden tvivl også være en helt særlig bryllupsrejse i vente for jer.

Læs mere

Populære indlæg