Følg os

Gear

Årets bedste konfirmationsgaver til ham

Segboard

Skal du snart deltage i en konfirmation, så skal du selvfølgelig have købt en gave til den kære konfirmand. Det kan muligvis komme til at volde dig problemer, hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvad der hitter hos unge fyre i dag.

Denne artikel er skrevet til dig, som har svært ved at finde den perfekte konfirmationsgave til ham. I artiklen får du nogle gode idéer til, hvad du kan købe.

Segboard

Segboard, airboard eller hoverboard – kært barn har mange navne.

Rækker dit gavebudget til et segboard, kan du med fordel benytte dig af denne gaveidé. Der findes nemlig ikke den konfirmand, som ikke vil blive glad for at få et segboard i gave. Et segboard er – modsat manges opfattelse – ikke et stykke legetøj, men nærmere et moderne transportmiddel. Det typiske segboard byder på en tophastighed på 15 km/t og kan som regel køre omkring 20 km. på en fuld opladning. De mest populære segboards forhandles til et sted mellem 1500 og 2500 kr.

Rejsegavekort

Unge mennesker sætter pris på rejser og oplevelser, så hvad er mere oplagt end at give den heldige konfirmand et rejsegavekort? Et rejsegavekort er en fremragende gaveidé til konfirmanden, som ikke mangler noget. Man kan nemlig aldrig få for mange oplevelser.

Spillekonsol

12-14 år er et svært alderstrin, fordi man hverken føler sig som en voksen eller som et barn. Derfor kan det være en anelse svært at finde en god gave til en dreng i den alder. Dog vil vi mene, at en spillekonsol er en sikker gaveidé. Man bliver jo aldrig for gammel til at spille.

Du kan for eksempel købe en af følgende konsoller til konfirmanden:

  • PS4
  • Xbox One
  • Nintendo Switch

Det er også muligt at købe forskellige spil og tilbehør til ovennævnte konsoller. Man kan bl.a. købe controllere, høretelefoner, tastaturer, rat og diverse holdere. Mulighederne er mange.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *