Følg os

Tøj / skønhed

3 tips til en mere maskulin tøjstil

Maskulin mand

Er du på udkig efter en mere maskulin tøjstil, så bør du kigge tilbage på starten af 1900 tallet eller måske nærmere i 1930’erne. Her i mellemkrigstiden begyndte mænd for alvor at gå i jakkesæt og læderjakker, og en rigtig mand skulle være velklædt på den klassiske måde.

Siden er der sket meget med moden, men det ændrer ikke på den klassiske maskuline stil, som blev skabt dengang og stadig hitter den dag i dag. Vil du gerne fremstå mere maskulin, så er først tip dermed at kigge på den tids mode og blande det med nutidens trends.

Jakkesættet går aldrig af mode

Jakkesættet er både flot og klassisk, og det bæres ofte af personer på toppen af samfundet. Eller med andre ord, så forbinder vi jakkesættet med betydningsfulde og magtfulde mænd.

Og det er ikke tilfældigt, at disse mænd bærer jakkesæt, de vil nemlig gerne fremstå mere maskuline og magtfulde. Hvis du tager et jakkesæt på, vil andre derfor ændre syn på dig, og du vil pludselig fremstå mere maskulin.

Hollywood har ligeledes gjort sit til jakkesættets berømmelse, hvor mange af de gamle film havde velklædte mænd i jakkesæt i hovedrollen. Se bare en film som Godfather, hvor alle de magtfulde mafiabosser havde det ene flotte jakkesæt efter det andet.

Læderjakken er rå og maskulin

Er du mere til det rå og rebelske, men stadig maskuline look, så skal du have fat i en fed læderjakke. Der er ikke noget mere mandigt end læderjakken, og den bliver ved med at være moderne i nye udgaver.

Med en læderjakke signalerer du over for omverdenen, at du er fri og gør, hvad der passer dig. Dette image har både rockere, musikere og diverse sportsstjerner taget til sig, og de har gjort læderjakken både elsket og hadet.

John Travolta gjorde læderjakken endnu mere legendarisk i Grease, hvor han spillede den hårde unge bølle, som inderst inde alligevel havde et godt hjerte. Han var altid iført sin smarte læderjakke og en smøg i munden, så han kunne se hård ud på den søde måde. Pigerne elskede det, og mange mænd købte herefter læderjakker i stor stil.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *