Følg os

Oplevelser

3 fede oplevelser for dig og gutterne

Mænd ser fodbold

Der er noget helt specielt over at have en dag med gutterne. Stemningen er fantastisk, og humøret er højt ligegyldigt hvilken aktivitet, der er på dagsordenen.
Det er dog de specielle aktiviteter, som skaber de bedste minder, og derfor kan du med stor fordel arrangere nogle fede oplevelser for dig og gutterne.

I de følgende afsnit vil du få tre forslag til aktiviteterne, som helt sikkert vil give dig og vennerne en helt fantastisk dag.

Romsmagning – en rigtig herreaften

Hvis kæresten er taget med veninderne til en vinsmagning, så kan du helt sikkert tage gutterne med til en romsmagning. Rom er blevet en utrolig populær vare, og derfor er det nu også muligt at foretage disse smagninger mange forskellige steder i Danmark. Dette er ligeledes en god måde, hvorpå I sammen kan dømme jeres favorit, hvilket kan give jeres vennegruppe jeres helt egen favoritdrink.

Dette kan du uden tvivl overveje, hvis du synes, at dig og gutterne skal have en fed herreaften.

Pistolskydning – krudt og kugleskøre minder

Er dine kammerater også til krudt og kugler? Så kan I helt sikkert skabe nogle gode minder, hvis I vælger at tage til pistolskydning. Denne ide skal blot nævnes for gutterne, og så er de uden tvivl på vej til den nærmeste skydebane.

Der vil naturligvis blive givet instruktioner fra kompetente instruktører, således at I kan ramme plet til sidst. Herudover er dette også en virkelig fed på at konkurrere internt på, så I en gang for alle kan finde ud af, hvem der er bedst til at skyde med skarpt.

Dette er uden tvivl en god kandidat, hvis du vil skabe fede oplevelser gennem en action fyldt dag.

Gokart – klassikeren, der aldrig slår fejl

Rigtig mange mænd er født med mindst en smule benzin i blodet, og det er der sikkert også et par af gutterne i din vennegruppe, der kan nikke genkendende til. Gokart er en af klassikerne, der ofte bliver hevet frem til polterabender og fødselsdage, og dette er der god grund til.

Det er nemlig virkeligt sjovt at konkurrere mod sig selv og i høj grad også de andre drenge, så man kan se, hvem der når den hurtigste tid på banen. Der findes heldigvis også en lang række af baner rundt omkring i landet, derved er dette også en god mulighed, hvis I ikke vil køre alt for langt.
Så hvis du gerne vil have en rigtig mandeaften op at stå, så kan I se, hvem der er hurtigst på gokartbanen.

Flere af disse aktiviteter kan også kombineres, så hvis I gerne vil starte med at køre gokart, så kan I altid tage til romsmagning herefter, hvor vinderen kan nyde sejren med en god drink.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *