Følg os

Bolig

Sådan indretter du det perfekte herreværelse

Mand

Mænd og boligindretning. To ting der ofte ses som modsætninger. Det er dog ved at ændre sig, da flere og flere mænd begynder at interessere sig for boligindretning. Ikke mindst når det kommer til et herreværelse. Her er interessen ikke overraskende meget høj. Et herreværelse er et sted, der udstråler mand, og som kun er forbeholdt mænd. Det er selvfølgelig ikke alle mænd, der er ens, men alligevel er der en række karakteristika for et godt herreværelse. Bliv inspireret til indretningen af dit herreværelse i de kommende afsnit.

Find de rette møbler

Et rigtigt herreværelse indeholder altid en stor, blød sofa, som giver maksimal komfort. Foruden sofaen kan du også vælge at inkludere en stor, blød lænestol, som du kan toppe med en fodskammel, som kan give maksimal afslapning. Husk på at det er komforten, der er vigtigste, når det kommer til at vælge møbler til et herreværelse. Det vil altså sige, at udseendet på møblerne kommer i anden række.

Sørg for at skaffe det elektroniske udstyr

Et stort fjernsyn er uundværligt på et herreværelse, og det hører desuden sammen med møblerne. Derfor er det meget vigtigt, at du anskaffer dig et godt og stort fjernsyn, som du kan bruge til at se film og serier. Derudover kan du også bruge det til at spille på via en spillekonsol, hvilket også er en essentiel del af et godt herreværelse. Ved at anskaffe dig en spillekonsol kan du invitere gutterne over til en spilleaften, hvor I kan banke hinanden i diverse spil.

Velklædt mand

Glem ikke de fysiske aktiviteter

Afhængigt af størrelsen af dit herreværelse kan du vælge at have nogle forskellige fysiske spil, som du kan spille med vennerne. Det kunne eksempelvis være et poolbord, bordfodbold eller bordtennisbord. Det er klart, at et poolbord fylder en del mere end et bordfodboldbord, hvorfor du må vurdere, hvad der er bedst plads til på dit herreværelse. Ligegyldigt hvad du vælger, er der garanti for, at det bliver en succes, da alle de førnævnte borde altid er garant for en sjov og festlig aften.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig

Sådan monterer du nye gardiner i dit hjem

Mand sætter gardiner op

Skal du have nye gardiner i dit hjem? Så er der mange ting, du skal tage stilling til, inden du afgiver en egentlig bestilling. Du skal vælge, hvilke slags gardiner det skal være, hvilken farve de skal være, og hvad de skal kunne tilføre dit rum. Og så skal du selvfølgelig finde ud af, hvordan du skal få dem monteret ved det vindue, de skal pynte i. Og det er ikke altid lige nemt.

Det er der heldigvis råd for. Du kan nemlig få hjælp til at montere dine nye gardiner nemt og enkelt, og uden at du skal røre en finger. Men det er ikke alt. Du kan nu også gøre hele processen med at vælge de rette løsninger noget nemmere.

Løsningen kommer her: Gardinbussen er en professionel gardinservice med landsdækkende service. Med dem kan du få gardinerne bragt direkte hjem til dig, og så kan du endda selv vælge både type, farve osv.

Sådan monterer du nemt dine gardiner

Er du en af de selvudnævnte handymænd eller -kvinder, der ikke er bange for et godt gør-det-selv-projekt? Så har du sikkert intet problem med selv at montere dine nye gardiner. Når du har overstået besværet med at finde de helt rigtige gardiner nede i butikken, er det tid til at få dem hængt op så pænt som muligt, så de hænger lige og med den rigtige højde. Det er ikke altid lige så nemt, som det lyder.

Har du købt en gardinstang til dine gardiner, er det dog en smule nemmere at montere dem. Du målet blot højden på dine gardiner, finder afstanden på din gardinstang og markerer den på væggen og bruger et vaterpas til at få stangen til at hænge lige. Har du valgt lamelgardiner, er processen en smule længere og arbejdet lidt mere kompliceret.

Slip for besværet med at montere gardiner

Lyder det ikke helt så nemt, som du måske havde forestillet dig? Så er der hjælp at hente hos Gardinbussen. Gardinbussen er som nævnt en professionel gardinservice, der leverer kvalitetsgardiner i alle stilarter direkte hjem til dig. Du skal altså ikke længere bekymre dig om at finde de rigtige gardiner nede i butikken. Du kan nemlig frit vælge hjemme hos dig selv.

Gardinbussen hjælper dig også gerne med at montere dine nye gardiner. De har helt styr på, hvordan de forskellige gardiner skal monteres, og hvordan de tager sig bedst ud i dit hjem. Du slipper altså for besværet omkring opsætningen, hvis du lader Gardinbussen hjælpe dig.

Læs mere

Bolig

Hvad koster et udendørs spabad?

udendørs spabad

Uanset om man er en mand eller kvinde er der visse ting, som man helst vil give så få penge for som muligt. Der er mange ting man ønsker at købe i sin hverdag og det er naturligvis svært at få råd til det hele. Netop derfor er det en god ide at være lidt prisbevidst.

Der er mange der af en eller anden grund forsøger at gøre det til en meget kønsstereotyp ting, hvorvidt man er prisbevidst eller ej. Sådan behøver det dog slet ikke at være. For der er lige så mange prisbevidste kvinder som mænd. En af de ting, som mange mænd er i tvivl om er hvad de større ting koster. Måske har man et ønske om at købe en oppustelig spa. Det er en ting, som umiddelbart lyder dyr og derfor kan det være, at man helt afskriver muligheden for at købe den. Det er dog en skam da rigtig mange vil få noget ud af netop denne form for spa. Læs videre her og bliv klogere på priser for din næste spa til haven.

Et udendørs spa tilbud er værd at holde øje med

Når man giver fuld pris vil man ofte opleve, at en udendørs spa kan koste rigtig mange penge. Netop derfor er det en god ide at holde øje med tilbud. Ønsker man at købe en dyr ting er det generelt altid en god ide at sørge for, at man holder øje med de tilbud der findes. På den måde er der nemlig langt større sandsynlighed for, at man finder et godt tilbud. På oppusteligudespa.dk kan du helt sikkert finde et godt udendørs spa tilbud af og til. Det er klart, at det ikke altid er muligt da det kræver, at der er en form for udsalg.

Pris på udendørs spa tilbud afhænger af typen

Der er stor forskel på hvilket udendørs spa tilbud man kan finde. Der er dem, der er rigtig gode hvor man måske næsten får en udendørs spa til halv pris. Det er klart, at jo billigere en udendørs spa er, jo bedre. For at spare penge betyder i mange sammenhænge, at man også har tjent nogle penge. Og det er klart, at det er en ting, som alle rigtig godt kan lide.

Hvad en udendørs spa koster er meget forskelligt. Det afhænger for det første af størrelsen. Jo større udendørs spa man køber, jo dyrere. Det siger sig selv da det ofte er tilfældet for mange andre produkter. Her bliver det dog naturligvis langt billigere hvis man formår at finde et udendørs spa tilbud. Det kan man for det meste finde online. Inden man finder en spa online kan man dog med fordel se den i virkeligheden. Så kan man tjekke den ud inden man køber den og det vil gøre, at man har en rigtig god fornemmelse for hvilket produkt det er man køber. Skal man give en gave til sin kæreste, far eller svigerfar kan det være meget oplagt, at man finder et godt udendørs spa tilbud da enhver mand vil elske at sætte sig ned i sådan en spa og nyde livet.

Læs mere

Bolig

Gør køkkenet sjovere

Køkkentilbehør

Det er ikke alle der er lige store tilhængere af køkkenet. Mange ser det som en trættende obligation at skulle lave mad i køkkenet og vil egentlig helst være helt fri for at lave mad. Det kan virke ensformigt og kedeligt – især hvis man ikke er vant til det. Men det kan være en gevinst for dig selv, hvis du vælger at bruge mere tid i køkkenet. Et godt forhold til dit køkken kan vise sig at blive et godt forhold til din egen krop af en række årsager.

 • Hvis du laver din egen mad, ved du helt præcist, hvad du får – der er ingen ubehagelige eller usunde overraskelser.
 • Du har lettere ved at kreere sund, men samtidig appetitlig og spændende, mad til dig og andre.
 • Du får et bedre forhold til den mad, du spiser – du vil få et bedre overblik over f.eks. kalorieindtag.
 • At lave sin egen mad gør det langt nemmere at leve sundt og varieret.

Sådan gør du livet i køkkenet sjovere

Du kan nemmere nå en sundere, varieret, spændende og mere lækker kost, hvis du sætter dig for at forbedre dit forhold til dit køkken. Det kan dog være, du skal have lidt flere årsager til at træde oftere ind i køkkenet, eller måske blot et lille skub i den rigtige retning. Hvis du blot mangler en hjælpende hånd til at føre dig oftere ind i køkkenet, er der en række justeringer, du kan lave i dit køkken, for at gøre det mere indbydende.

 • Indsæt nogle gode højtalere, der kan tænde op for stemningen i køkkenet. Hvis du samtidig med at lave mad kan fyre op for din yndlingsplayliste, går madlavningen fra at være kedelig til at være en del sjovere.
 • Du kan investere i nogle nye køkken-gadgets, der kan spice madlavningen op. Du kan hermed deviere mere i madlavningen, og det bliver tilmed også nemmere og hurtigere.
 • Gør køkkenets indretning så nem at navigere som mulig. Det kan afskrække dig, hvis du ikke har nogen idé om, hvor noget i køkkenet er. Simplificér køkkenet.
 • Lav mad sammen med en. Madlavningen bliver langt sjovere, hvis du har en person at gøre det med.
 • Vælg at lave mad, som du faktisk glæder dig til at spise. Det gælder om at lave noget, du faktisk ser frem til at spise, for så bliver madlavningsprocessen en del mere udholdeligt.

Hvad hvis jeg stadig ikke bryder mig om det?

Hvis du efter diverse tiltag stadig ikke kan magte at tage i køkkenet og lave mad, er der ingen grund til at tabe håbet. Det gælder om at finde de perfekte forhold, der gør det sjovt for netop dig at lave mad. Øjeblikket, hvor det hele klikker er forskelligt fra person til person. Det kan også være en god idé at starte med at lave mad 1 gang i ugen. På den måde bliver man ikke overrumplet med det samme. Dyp tåen først, så du vænner dig til varmen i køkkenet.

Læs mere

Bolig

Indretningstips til den luksuriøse spisestue

Ungt par i stuen

Vil du gerne have lavet om i stuen? Men du ved ikke helt, hvordan du ønsker, at stuen skal komme til at se ud? Så er denne artikel måske noget for dig. Her vil vi komme med et godt bud på en moderne, hyggelig og luksuriøs spisestue.

Spisestuen er familiens store samlingspunkt

Når vi taler spisestue, så taler vi om dét sted i hjemmet, hvor hele familien samles. Det er også her, at der bliver afholdt middage og fødselsdage. Det er derfor et sted, vi tilbringer meget tid sammen. Hvorfor så ikke gøre det lidt lækkert? Begrebet hygge er igen kommet meget i fokus. Derfor vil vi stræbe efter at designe en dejlig hyggekrog. Der er flere elementer, der har indflydelse på stemningen. Det gælder bl.a. følgende:

 • Selve spisebordssættet
 • Belysningen
 • Eventuelt en pejs
 • Øvrig dekoration

Vælg et lækkert bord og nogle gode kvalitetsstole fra Arne Jacobsen

Lad os starte med noget så konkret som spisebordssættet. Her foreslår vi et lækkert plankebord, så man får noget af naturen ind i hjemmet. Vælg dertil nogle gode stole, så man sidder behageligt og har lyst til at sidde og nyde tiden med hinanden. Et bud på stole af god kvalitet og med god komfort er stole fra den anerkendte designer Arne Jacobsen.

Arne Jacobsen møbelklassikere tæller mange, blandt andet Svanen og Mågen, men hans største hit er helt klart Ægget. Arne Jacobsen har designet flere typer af stole, herunder også kontorstole. De klassiske stole fra Arne Jacobsen er meget genkendelige, og så udsender de et signal om, at man har styr på sin boligindretning og sit liv.

Gå efter den hyggelige og varme belysning

Belysningen har meget at sige i forhold til stemningen. Vælg derfor en spisebordslampe, der ser hyggelig ud og vælg et varmt lys dertil, til fordel for den kolde udgave. Hav gerne lidt hyggebelysning ved siden af.

En pejs er den ultimative hyggespreder

Er man til levende lys, så er det måske også oplagt at investere i en pejs. En pejs emmer simpelthen af hygge, når man en kold og mørk vinteraften kan sidde og lune sig ved den varme pejs, mens flammerne danser om kap. Dette er både en funktionel investering, men også noget, der virkelig fremmer den ægte, danske hygge. Se mere om markedets mange hyggelige pejse hos Pejseringen.

Husk de små detaljer

Husk også lidt pynt rundt omkring. Farverige blomster er altid en god stemningsspreder. Det samme kan man sige om bløde lammeskind på stolene og nogle flotte malerier eller plakater på væggene. Brug din fantasi og skab et personligt og indbydende hjem.

Læs mere

Bolig

Sådan vælger du den rette madras

Seng

Det er ikke lige let at skulle vælge en ny madras. Der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge mellem, hvilket kan gøre det til lidt af en udfordring. Men der er heldigvis hjælp at hente. Her kan du læse, hvordan du finder den helt rigtige madras.

Besøg nogle forskellige butikker med madrasser i sortimentet

Det er ikke nemt at vurdere en madras, når man sidder og kigger på sin computer eller mobiltelefon. Det er derfor en god idé at besøge et par butikker, der handler med madrasser. På den måde kan du se de forskellige madrasser. Derigennem kan du finde en madras, der passer til dine behov.

Prøv at ligge på madrassen

Det er vigtigt, at du ikke bare nøjes med at kigge på madrassen. Du skal jo trods alt sove på den. Det kan derfor anbefales, at du prøver forskellige madrasser, så du kan finde en, der falder i din smag. Hvis du gerne vil besøge en side, hvor du kan læse alle de informationer, du har brug for om madrasser, så kan det anbefales at tage et kig på bedrenaetter.dk og deres udvalg.

Vælg en god madras til din ryg

Det er vigtigt, at den madras du vælger er god for din ryg. Derfor skal du vælge en madras, der støtter din ryg og er komfortabel at ligge på. Hvis du døjer med rygproblemer, kan det være en god idé at overveje at vælge en justerbar seng.

Du får ofte, hvad du betaler for

Du behøver ikke at vælge den dyreste madras for at være sikker på, at den er af god kvalitet. Men hvis du vælger den allerbilligste madras, er det ikke sikkert, at den lever op til de krav, du stiller til din kommende madras. Det er derfor hensigtsmæssigt at lave et budget og prøve at finde en madras, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Det er også smart at læse anmeldelser af de forskellige madrasser. På den måde får du et praj om, hvilken madras der kunne være den rigtige for dig.

Sådan kommer du af med din gamle madras

Når du køber en ny madras, skal den gamle smides ud. Men det er ikke altid nemt at bakse med sådan en stor genstand. Heldigvis er det nemt at komme af med affald via hjælp fra en skraldebil.

Anbefaling: Skraldebilen: affald København

Når den gamle madras er væk, er du klar til at få den nye skønne madras ind i dit soveværelse. Det kan hurtigt klares.

Læs mere

Bolig

3 gode råd til at vælge den rigtige sofa

Mand slapper af

Sofaen er et utroligt vigtig element i ethvert hjem og er med til at indrette sådan noget som stuen eller værelset. Det er et møbel, som alt andet lige signalerer hygge og glade dage. Der er dog mange modeller derude, så hvordan får du fat i den rigtige sofa? Jo, det gør du ved at følge nedenstående tips.

Vælg den rette størrelse

Sofaer er generelt store møbler – de fylder utroligt meget i en stues landskab. Det gør de ikke mindst, hvis du vælger en sofa, som er udviklet til mange mennesker. Der findes dog også masser af mindre sofaer med plads til 2-3 personer.

Først og fremmest bør du tænke over, om det bare bliver dig og kæresten, som skal bruge den, eller om en hel familie skal kunne opholde sig i sofaen på samme tid. En ny sofa med chaiselong vil tit fylde meget, hvilket kan være problematisk.

At vælge den rigtige størrelse gør det også nemmere at få den til at passe ind. Kunsten er at udnytte stuens plads optimalt, så det ikke er en sofa, som tager al gulvpladsen. Sofaen er vigtig, men bør ikke stjæle alle kvadratmeterne i stuen.

Skal det være praktisk?

Dette spørgsmål er vigtigt at stille sig selv, især hvis man skal vælge en sofa til en mindre bolig, eksempelvis en mindre lejlighed. For når pladsen er begrænset, så er det en god idé at gå efter det praktiske. For dem, som ofte mener, at tingene flyder overalt, så kan en sofa med indbygget opbevaringsrum være en stor fordel.

Måske bor du alene og har derfor mulighed for at klare dig med en sovesofa. Med dette møbel, så kan du slippe for både seng og sofa, som ofte tager rigtig meget plads i boligen. Der er mange gode grunde til at købe en sovesofa.

Husk at prøve sofaen før du køber

Nogle gange kan det være fristende bare at købe det første møbel, man får øje på, når man surfer på nettet. Dette er dog ikke nødvendigvis en god plan. Mål og tekniske specifikationer kan af gode grunde ikke sige så meget om komforten. Derfor skal det nogle gange mærkes på egen krop.

Af ovenstående grund bør du altid prioritere at komme til at sidde i den sofa, som du er ved at vælge, inden du træffer en beslutning. Alt efter din højde og dit eget ønske om, hvor bløde puderne skal være, så kan dét at prøve møblet give et helt nyt indblik. Du kan dog også bare vælge at tage chancen.

Læs mere

Bolig

Fem tips til at lette havearbejdet

Haveglad mand

Det er de færreste, der synes, at havearbejde er sjovt. Derfor vil de fleste gerne lette havearbejdet for sig selv. Det er heldigvis noget, du har adskillige muligheder for at gøre.

Hvis du søger inspiration til, hvordan du kan lette havearbejdet, så er du kommet til det rette sted. Herunder får du nemlig fem tips til at gøre havearbejdet lettere og mere effektivt.

1. Robotplæneklipper

Du bør investere i en robotplæneklipper. Det er én af de mest effektive måder at lette havearbejdet på. Det medfører nemlig at du ikke længere skal slå græsset selv, men blot kan lade robotten om det.

I denne sammenhæng har du mange muligheder. Der findes nemlig mange robotplæneklipper på det danske marked. Én af dem er Husqvarna Automower, så du bl.a. kan finde her.

2. Hold det ved lige

Hvis du sørger for at holde havearbejdet ved lige, så er det ikke nær så krævende hver gang du går i haven. Det er derfor en god idé at gå i haven jævnligt, så du slipper for de tunge omgange.

Ikke dermed sagt at du slipper for at klippe hæk eller luge ukrudt, men hvis du gør det med jævne mellemrum fremfor hver tredje måned, så er det nemmere at have med at gøre.

3. Find en havemand- eller kvinde

Der er mange, der tror, det er dyrt at hyre en gartner eller en havemand- eller kvinde. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være.

Hvis du er træt af at gå i haven, så er det oplagt at finde en person, der kan assistere dig. Du kan med fordel forsøge at finde en person, der arbejder med det som en bibeskæftigelse.

4. Vælg havemaskiner uden ledninger

Der er mange opgaver i haven, der kræver hjælp fra én eller flere havemaskiner. Disse maskiner bør dog ikke være udstyret med en ledning.

I stedet bør du anskaffe en række havemaskiner, der er udstyret med elektrisk eller benzinmotor. På denne måde er du nemlig ikke begrænset af længden på ledningen eller forlængerledningen.

5. Ram det gode vejr

Det er ikke sjovt at lave havearbejde, hvis vejret er skidt. Forsøg i stedet at ramme det gode vejr. Så kan du nyde solens stråler, mens du kan glæde dig over en flot have.

Læs mere

Bolig

Disse danske boligmærker skal du kende

Mand i hjemmet

Mænd har ikke forstand på boligindretning mænd forstår ikke at sammensætte de rette farver – mænd interesserer sig ikke for indretning. Du har med garanti hørt alt dette før.

Ovenstående er naturligvis ikke korrekt. Det er i hvert fald vores indtryk, at flere og flere mænd udviser oprigtig interesse for boligindretning. Det har selvfølgelig betydet, at vi mænd har fået større indflydelse på, hvordan hjemmet skal indrettes. Hører boligindretning til blandt dine største interesser og passioner, så vil du helt sikkert finde denne artikel interessant. I dag vil vi nemlig præsentere dig for en række anbefalelsesværdige danske boligmærker.

House Doctor

House Doctor er lige nu en af de virksomheder, som vækker allermest opsigt inden for boligindretning herhjemme. Faktisk kan man næsten ikke kigge på møbler og boligtilbehør uden at støde på dette mærke. Dét der startede som en familiedrevet brugskunstforretning har efterhånden udviklet sig til en gigantisk international succes. House Doctor bliver i hvert fald forhandlet i utallige forretninger – både online og offline – verden over.

House Doctor boliginteriør og møbler står af gode grunde i høj kurs blandt danske boliginteresserede. Vi har nemlig at gøre med en virksomhed, som gør meget ud af deres produkter i forhold til både design, kvalitet og ergonomi. Dette mærke er derfor værd at tjekke ud, hvad enten man er på jagt efter tæpper, puder, dørmåtter eller noget helt fjerde. Leder du efter et stort House Doctor udsalg, så kan du med god grund klikke på linket ovenfor.

Madam Stoltz

Madam Stoltz er hverken det største eller mest populære boligmærke på markedet. Det er ikke desto mindre et mærke, der er værd at kende til. Det bornholmske designfirma står nemlig bag en verden af skønne produkter til hjemmet bestående af både puder, tasker, lysestager, tæpper, julepynt og mange andre fine ting.

Er du til den stilrene og klassiske indretningsstil, så er det meget sandsynligt, at du vil kunne lide tingene fra Madam Stoltz. De byder nemlig på nogle henrivende designs, som vil tage sig godt ud i de fleste danske hjem. Tjek deres produkter ud via nordhjem.dk, som er garant for en god handel, når det kommer til boligtilbehør.

Maileg

Maileg er den sidste nævneværdige producent af boligtilbehør i denne omgang. Dorthe Mailil er kvinden bag firmaet – et efterhånden kendt ansigt herhjemme. Hun har blandt mange andre præstationer skabt enorm glæde og hygge gennem et unikt nisseunivers. Foruden de søde nisser er der mulighed for at købe gavepapir, legetøj og interiør fra Maileg. Maileg er et specielt mærke på mange områder, hvorfor det i høj grad er en smagssag, om man kan lide deres produkter eller ej.

Maileg forhandles – ligesom de andre nævnte mærker – på nettet til konkurrencedygtige priser. Tjek evt. udvalget ud, hvis du ikke allerede kender til de mange spændende produkter.

Læs mere

Populære indlæg