Følg os

Kærlighed

Sådan gør man lagengymnastik til en behagelig oplevelse for begge parter

Ægte kærlighed

Lagengymnastik, sex og samleje. Kært barn har mange navne. Det afgørende er ikke, om du bruger det ene eller andet udtryk. Det er langt vigtigere, at du gør dig tanker om, hvordan du kan gøre sex til en god oplevelse for både dig og din partner. Sex er nemlig ikke noget, som skal overstås. Det skal til gengæld være sjovt, spændende og på alle mulige måder rart.

Her på redaktionen beskæftiger vi hverken sexologer eller parterapeuter. Alligevel tillader vi os at komme med en lang række tips til at skabe et velfungerende sexliv. Du kan gøre brug af vores guldkorn allerede i dag.

Hastværk er lastværk

– også når det kommer til sex og kærlighed.

Man lyver for sig selv, hvis man undskylder sit utilfredsstillende sexliv med, at man ikke har tid nok. Ligesom det gør sig gældende for alt andet, så handler det nemlig om prioriteringer. Man kunne jo for eksempel bruge tiden, hvor man ser film og serier på at være intim med sin udkårne. Der er trods alt ingen film eller serier, som kan hamle op med lidenskabelig sex, hvor begge parter bliver tilfredsstillet. Er du enig, så bør du fremadrettet tænke over, hvordan du prioriterer din tid.

Acceptér din partners grænser

Skal du ikke kun gøre sex til en god oplevelse for dig selv, men også for din udkårne, så er det alfa og omega, at du accepterer hendes grænser. Det er for eksempel ikke alle kvinder, som holder af at blive revet i håret eller holdt fast under sex. Skal der prøves grænser af, så er det vigtigt, at begge parter er med på det. Ellers kan det ende med at blive en dårlig oplevelse.

Brug masser af smørelse

Med smørelse mener vi naturligvis glidecreme.

De fleste voksne kan nikke genkendende til, at sex tit og ofte bliver en bedre oplevelse, når der er glidecreme involveret. Det gør nemlig det hele lidt mere smooth og behageligt. Man bør ikke mindst bruge glidecreme for kvindens skyld, da ikke alle kvinder er i stand til at producere nok smørevæske, som også kaldes skedesekret eller skedevæske. Der er sågar mange kvinder, som døjer med skedetørhed, som er et udbredt problem blandt især midaldrende kvinder. Disse kvinder vil også kunne opnå stor gavn af glidecreme.

Giv dig hen

At give sig hen til sex er for mange mennesker lettere sagt end gjort. Det er ikke desto mindre noget, man bør øve sig på, da det vil gøre, at man nyder det i langt højere grad. At give sig hen handler om at glemme alt om tid og sted for en stund. Smid alle bekymringerne væk og nyd øjeblikket – så bliver det en bedre oplevelse for både dig og din partner.

Tag en snak med en sexolog

Er du ikke tilfreds med dit sexliv, men har du svært ved at gennemskue, hvad der går galt, og hvad du kan gøre anderledes, så bør du tage kontakt til en sexolog. Du kan evt. tage din partner med til konsultationen, da der som bekendt skal to til en tango. Måske skal der ikke mere end én konsultation til at gøre drømmen om et bedre sexliv til virkelighed.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *