Følg os

Bolig

Indret dig glad

Indret dig glad

Hjemmet er din egen personlige boble, og derfor skal du også føle dig godt tilpas, så der er rart at være. Uanset om du bor i en utæt kælderlejlighed eller en lys penthouse ved havnen, er der en hel del ting du kan gøre for at indrette dig glad. Det kræver en smule tid, samt at du ved, hvad din stil er eller i det mindste hvad du selv synes er flot.

Sørg først og fremmest for at investere i møbler, der gør dig glad, og som du kan bruge i mange år. Det kan godt betale sig at købe basismøbler af høj kvalitet, som du får mange ganges brug ud af. Overvej hvilke møbler du bruger mest. Det kan eksempelvis være din seng, sofa eller dit spisebord. Mangler du inspiration, kan du på Unoliving se møbler og eksempler på indretning i alle husets rum. Find hjemmesiden her og lad dig inspirere til dit næste indkøb. Her finder du også sjove nipsting, der kan være med til at gøre dit hjem mere personligt og rart at være i.

Brug fortrydelsesretten eller genbrug

Hvis ikke du har lyst til, at dit hjem skal ligne en side revet ud af et boligkatalog, eller bare hvis budgettet ikke er der, kan du med fordel gå på jagt i genbrugsbutikkerne i dit lokalområde. Ofte er der mange penge at spare på fine møbler, der har et par gode leveår i bagagen endnu. Det er selvklart, at ikke alt vil falde i din smag, men det er en sjov og billig måde at gøre dit hjem mere personligt på og en oplagt mulighed for at prøve nogle forskellige stilarter af, uden du skal knække sparegrisen over på midten.

Er du eksempelvis i tvivl om, hvorvidt teaktræ er noget for dig, kan du i genbrug finde fine møbler i teak og se, om det er noget for dig. Hvis genbrug ikke er noget for dig, men du gerne vil prøve samme taktik i en reel indretningsbutik, så er der altid fortrydelsesret og du kan derfor aflevere møblerne retur, hvis du finder ud af, de ikke passer ind i dit hjem.

Smid ud eller byt

At skille sig af med møbler eller nipsting er for nogle mennesker en akilleshæl, men det er en god måde at skabe ro og glæde på derhjemme. Forsøg derfor at gøre det til en vane at smide noget ud eller forære det væk, når du kommer hjem med noget nyt. Det er de færreste mennesker, der har brug for hvide Lyngby vaser nok til at afspise en mindre københavnsk forstad. Du kan også forsøge at bytte dig frem til nye ting til hjemmet.

Et andet godt tip til at indrette dig glad, er ved at lade døren stå åben og lukke humor ind. Det kan du eksempelvis gøre gennem sjove billeder fra dit liv eller med en anderledes citatplakat fra det danske designfirma, Dialægt. Her finder du sjove plakater, du med garanti kan relatere til eller kender nogle der kan. Her finder du de mest brugte sætninger fra crossfitteren, gameren, moren eller faren og mange flere, så der er med garanti noget du kan relatere til og som vil få dig til at trække på smilebåndet. De sjove citatplakater vil med garanti gøre din indretning mere sjov og være med til, at du indretter dig glad.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *