Følg os

Oplevelser

Gør din elskede båd klar til en ny sæson

Mand og båd

Ønsker du at gøre din båd klar til den kommende bådsæson? Mangler du viden og inspiration herom? I givet fald er du kommet til de rigtige. Her på siden underholder vi rigtig mange mandlige bådejere, hvorfor vi finder det relevant at skrive en artikel om klargøring af både. Indholdet vil helt sikkert falde i din smag, uanset om du ejer en stor eller lille båd, og uanset hvor ofte du sejler. Årets bådsæson er for længst startet, men det betyder ikke, at det er for sent at klargøre båden. Lad os hjælpe dig lidt videre.

Disse redskaber skal du bruge til vedligeholdelsen

At vedligeholde en båd kan være både dyrt og tidskrævende. Du er dog ingenlunde tvunget til at bruge hele din formue på vedligeholdelsen.

I dag findes der op til flere firmaer, som beskæftiger sig med klargøring af både. Der er dog også mulighed for at gøre det selv, hvis man ikke føler, at økonomien rækker til professionel assistance. Det er ganske rigtigt dyrt at købe de mest anvendelige redskaber, men på sigt skal du nok kunne tjene investeringen hjem, idet du sparer mange penge ved at gøre det selv. Som udgangspunkt kan du klare dig med følgende redskaber:

  • Slibemaskine
  • Sandpapir
  • Slibesvamp
  • Diverse tilbehør (bl.a. beskyttelsesdragt, handsker m.v.)

Polering af båd er en disciplin, som langt de fleste kan lære at mestre. Du behøver ingen længere uddannelse eller kursus, men kan i stedet nøjes med at se videoer på nettet. Der findes rigtig mange fine videoer om netop bådpolering – flere af dem er sågar dansksprogede.

En slibemaskine er uden tvivl den vigtigste, men også den dyreste investering. En sådan maskine kan snildt løbe op i 5.000 kroner, hvorfor du måske lige skal have gennemgået dit budget, inden du tager på shopping. Du kan evt. købe en brugt slibemaskine, hvis priserne på de nye maskiner ikke matcher dit budget. 5.000 kroner er trods alt rigtig mange penge.

Hos anviste forhandler kan du købe alt til din båd til formidable priser. Du får fri fragt ved køb over 1.000 kroner, hvorfor det kan være fordelagtigt at købe stort ind.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *