Følg os

Biler

Få mere bil for pengene med disse råd

Har du en helt specifik drømmebil, som du inderligt ønsker at kunne køre rundt i fremover, men hvor prisen herhjemme simpelthen er så absurd høj, at du ikke kan komme i nærheden af den inden for de næste par år? Det er desværre hverdag for rigtig mange bilglade danskere. Derfor har vi valgt at kigge nærmere på, hvordan det er muligt at få mere bil for pengene.

Bør du købe eller lease bilen?

Det er naturligvis en selvfølge, at købet af en bil kræver en markant større investering, end hvis man blot ønsker at lease den. Derfor kan der ikke herske tvivl om, at ønsker du ikke at skulle punge ud med mere end højst nødvendigt her og nu, så kan privatleasing være det rigtige valg.

Du kan se eksempler på biler, som du på nuværende tidspunkt kan privatlease på følgende danske hjemmeside: https://leasebil.nu/ 

Leasing har både fordele og ulemper. Disse kan du læse meget mere om hos førnævnte leasingvirksomhed. Ofte er det dog muligt at skræddersy en løsning, som egner sig perfekt til dine behov.

Skal du købe? Så bør du overveje at købe brugt

Der er en ældgammel påstand om, at spritnye biler lider den største afskrivning, så snart de forlader bilforhandlerens grund. Hvorvidt dette er sandt eller ej, vil vi gerne gøre dig klogere på. Realiteten er nemlig den, at en spritny bil bliver gevaldigt mindre værd, så snart den har kørt sine første kilometer. Derfor kan du med fordel overveje at købe en bil, der har et par år på bagen, og hvor den første store afskrivning er indtruffet.  

Du kan endvidere overveje, om det kan betale sig at importere bilen fra eksempelvis Tyskland. Det afhænger meget af bilmodellen, men flere og flere danskere har taget denne metode til sig.

Det er også muligt at importere biler fra andre europæiske lande for efterfølgende at få et leasingselskab til at finansiere bilen for dig. Det er dog en mere teknisk snak, som vi ikke vil komme yderligere ind på i denne omgang.

Er du blevet afklaret? Ellers kan du søge assistance hos en erfaren rådgiver – for eksempel gennem et leasingselskab.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *