Følg os

Biler

Få drømmebilen med flexleasing

Lamborghini

Det har aldrig været mere realistisk og få den bil, du altid har drømt om. Med flexleasing er det blevet billigere at få drømmebilen, da du ikke skal betale den fulde registreringsafgift på én gang. Med flexleasing skal du betale en lille procentdel af registreringsafgiften, i den periode du ønsker at havde bilen på plader. Dette er også kendt som punktafgift. Flexleasing er de senere år, blevet yderst populært, hvilket også har resulteret i, at vi ser flere danskere køre i deres drømmebiler.

Men hvad er flexleasing egentlig?

Flexleasing er en finansiel leasingkontrakt, der minder mest af alt om at eje en bil selv, men der er dog nogle væsentlige forskelle. Med flexleasing er det leasingselskabet, der står som ejer af bilen, og du vil blive angivet som bruger af bilen, hvilket vil sige, at leasingtager må bruge bilen til det, der ønskes. Som tidligere skrevet minder flexleasing mest af alt om at eje bilen selv, hvilket også betyder, at det er leasingtager, der skal betale alle udgifter til reparationer, service, dækskifte, og hvad der ellers må komme af uforudsete regninger. Med en leasingkontrakt skal du betale månedlige leasingydelser samt en evt. engangsydelse. Derudover skal du være opmærksom på restværdien i leasingkontrakten, da det er den værdi bilen skal sælges til efter endt leasing. Det er dig som leasingtager, der skal sælge bilen, når leasingperioden er slut. Det er derfor vigtigt, at restværdien er realistisk.

Fordele ved flexleasing

Den største fordel ved flexleasing er, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet skal registreringsafgiften betales i små rater, i de måneder bilen er på plader. Dette giver en økonomisk besparelse, der gør flexleasing mere attraktivt end traditionelt køb af bil. Dette giver også en række andre fordele såsom; billigere forsikring og mindre værditab på bilen på baggrund af, at forsikring og værditab bliver beregnet ud fra bilens værdi uden registreringsafgift.

En anden stor fordel ved flexleasing er, at du heller ikke skal foretage et banklån til en bil, så du slipper for at stifte gæld. Leasingselskabet har sikkerhed i bilen, hvilket giver en lavere engangsbetaling med flexleasing, end det du ville få ved et traditionelt bilkøb med finansiering. Typisk er engangsbetalingen på flexleasing på omkring 5-10 %, hvorimod engangsbetalingen ved traditionelt bilkøb med finansiering er på omkring 20 % af bilens værdi.

Få op til 3 gratis tilbud på din drømmebil på Goleaseit.dk

Synes du, at det er uoverskueligt og tidskrævende at finde den rette leasingkontrakt? Så findes der en online tjeneste, der hedder Goleaseit.dk, hvor du kan udfylde en formular på deres hjemmeside på din ønskede leasingkontrakt. Derefter bliver din efterspørgsel sendt ud til Goleaseit.dk’s netværk af leasingselskaber, der derefter sender tilbud på en leasingkontrakt ud fra dine ønsker. Du modtager op til tre gratis og uforpligtende tilbud på leasing, og når du har modtaget alle tilbud, er der blot tilbage at vælge den leasingkontrakt, der passer dig bedst.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *