Følg os

Tøj / skønhed

Ure for rigtige mænd – en guide

Ure for rigtige mænd – en guide

Hvis du står og tænker, at du gerne vil til at gå med et ur, så er du kommet til det rette sted. For et er at sidde på Golde Times’ hjemmeside og kigge på ure og smykker – noget andet er at føre det ud i livet.

For hvordan går man egentligt lige med et ur? Hvad skal du tænke over? Det kan du lære meget mere om nedenfor!

Sportsuret til det afslappede look

Man kalder det flere steder for et sportsur, men det betyder ikke, at det er lavet kun til dig, der dyrker sport. Det betyder bare, at det ofte har en del funktioner og fylder lidt.

Sådanne ure vil være meget passende i mere afslappede situationer, hvor man ofte tænker funktion lidt mere end form. De kan stadig være utroligt smukke, men lægger ikke vægt på udseendet på helt samme måde, som den næste form for ur gør.

Uret til dress

Et dress ur, ikke at forvirre med ridesporten ”dressur”, er designet til det helt fine dress.

For der var engang, hvor det at gå med et ur ikke bare var noget, som man lige gjorde. Det var til de fine middage og store fester, hvor uret blev sat på håndleddet. Således har man altså en hel type ur, som ikke er så funktionelt, som det er fint.

Disse ure er kendetegnet ved, at de ofte er lidt simplere i deres design. Dette hentyder til både farvevalg, såvel som andre ekstra funktioner. Derudover, så vil de ofte være relativt små i forhold til sportsurene.

Hvordan passer man et ur til et jakkesæt?

At have et ur på til et jakkesæt er mere en kunst, end man lige skulle tro. Faktisk er der nogle meget vigtige ting at huske på, når det kommer til dette!

Når du har din arm lige ned, så skal uret være dækket af ærmet – cirka ¾ af uret skal være dækkede her. Det er faktisk først, når du bøjer armen, at uret skal kunne ses direkte.

Samtidig, så er det vigtigt, at uret ikke er for stort til, at det ikke kan komme ind under ærmet. Det er netop derfor, at dress ure, som man kan købe hos Golden Times, er så vigtige. De er designet til netop dette formål.

Til sidst er det vigtigt at huske på, at remmen skal sidde godt. Det er ligesom et jakkesæt i denne forstand, for når det sidder godt, så lægger andre mærke til det

Leg med remmen

Remmen skal sidde godt – men du behøver ikke altid bruge samme rem. Der findes mange muligheder, så du hele tiden kan personliggøre dit ur.

De sorte læderremme og dem af stål er nærmest som skabt til de mere formelle middage, hvor brunt læder kan være mere afslappet. Sådan noget som gummi er udviklet specifikt til sport, hvor det betyder noget, at uret sidder helt fast.

Kort sagt, så er der altså lidt mere til at gå med ur end bare at købe det på Golden Times og så tage det på – men det er også en god start!

Læs mere
1 kommentar

1 kommentar

 1. MinushiBlog

  24. august 2021 at 14:12

  Uret står skarpt til det jakkesæt dér!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj / skønhed

Bambus tøj ventes at vinde frem i 2020

Bambus t-shirts

Bambustøj bliver hele tiden mere og mere populært verden over. Bambus er som tøjmateriale særlig skånsomt mod naturen og derfor meget miljøvenligt. Flere og flere bliver i disse år bevidste om miljøet, og mange vælger derfor at investere i tøj lavet af materialer, der er mere bæredygtige og skånsomme.

Bambusstrømper til mænd er en oplagt gaveidé

Er du træt af at gå i strømper, der bliver nedslidte eller af andre grunde går i stykker efter kort tid, eller kender du en mand, der godt kunne tænke sig strømper i bedre kvalitet? Så er svaret bambusstrømper.

Med bambusstrømper er du garanteret den allerhøjeste materialekvalitet, og samtidig kan du have god samvittighed over for klimaet, da bambusstrømper nemlig er et klimavenligt alternativ til almindelige strømper. Ofte vil en bambusvare være håndhæklet, hvilket igen sikrer en god kvalitet.

Har du først prøvet bambusstrømper, vil du med høj sandsynlighed ikke gå tilbage til andre slags strømper. Kender du en mand, der intet har imod bløde pakker, er bambusstrømper absolut en oplagt gaveidé. Klik her for at se udvalget af bambusstrømper til mænd.

Bæredygtige underbukser

Bambus tights og underbukser til mænd er et hit

Ukomfortable underbukser eller tights af dårlig kvalitet er noget, der i høj grad kan være en plage i hverdagen. Bambus underbukser og tights kan løse dette problem, da bambusmaterialet består af mange gode egenskaber, der kan øge din hverdagskomfort.

Der er mange fordele ved at vælge bambus fremfor andre materialer. Blandt andet har bambus en lugthæmmende effekt, og dermed bliver du fri for ubehagelige luftgener, samtidig med at materialet er antibakterielt.

Klik her for at se udvalget af både bambus tights og underbukser.

Bambus t-shirts til mænd passer til alle garderober

T-shirts er et must-have i alle garderober, da t-shirts kan sammensættes og bruges til både hverdag og fest. Dog kan t-shirts være af meget svingende kvalitet, da alle materialer ikke nødvendigvis er lige holdbare. Hvis du vil investere i slidfaste t-shirts, som du vil kunne bruge i lang tid, er det en god idé at investere i bambus t-shirts.

En bambus t-shirt kan fås i mange forskellige farver og variationer, såsom med den klassiske rundhals eller v-hals. Du kan således med stor sandsynlighed finde en bambus t-shirt, der passer til dine stilmæssige præferencer og behov. Ikke nok med at du altid er sikret et stort udvalg inden for bambus t-shirts, kan du også glæde dig over at have ren samvittighed, da bambus t-shirts kræver langt mindre naturmæssige ressourcer end eksempelvis t-shirts i bomuld. Er du nysgerrig på bambus t-shirts, så klik her og få overblikket over de mange forskellige muligheder.

Læs mere

Tøj / skønhed

God idé at handle eksklusive ure på nettet?

Rolex

Enhver mand bør gå op i sin stil og sit udseende – hvis du spørger os. Du skal ikke kun gøre noget ud af dig selv for at imponere kollegaerne, vennerne og familiemedlemmerne, men også for din egen skyld. Du vil nemlig sandsynligvis opdage, at du får det bedre med dig selv, hvis du prioriterer dig selv i hverdagen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har udset dig et eksklusivt ur eller et flot jakkesæt.

Et ur er ikke nødvendigvis den direkte vej til lykke – om ikke andet vil du helt sikkert kunne gøre noget godt for dit outfit og dit humør. I første omgang vil vi gerne svare på, om det i virkeligheden er en god idé at handle eksklusive ure på nettet. Vi vil i den anledning komme ind på mulige udfordringer, og hvordan du bedst muligt undgår alm. faldgruber.

Det foregår som regel helt smertefrit – og fordelene er mange

Eksklusive ure er blevet handlet på nettet i adskillige år. Lige nu er der ikke mindst stor interesse for Daniel Wellington, Rolex, Omega, Michael Kors og Skagen, som er nogle af de mest populære urmærker overhovedet. Handler du hos de rigtige forhandlere, så vil handlen som hovedregel gå helt smertefrit. Værre kan det dog udvikle sig, hvis du ender med at shoppe på en suspekt webshop, som drives af mindre reelle folk. Der opleves bl.a. massive problemer med salg af falske ure. Derfor er det bestemt en god idé at være på vagt.

Her på redaktionen har vi altid været tilhængere af at shoppe på nettet. Derfor ser vi ikke noget problem i at handle ure her. Der findes rigtig mange fysiske guldsmede, men benytter du dig af online shopping, så opnår du følgende unikke fordele:

 • Udvalget er meget stort
 • Du kan shoppe døgnet rundt
 • Du kan kigge på ure i fred og ro (ingen assistent / sælger til at puste dig i nakken)
 • Du kan sammenligne priser på det ønskede ur

Især sidstnævnte fordel kan være guld værd. For eksempel vil Rolex herreure kunne variere markant i pris fra forhandler til forhandler. Samme model kan svinge flere tusinde kroner i pris på tværs af forhandlerne, hvorfor det ikke er underordnet, hvor man køber det. Foruden prisen skal du tage højde for aktuelle lagerstatus og ikke mindst den forventede leveringstid.

Læs mere

Tøj / skønhed

Kunsten at rocke et jakkesæt

Glad mand i jakkesæt

Alle kan bære et jakkesæt med stil. Det handler bare om at vælge det rette. Derudover er det vigtigt, at man forstår at fremstå selvsikker. Kunsten at rocke et jakkesæt kan være svær, men bestemt ikke umulig, at mestre. I dag vil vi klæde dig godt på ved at forkæle dig med en masse tips og tricks samt inspiration. Endvidere vil vi præsentere dig for en anbefalelsesværdig forhandler af accessories til mænd.

Et skræddersyet jakkesæt bør være at foretrække

Er du på udkig efter et nyt jakkesæt, fordi du gerne vil fremstå trendy og selvsikker til hverdag og fest, så vil vi gerne slå et slag for, at du vælger et skræddersyet et af slagsen. Du skal vælge et skræddersyet jakkesæt af den simple grund, at det sidder pænere og dermed får dig til at fremstå mere moderne. Det vil ikke kun have en positiv indvirkning på din stil og din udstråling, men også din komfort. Faktum er nemlig, at man føler sig bedre tilpas i tøj, som sidder knivskarpt, hvad enten det drejer sig om joggingtøj, jakkesæt eller badetøj.

Et skræddersyet jakkesæt koster måske lidt mere end det gennemsnitlige jakkesæt, men spørger du os, så er pengene givet godt ud. Du er nemlig sikret et jakkesæt, som vil sidde pænt i adskillige år, hvis du altså ikke taber dig eller modsat tager mange kilo på. Sidder dit jakkesæt ikke så godt, som det gjorde for fem år siden, fordi du har smidt nogle overflødige kilo, så har du naturligvis mulighed for at få syet det ind.

Husk også tilbehøret

Der er delte holdninger til, om et jakkesæt kan stå alene eller ej. De fleste kan dog nikke genkendende til, at det er muligt at sætte prikken over i’et med et slips eller en butterfly. Dette tilbehør kan du købe på anviste link. Når vi taler tilbehør til jakkesæt, så er det også relevant at fremhæve slipsenålen og lommekluden, som i den grad tager sig godt ud til festlige lejligheder. Det er helt op til dig, hvor meget og hvilket tilbehør du køber.

Find strygejernet frem

For at rocke et jakkesæt skal du naturligvis bære en nystrøget og pæn skjorte. Der er trods alt ikke noget, som kan trække ned på et outfit som en krøllet og beskidt skjorte. Derfor anbefaler vi dig at finde strygejernet frem, så du kan sammensætte et outfit, som dine venner og bekendte vil beundre.

Som regel vil tætsiddende skjorter i neutrale farver som sort, hvid, lyseblå og grå passe bedst til jakkesæt. Dog er der ingen regler uden undtagelser, når det kommer til farvekombinationer. Har du for eksempel købt et sort jakkesæt, så kan du peppe dit outfit lidt op ved at trække i en lyserød eller lilla skjorte. Det er sundt at være vovet en gang imellem.

Læs mere

Sponsoreret

Disse smykker hitter blandt danske mænd

Stilet herre

Lad os med det samme aflive en meget udbredt myte; smykker er kun for kvinder.

I dag bruger de fleste danskere smykker – i enten højere eller mindre grad. Det gælder naturligvis også mænd i en bred aldersgruppe. Selvom efterspørgslen på herresmykker er stor, så er det ikke nogen hemmelighed, at ikke alle smykker er lige populære. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på, hvilke smykker der står i høj kurs hos moderne mænd i øjeblikket. Det kan måske give dig en smule inspiration til, hvilke smykker du skal købe næste gang.

Læderarmbånd

Sætter du pris på et moderne og råt look? I givet fald kan vi varmt anbefale dig at udforske det store udvalg af læderarmbånd, som er at finde på nettet.

Man går som udgangspunkt aldrig helt galt i byen med et læderarmbånd om håndleddet. Dog skal du være bekendt med, at der er stor forskel på læderarmbånd. De findes ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige farver, kvaliteter og meget mere. Et sikkert valg vil, ifølge os, være et sort læderarmbånd med en trendy metallukning. Du kan med god grund kigge lidt nærmere på de mange herresmykker fra marjoe, hvis du har brug for yderligere inspiration til dit valg af armbånd e.l. Marjoe.dk fører et stort udvalg af smykker til mænd, hvorfor denne digitale forhandler er et besøg værd.

Biker ringe

Biker ringe er tilegnet den maskuline og rå herre, som ikke er bange for at fremhæve sin rå side. Selvom biker ringene byder på et råt look, så behøver man hverken at være biker eller tatoveret for at bære en sådan ring. Faktisk vil langt de fleste mænd kunne bære en biker ring. Det gælder bare lige om at finde den helt rigtige. Dette kan ofte være lettere sagt end gjort, da udvalget af biker ringe er større, end man lige regner med.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, og vil du gerne give dit look lidt kant, så vil vi mene, at du gør rigtigt ved at investere i en biker ring. Læn dig tilbage og nyd de mange skønne designs i dag.

Perlekæder

Er en perlekæde et must-have eller et nice-to-have?

Det vil vi lade dig om at vurdere. Uanset hvad du kommer frem til, så kan vi fortælle, at perlekæderne er et hit blandt især unge mænd. Perlekæderne bæres ikke kun af almindelige danskere, men også af skuespillere, sangere og mange andre kendisser. Ønsker du derfor at gå klædt ligesom de kendte, så kan du med god grund bestille en perlekæde i dine foretrukne farver.

Læs mere

Tøj / skønhed

Guide til det rette jakkesæt

Guide til det rette jakkesæt

Er du forvirret over det store udvalg af jakkesæt og habitsæt, som findes på markedet? Hvad skal man have på, på jobbet og hvad er forskellen på hverdag og fest? Her følger en guidelinje over de spørgsmål, som er relevante at stille sig selv, inden du investerer i et jakkesæt.

Se dit jakkesæt i en social kontekst

Inden du investerer i et dyrt jakkesæt, er det relevant at spørge sig selv om, hvilket formål man skal bruge sit jakkesæt til. Skal du bruge dit jakkesæt/habit i arbejdsrelaterede sammenhænge, er der tit større rum til at lege lidt med materiale, farve og mønstre. Desuden er komfort en vigtig faktor i valg af arbejdsuniformen. Dit jakkesæt skal sidde godt og være behageligt, hvis du skal have det på en hel dag. Det må gerne signalere professionalisme og helst uden at være kedeligt. Leg med kombinationen af cowboybukser og habitjakke og vær ikke bange for at skille dig ud. Sort, mørkeblå og grå er tit farver, som går igen, når man skal vælge sig et godt sæt til jobbet. Det er super fint med et basis sæt i dit klædeskab, men vær ikke bange for at ryste posen en smule. Køb et jakkesæt i en lysere blå eller vælg et sæt med en stribe eller tern i stoffet. Den velklædte og modige forretningsmand er også ham, som eventuelle kunder og samarbejdspartnere husker.

Til fest

Skal du til fest er et jakkesæt altid en god ide. Igen er det vigtigt at tænke over den kontekst, som du skal bære dit jakkesæt i. Skal du til bryllup eller er du inviteret til nytårsfest, så er en smoking altid det passende valg, medmindre andet er anført på invitationen. Igen er det vigtigt at have sine værter i mente. Til det afslappede bryllup kan et enkelt jakkesæt også være en god ide. Er der ikke anført en dresscode på din invitation, så er det altså op til din mavefornemmelse. Nogle gode tommelfingerregler er dog altid at gøre sit bedste. Vær ikke bange for at gå all ind og hav det sjovt med det.

Tænk over snit og signal

Når du står og prøver dit jakkesæt eller habit, så er det vigtigt at tænke over snittet. Stil er individuelt og en vigtig måde at sende de rette signaler på. Tænk derfor over, hvilke signaler snittet på din jakke og bukser sender. Skal du have et jakkesæt, som både går til hverdag og fest, så vælg et jakkesæt, som ikke stikker for meget i bestemte retninger, hvad angår snittet. Du risikerer bare at sende de forkerte signaler. Vælg i det tilfælde et sæt, som fremmer din positur, uden at der er risiko for at sættet går af mode til næste sæson. Tit er det ikke et sæts farver og mønster, som afgør om noget er på mode. Det er i de fleste tilfælde snittet og det er derfor vigtigt at vælge et klassisk snit, hvis dit jakkesæt skal holde over flere sæsoner. Er du derimod en, som bruger mange sæt og som ikke er bange for skiftende tendenser, er det bare at kaste sig ud i de forskellige snit.

Læs mere

Tøj / skønhed

Opgradér garderoben til de kolde vintermåneder

Vintervejr

Vi går så småt ind i de kolde vintermåneder, hvor sommertøjet må pakkes væk, og de varmere tøjartikler findes frem. De tunge jakker skal bruges dagligt og handsker samt halstørklæder er næsten et must, når man bevæger sig ud af ens hjem de kolde morgener.

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på, hvordan vi ser den optimale opgradering af garderoben til de kolde vintermåneder.

Bambus tøj er blevet det nye sort

Du har måske ikke hørt om tendensen før – til trods for en stigende popularitet herhjemme. Det populære bambus tøj, der er kendt som værende noget af markedets blødeste og mest behagelige tøj at have på, er et perfekt valg af påklædning til de kolde vintermåneder. Udvalget af bambus tøj tæller alt fra underbukser og strømper til undertøj.

Er du derfor i tvivl om, hvad den næste behagelige investering skal være, så kunne bambus tøj meget vel være det helt rigtige valg.

Find en jakke af ordentlig kvalitet

Man kan ofte fristes til at vælge en vinterjakke, der ikke er alt for dyr. De fleste gange kan det være et fint valg, men desværre ses det også ofte, at de billigere jakker ikke er af høj nok kvalitet, hvilket resulterer i, at kulden trænger igennem. Idéen med en vinterjakke er naturligvis, at man skal kunne holde kroppen varm, og derfor slår vi et slag for, at man trods alt investerer de få kroner ekstra for at være sikker på, at kroppen kan holde sig varm, selv på de koldeste dage.

Investeringen i en vinterjakke skal endvidere ses som en længerevarende en af slagsen. Ofte vil en god vinterjakke kunne bruges i mange år frem, og derfor skal man ikke se det som en udgift, som skal gentages igen næste år.

Hold fødderne varme med nye støvler

Har man ikke et par ordentlige støvler, så kan vintermånederne godt gå hen at føles lange. Når først fødderne er begyndt at fryse, kan der være lang vej til kropsvarme igen. Derfor er det vigtigt, at du formår at finde nogle vinterstøvler, som dels kan holde dig varm, og som dels er behagelige at gå i. Du kan endvidere også overveje, om ikke en kombination af nye støvler og bambus strømper er den optimale måde at holde fødderne varme på.

Ønsker du at spare penge, så kan vi anbefale at købe dit tøj på nettet. Her vil du ofte kunne opleve store besparelser set i forhold til de fysiske tøjbutikker.

Læs mere

Tøj / skønhed

Klæd dig godt på til den kommende vinter

Vintertøj til mænd

Som dansker må man affinde sig med lave temperaturer og nedbør i forholdsvis store mængder – næsten hele året rundt. Især vinteren kan være hård, men med den rette påklædning behøver det ikke blive en trist tid.

I denne artikel hjælper vi dig med at klæde dig på til den kommende vinter, som nærmer sig med hastige skridt. Du bliver med vores hjælp klædt varmt og komfortabelt på – fra top til tå.

Fodtøj

Lad os starte nedefra – med fodtøjet.

Det er både ubehageligt og kritisk for helbredet at have kolde fødder, hvorfor man bør købe et par varme og lette vinterstøvler. Der findes rigtig mange forskellige vinterstøvler, så hvilke skal du dog vælge? Vores råd går på at investere i vandafvisende støvler med foer. Det skal jo gerne være sådan, at du kan holde både sne og kulde væk fra dine fødder. Sæt evt. prikken over i’et med et par uldstrømper. De tynde ankelstrømper er jo ikke ligefrem egnet til den danske vinter.

Benklæder

Dine ben skal selvfølgelig også holdes varme. Her kommer benklæder ind i billedet.

Om vinteren bør man selvsagt holde sig til langbukser, som gerne må være ekstra tykke og varmeafgivende. Dog skal de naturligvis ikke være så varme, at man ikke kan holde ud at have dem på indendørs.

Kan du ikke holde varmen i dine langbukser? Så kan du skrue op for varmen og komforten med et par overtræksbukser eller skibukser. Det bør du gøre, hvis du skal gå eller cykle på arbejde. Skal du blot sidde i en bil, kan du formentlig klare dig uden.

Jakker og trøjer

Vi fortsætter lidt opad – til overkroppen. Den skal også pakkes godt ind.

Det sikre valg er at trække i en tyk t-shirt, en blød sweater og en ekstra varm vinterjakke. Sidstnævnte del – vinterjakken – er uden tvivl den vigtigste. Det er nemlig mere eller mindre umuligt at holde varmen om vinteren, hvis man ikke er iklædt en vinterjakke.

Parajumpers – italiensk tøjbrand – har måske en jakke efter din smag. Deres jakker har i hvert fald været et hit i mange år og bliver det helt sikkert også i år. Du kan finde den rette Parajumpers jakke på nettet, hvis du ligesom mange andre danskere er tilhænger af deres tøj.

Tilbehør

Slutteligt skal vi kigge på tilbehøret.

Der findes en del forskelligt vinterligt tilbehør. Blandt det mest anvendelige tilbehør er det på sin plads at fremhæve følgende:

 • Handsker
 • Hue
 • Halstørklæde

Et godt alternativ til den traditionelle hue er ørevarmeren, som findes i en verden af farver og størrelser. Hvilken form for hovedbeklædning er du mest til?

Læs mere

Tøj / skønhed

Cluse Watches har succes på det danske urmarked

Business

Det er ikke ofte, at man hører de helt store succeshistorier fra det danske urmarked.

Jovist, mærker som Rolex, Hublot og Daniel Wellington har naturligvis hver deres historie, og populariteten er ikke til at tage fejl af, men det er ikke ofte, at vi urentusiaster kan klappe i hænderne over nyere og mindre kendte mærker, der gør det godt. Det kan vi dog nu; Cluse Watches oplever nemlig eksplosiv vækst på det danske urmarked, og det er med yderst god grund.

Tidløst design og fordelagtige priser har banet vejen for succes

Med priser der er til at komme i nærheden af for alle, og designs som ikke går af mode de første mange år, har Cluse Watches fundet en fast plads på det danske marked. Derudover er urene yderst velegnet til både mænd og kvinder, hvilket har været med til at skubbe populariteten i den helt rigtige retning.

Selvom det højst sandsynligt ikke er nødvendigt, så tilbyder Cluse Watches 2 års garanti på deres ure. Du er derfor sikker på, at du modtager et ur, der kan benyttes uden bekymringer.

Læs også dette blogindlæg.

Køb dit ur online og oplev fordelene

Vi slår naturligvis et slag for, at du køber dit næste ur online. Du sparer både tid og penge, og har endvidere mulighed for at opleve et markant større udvalg, end du vil kunne nede i den lokale smykkeforretning.

Et ur kan klikkes hjem på få sekunder, og ofte vil du allerede modtage det inden for få dage. Skulle det endvidere ikke være som ønsket, kan du ofte sende det retur uden omkostninger for dig som kunde.

Foretag en søgning online allerede nu, og du vil hurtigt blive eksponeret for flere tusinde forskellige herreure.

Læs mere

Populære indlæg