Følg os

Tøj / skønhed

Ure for rigtige mænd – en guide

Ure for rigtige mænd – en guide

Hvis du står og tænker, at du gerne vil til at gå med et ur, så er du kommet til det rette sted. For et er at sidde på Golde Times’ hjemmeside og kigge på ure og smykker – noget andet er at føre det ud i livet.

For hvordan går man egentligt lige med et ur? Hvad skal du tænke over? Det kan du lære meget mere om nedenfor!

Sportsuret til det afslappede look

Man kalder det flere steder for et sportsur, men det betyder ikke, at det er lavet kun til dig, der dyrker sport. Det betyder bare, at det ofte har en del funktioner og fylder lidt.

Sådanne ure vil være meget passende i mere afslappede situationer, hvor man ofte tænker funktion lidt mere end form. De kan stadig være utroligt smukke, men lægger ikke vægt på udseendet på helt samme måde, som den næste form for ur gør.

Uret til dress

Et dress ur, ikke at forvirre med ridesporten ”dressur”, er designet til det helt fine dress.

For der var engang, hvor det at gå med et ur ikke bare var noget, som man lige gjorde. Det var til de fine middage og store fester, hvor uret blev sat på håndleddet. Således har man altså en hel type ur, som ikke er så funktionelt, som det er fint.

Disse ure er kendetegnet ved, at de ofte er lidt simplere i deres design. Dette hentyder til både farvevalg, såvel som andre ekstra funktioner. Derudover, så vil de ofte være relativt små i forhold til sportsurene.

Hvordan passer man et ur til et jakkesæt?

At have et ur på til et jakkesæt er mere en kunst, end man lige skulle tro. Faktisk er der nogle meget vigtige ting at huske på, når det kommer til dette!

Når du har din arm lige ned, så skal uret være dækket af ærmet – cirka ¾ af uret skal være dækkede her. Det er faktisk først, når du bøjer armen, at uret skal kunne ses direkte.

Samtidig, så er det vigtigt, at uret ikke er for stort til, at det ikke kan komme ind under ærmet. Det er netop derfor, at dress ure, som man kan købe hos Golden Times, er så vigtige. De er designet til netop dette formål.

Til sidst er det vigtigt at huske på, at remmen skal sidde godt. Det er ligesom et jakkesæt i denne forstand, for når det sidder godt, så lægger andre mærke til det

Leg med remmen

Remmen skal sidde godt – men du behøver ikke altid bruge samme rem. Der findes mange muligheder, så du hele tiden kan personliggøre dit ur.

De sorte læderremme og dem af stål er nærmest som skabt til de mere formelle middage, hvor brunt læder kan være mere afslappet. Sådan noget som gummi er udviklet specifikt til sport, hvor det betyder noget, at uret sidder helt fast.

Kort sagt, så er der altså lidt mere til at gå med ur end bare at købe det på Golden Times og så tage det på – men det er også en god start!

Læs mere
1 kommentar

1 kommentar

  1. MinushiBlog

    24. august 2021 at 14:12

    Uret står skarpt til det jakkesæt dér!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *