Følg os

Tøj / skønhed

Tøjet til den moderigtige mand

Tøjet til den moderigtige mand

Hvad er god stil, og hvordan er man moderigtig? Dette er ikke et nemt spørgsmål at svare på. For selvom der altid er gennemgående strømninger, der dominerer modeverdenen, så er stil en meget individuel ting, som varierer betydeligt fra person til person.

En af de ting, der definerer stil, er sans for kvalitet. Det vil sige at man kender de gode producenter at tøj, og vælger de gode produkter frem for billige og dårligt lavede varianter. En anden er at vide, hvordan man bør klæde sig, hvad der ser godt ud på én.

Mænd og mode

Mænd er mode har altid været et lidt mere flydende område end den samme kategori og kvinder. Mænd har længe haft et ry for ikke at gå særligt meget op i stil og tøj, men det er nu langt fra rigtigt. For ligesom nogle kvinder er stilige og andre ikke er, gør det samme sig gældende for mænd.

Den moderigtige mand findes og eksisterer i bedste velgående. Det specielle ved ham er, at han ofte er lidt mere diskret end den moderigtige kvinde. Men hvor går manden med stil hen for at købe sit tøj, og hvor får han pengene fra?

Specialbutikker online

Går man en tur ned på det lokale strøg finder man helt sikkert en række butikker, som man godt ved producere tøj, der hurtigt går i stykker, og som alle andre har. Disse butikker holder den stilige mand sig fra. Han vælger derimod de dyre og mere eksklusive.

Har han ikke adgang til disse, så går han på internettet. Den online verden er nemlig en sand skattekiste for dem, som elsker tøj og mode. Her kan man finde et langt mere detaljeret og bredere udvalg af tøj fra mange hundredvis af forskellige designere.

Det økonomiske aspekt

Det er ikke billigt at følge moden, og det er bestemt ikke billigt at handle i de dyre, anerkendte butikker. Mange moderigtige mænd vælger derfor ofte at købe få, gode ting frem for mange dårlige. Dette kan være med til at gøre livsstilen økonomisk mulig.

Det er dog ikke altid muligt at begrænse sig, og her kan et lån være vejen frem. Selvfølgelig skal man ikke låne løs for at købe tøj, men er økonomien presset og har man hårdt brug for et stykke tøj, så er fornuftige forbrugslån en god løsning.

Bær tøjet med selvtillid

Sidst, men ikke mindst, så er det vigtigt at huske på, at intet tøj i verden kan udkonkurrere selvtillid og en flot holdning. Tøjet er med til at opbygge denne selvtillid, men den skal komme inde fra. Derfor er det vigtigt at have det godt med sig selv. Dette vil nemlig afspejle den måde, man bærer tøjet på.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *